Emerald *Before starting-1*

4.1K 244 42
                                    







++++Fici yeniden yayınlamaya başkadım +++++

Ceviz ağacından yapılmış eski masaya yasladığım dirseklerim , masanın üzerinde hala dumanı tüten kahvem , dudaklarıma asılı kalmış silik gülümsemem ve karşımdaki duvarın tam ortasına asılmış şaşalı çerçeveye odaklanmış irislerim. Kısaca bulunduğum durumu açıklardı sanırım.

Çerçevenin içindeki portrede gözlerim geziniyordu. Güzelliği ile mest olmuştum işte yeniden. Her gördüğümde , bir yağlı boya tuvalini değil de onu hissetmek istiyordu parmaklarım.

Zümrüt yeşili , kadife kumaşla kaplanmış sandalyemden kalktım. Çerçevenin önünde yerimi aldığımda sol elimde sıcak kahvem vardı. Sağ elimin uzun parmakları resmedilmiş yüzünde dolandı.

"Güzelim , sence de artık kavuşma vaktimiz gelmedi mi ?"

Sıcak kahveyi yudum yudum boğazımdan aşağı gönderirken bu defa ayaklarım beni zümrüt yeşili perdelerin örttüğü pencerenin önüne getirmişlerdi. Kalın kumaşları kavrayıp şafak vaktini ortaya çıkardım.

Bir gece daha senin için uykusuz kaldım Baekhyun.

Gözlerim evimin önündeki ormanlık alanda , tahtadan yapılmış bu köşkü saklayan çam ağaçları üzerinde dolandı. Yeni doğan yaz güneşi hepsini parlatıyordu.

Vakit gelmişti.

+++++

BİR DAKİKANIZI AYIRABİLİR MİSİNİZ ?

Merhaba merhaba , ben sorumsuz yazarınız Melody ya da *ficini unutan yazar* her nasıl hitap etmek isterseniz yeni bir hikaye ile yalpalayarak karşınızdayım.

Yalpalamak ?

Evet bu defa yalpalıyorum çünkü Kadife'yi yazmak benim için bozuk yollardan oluşmuş bir yol , yüksek bir tepeye çıkan. Hikayeyi yazdığım süre içerisinde takılıp düştüğüm bu yola , elime batan taşlardan dolayı açılan derimden damlayan kanlarla ilerleyeceğim , daha düzünü söylemek gerekirse bu hikayeye her bölümünde , her paragrafında , her satırında , her cümlesinde ve her sözcüğünde benden birer damla olarak karşınıza çıkacak. Ve hikayeyi yazarken bir şekilde tepeye çıkacağıma inanıyorum. Ve finalde ise tepeden aşağı kendimi yuvarlayacağımı biliyorum. Sanırım amacım bu. Bu hikaye benim için oldukça değerli. Her cümlesi , her hitabı birilerine gidiyor çünkü.

Hikayeyi yayınlamadan önce , bir kaç değerli kişiyle bazı sahneleri ve diyalogları paylaştım. Daha çok söylemek istediğim tonlarca içime atılmış cümleleri onlara böyle ilettim diyelim. Bu hikaye belki de en çok onlara dokunacak yaşanmışlıklardan dolayı. Umarım onlara ulaştığı kadar hisler , size de ulaşırlar.

Diyorsunuz ki , yayımladığı şeyden daha uzun bir not bıraktı artık defolsa ? Pekala izninizle kahve kokan yastığım ile buluşmaya gidiyorum.

Son olarak , benim için oy vesaireden daha önemli olan şey yaptığınız yorumlar. Hikaye tutar ya da tutmaz bunu bilemeyiz çünkü farkındasınız ki çok tutulan bir yazar değilim. Ancak bir kişi bile okusa , o kişinin yazdığı her yorum benim için önemli olacak. Aklı beş karış havada olan birisiyim ya da belki aklım bile yok ancak yorumlarınızı okumak benim için büyük bir zevk. Karşılıklı fikir alışverişinden hoşlandığımdan olsa gerek yorumlarınızı ve eleştirilerinizi görmek istiyorum. Başka bir deyişle iyi ya da kötü eleştirin beni , açıklarımı yüzüme vurun ki bunları kapatabileyim.

Şimdiden bunu okuyan herkese teşekkür ederim.

- Melody / Melodi ( *~* )

VELVET #Wattys2017Where stories live. Discover now