Capitolul V

202 30 70
                                    

M-am ridicat incet, pocnindu-mi degetele aproape din reflex. Am simtit briza usoara a noptii, si m-am uitat la peisaj. Nu puteam nega ca padurea avea o frumusete sumbra, ce te atragea parca si mai adanc in ea.

M-am mai uitat putin in jur ca abia dupa cateva minute sa realizez crudul adevar si sa oftez exasperata. Nu aveam habar unde naiba eram, si ce timp mai bun sa te pierzi intr-o padure decat noaptea cand toate pocitaniile lui Slenderman sunt active? Universule, intr-o zi il voi pune pe Madara sa iti dea un viol. Am scuipat pe jos scapandu-mi o injuratura printre dinti la adresa prajinei aleia.

*****

Slenderman statea intr-un fotoliu comod, pufos si caldut citind o carte. Brusc a ridicat capul, uitandu-se confuz in jur.

- De ce ma simt asa ofensat acum?a gandit el cu voce tare.

****
Mi-am pocnit din nou degetele, incepand sa merg incet. Macar acum puteam explora padurea fara sa stie nimeni. Si daca era ceva, era vina lui Erik. Planul perfect.

In linistea noptii imi auzeam perfect pasii apasati, chiar si bataile inimii, si mi se parea al dracu de buna vremea pentru o crima. Poate puteam incerca sa vanez si niste oameni. Dar era interzis fara sa am semnul Proxy... ceea ce insemna ca mai mult ca sigur aveam sa o fac. RIP reguli.

Deodata, am simtit din nou o zvacnire a aerului ce mi-a dat fiori de-a lungul antebratului, fiori familiari dar diferiti de ai lui Erik. Cineva se apropia in viteza de mine si la pariu ca acel cineva stia padurea mai bine decat ratacita de mine. Mi-am scos dintr-o miscare briceagul uitandu-ma in jur, concentrandu-ma de data asta pe fiecare detaliu al locului din jurul meu. Daca nu era bulanul ala de Erik nu as fi facut asta. Are si el meritele sale.

Vibratia aerului s-a intensificat, dandu-mi semtimemtul ca trebuia sa imi apar ceafa. Lucru ce l-am facut, folosindu-mi lama pe post de scut. Am auzit sunetului metalului ce lovea alt metal. M-am intors cu fata spre adversarul meu, blocand inca o data lama cutitului sau ce se indrepta spre piciorul meu. Era rapid.

Ii simteam aura clar, si tremurul aerului era apasat in unele zone, prevestind parca locul unde dorea sa loveasca. Era un tintas bun... S-a aplecat spre mine vrand sa imi dea o lovitura joasa, dar i-am oprit cutitul, ajungand in spatele sau. El s-a aparat cu lama exact cum facusem la inceput. Ce dracu era cu tine, Jeff? Am marait nervoasa.

Fiecare lovitura a lui era mai rapida decat cea precedenta, eu cu greu abia parandu-le daramite sa il atac. Am strans briceagul mai tare si am blocat o lovitura ce ii era destinata burtii mele, apoi o alta spatelui meu.

Am incercat sa imi concentrez toata energia in pumn, simtind vibratiile aerului adunandu-se si dandu-mi fiori de-a lungul mainii drepte.

Am fugit in spatele lui gata sa il injunghii, dar el cu o rotire m-a parat. S-a apropiat periculos de mult de fata mea, ca intr-o fractiune de secunda sa se lase pe vine, tintindu-mi glezna.

Am sarit inapoi, facand stanga imprejur si dorind sa ii tai gatul, dar degeaba. Parea ca intuia mai bine ca mine miscarile ce aveam sa le fac. Am scrasnit din dinti, aparandu-ma alta lovitura destinata mainii mele stangi. Am incercat sa imi adun acea aura de care zicea Erik in picioare, in scurt timp simtind furnicaturi acolo.

Am fugit spre Jeff, cu briceagul orientat spre fata sa, dar am deviat putin, lasandu-ma pe vine si ratandu-i la cativa centimetri glezna. Inainte sa ma pot ridica, a trebuit sa parez o serie de impunsaturi rapide. Era un cutitar dat naibii, dar trebuia sa ma astept. Totusi ce dracu avea cu mine?

M-am ridicat, respirand cu greu, si spre ghinonul meu Jeffuta nu arata vreun semn de oboseala. De data asta lama lui abia ce a fost oprita de a mea, el parca apasand cu si mai multa putere asupra-mi.

Zâmbește! [CreepyPasta story]Where stories live. Discover now