Capitolul IX

195 26 64
                                    

Draga Sives,

Am avut prima mea vanatoare, in fine practic vorbind inca o am pentru ca inca sunt in padure. Tocmai ce am terminat o lupta zdravana cu Erik iar asta ne-a facut intr-un mod ciudat sa fim prieteni.

"Cereneala" asta e sange si mi-am zis ca ar fii destul de artistic sa scriu asa, stii, in memoria primelor mele experiente ucigase. Asta ar fi motivul pentru care scriu asa in graba si ilizibil. Seara asta a fost diferita, unica, ciudata si multe altele. Dar mi-a placut.

Desi momentan sunt fericita si ma indrept spre conac razand, tinandu-ma de umeri cu l*barul de Erik, presimt ca ceva rau se va intampla. Si sentimentul asta se intensifica pe zi ce trece. Imi e frica.
~~~~~~~~~~~~~

Kara pov.

-Prostu p*lii mele, nu asa se tine cutitul! si-a pus Jeff mainile in cap in timp ce tipetele filmului horror de proasta calitate umpleau sufrageria.

Brusc s-a auzit o musca bazaind lenes dinspre candelabru si cu totii ne-am intors capetele spre ea.

- Ce aripi frumoase are! a zis Jason urmarind-o cu privirea.

- Eu o tin voi o furati, da? a intrebat BEN cu un aer de mafiot si o percehe de ochelari de soare ce nu stiu de unde ii luase.

- Aduc eu sacul, a spus E.J.

- O sa o cheme Musky, a zis Sally cu ochii stralucindu-i.

Intr-atat de interesant era filmul.

Deodata, s-au auzit niste voci din hol si niste rasete ce ne-au facut pe toti sa ne indreptam privirea, atentia chiar si aura spre usa impreuna cu Musky.

Zgomotosi au intrat Shime si Erik tinanadu-se de gat si razand in ciuda faptului ca Erik avea o lama bine infipta in picior si Shime avea pantalonii facuti scurti, desirati, insangerati si ciuruiti de-abinelea. Mi-am dat ochii peste cap. Fata asta iar contrazicea vremea si prognoza meteo. Plus ca amandoi erau plini de sange si bucatele de... ok, nu doream sa stiu.

Imediat cum au intrat Jeff si-a mutat privirea spre televizor adancindu-se in canapea si pufnind. Shime i-a aruncat o privire rapida, apoi s-a uitat cu subinteles la Erik ce a ranjit dand din cap.

- Cred ca voi retine asta toata viata, a zis ea. Deja nu imi placea discutia asta.

Jeff a ciulit urechile. L.Jack a luat-o de mana pe Sally si au ieșit din camera. Buna alegere.

"Ia-ma cu tine" am soptit intinzand mainile. Dar era prea târziu.

- Si spui ca a fost prima oara? a intrebat Erik pe un ton pervers. De ce eram aici?

BEN a ciulit urechile.

- Chiar asa de rau a fost? a intrebat ea parca rusinata. Prefăcătoria asta.

Ticci Toby si-a pus genunchii la piept.

- Nu, doar ca la cum te miscai credeam ca ai mai facut asta..., a zis el incet.

Jeff si-a ridicat brusc capul spre ei si mi-am dus si eu genunchii la piept.

- Hai lasa-ma, a ras ea, tu ai experienta. Nu imi spune ca prima oara ai impins bine ca acum.

Jeff a facut ochii mari. E.Jack si-a scapat rinichiul din mana si i-a alunecat masca de pe fata.

- Cum ai apasat tu, nu am mai vazut pe nimeni, a ras el parca savurand momentul, era perfecta. Nici prea stramta, nici prea larga.

Jeff a scuipat tot energizantul ce il avea in gura. BEN a inceput sa rada ca schizofrenicul, EJ a mai mancat un rinichi iar Toby se legana pe genunchi soptind blesteme intr-o limba hindusa...

Zâmbește! [CreepyPasta story]Where stories live. Discover now