Negyedik díj

1.6K 32 15
                                    

Sziasztok!

Igen, tudom, megint nem részt hoztam a másikhoz, menjek délebbre. :D

Megkaptam a negyedik díjamat, nagyon szépen köszönöm Kincs01-nek. :)

Szabályok:

1) Köszönd meg a díjat! - Megvolt. :)

2) Írj magadról 10 dolgot!

3) Válaszolj 10 kérdésre!

4) Írj 10 kérdést!

10 dolog rólam:

Wow, hát lassan kifogyok a „dolgaimból". :D Egyébként megint rájöttem, hogy sokat pofázok, bocsi. xD Írok 10 dolgot Derekről és rólam, ha már Derek Hale fanfictiont írok. AKI NEM LÁTTA A NEGYEDIK ÉVAD VÉGÉIG, ANNAK SPOILERT TARTALMAZHAT!!

1) A Teen Wolfot úgy ismertem meg, hogy pár éve egy barátnőmnél voltunk újévkor, és mikor bekapcsoltuk a TV-t, pont az ment. A barátnőm kíváncsi lett, hogy mennyire ijesztő, egy másiknak a srácok tetszettek, hát elkezdtük nézni. Pont az a rész ment, amikor Derek kérte Stilest, hogy vágja le a karját. Iszonyatosan féltem! :'D Az ujjaim közül néha kikukkantva figyeltem, hogy mi fog történni, magamban pedig eldöntöttem, hogy soha többet nem nézek Teen Wolfot és utálom azt a fekete hajú pasit (=Dereket). ...aztán eltelt még pár év, a lányok rávettek, hogy kezdjem el nézni, és megszerettem őt. :D A kapcsolatunk augusztusban lesz egy éves.

2) Ez a negyedik évad végén volt, vagyis azt hiszem, Derek abban a részben „halt meg". Azon a részen bevallom, elsírtam magam. :D Aztán mikor Derek visszaváltozott emberré a farkas alakjából és elmondta Kate-nek, hogy mi a helyzet (nem emlékszem rá, mit mondott pontosan, talán „I was evolving"?), akkor az örömkönnyek helyet úgy kiröhögtem szegényt, ahogy illik. Nem tudom, miért, de nálam azzal a mondattal és azzal az arccal a mai napig eléri, hogy a legváratlanabb helyzetekben is szégyentelenül felröhögjek.

3) Amikor összejött Jennifer Blake-kel, én örültem neki. Igaz, fura páros voltak, de ő volt eddig az egyetlen nőnemű egyed az egész Teen Wolfban, akivel a kapcsolatát egy szó nélkül elfogadtam.

4) Ha Derek a valóságban létezne és ismerném, biztosan utálnánk egymást. Száz százalék.

5) Bár a többiek előtt rendes fangirl módjára a férjemként emlegetem, igazából nem gondolom annak, inkább egy nagyon jó barátnak. :D (Na jó, aki csak véletlenül tévedt ide, az most biztosan elmebetegnek tart. :'D)

6) Régebben több, mint száz kép volt róla a mobilomban, amit hirtelen felindulásból ki is töröltem. Néha még most is haragszom, hogy miért az összeset, mert sokszor azzal reagálok a barátnőim üzeneteire. (Már tuti agybajt kaptak tőlem, bwahahaha...)

7) Ez inkább a fanficemmel lesz kapcsolatos. Ha én lennék Zara helyében, Derek nem jött volna össze velem, mert mikor a szórakozóhely előtt először megcsókolt volna, reflexből használtam volna a térdemet, aztán elfutottam volna... mondjuk Stilesért, hogy csináljon valamit, mert számomra idegen és „túlkorosan" (:D) zaklat.

8) Az előző ponthoz kapcsolódóan: 16 évesen már majdnem megszívtam egy izmos, borostás, fekete hajú, 25 éves férfivel. (Most, ahogy ezt leírtam, rájöttem, hogy a fanfictionben is ugyanezek az adatok, lol. :D) Ha akkor nem intézkedtem volna, most egy elég rossz első élménnyel lehetnék gazdagabb, ha értitek, mire gondolok.

9) Vannak olyan időszakaim, amikor készülnék folytatni ezt a történetet, és rájövök, hogy Derek iszonyatosan idegesít... :D Ilyenkor általában „túlfanoltam", nem árt egy kis szünet.

10) Ez lehet, hogy beteg gondolat, de ha a Teen Wolf világában élnék, nagyon szeretném Dereket minimum egyszer a pincémben tudni félmeztelenül és leláncolva (mint ahogy Kate tette). :P Nem ám rosszra gondolni...

Válasz a 10 kérdésre:

1) Van testvéred, ha igen, mennyi?
Van, kettő is. Egy 7 éves húgom és egy 16 éves öcsém.

2) Kedvenc étel?
Egy kis... vagy inkább rengeteg francia salátával akárki le tud kenyerezni. *^*

3) Van kedvenc íród? Ha igen, ki?
Nincsen. Régebben azt hiszem, volt, de már nem emlékszem, ki. :D

4) Laptop vagy számítógép?
Laptop.

5) Van háziállatod?
Igen, az első díjamnál írtam is róluk egy kisregényt. :D Bundás, a kutya, Csöpi, a papagáj, Dylan és Newt, az achát csigák.

6) Miért kezdtél el Wattpados sztorit/sztorikat írni?
Ki akartam élni valahol a Derek fanságomat, ennyi. :D

7) Kávé vagy tea?
Hm, hát a kávétól mindig túlságosan felpörgök, szóval inkább tea.

8) A történetedből ki a kedvenc szereplőd?
Peter. :P

9) Ki az, akire leginkább felnézel a családodból?
Az anyukám. :) <3

10) Van olyan híresség, akivel már találkoztál, esetleg szeretnél?
Szemtől szemben még nem, csak koncerten a színpadon láttam embereket. Úgy, hogy beszélgethessünk is, Adam Lamberttel akarok találkozni.

Kérdéseim:

1) Van olyan dolog, amitől nagyon félsz?

2) Szeretnél esküvőt?

3) Alvás vagy evés?

4) Szereted a keresztnevedet?

5) Volt már párkapcsolatod?

6) Szeretsz hírességeket fanolni?

7) Milyen fajta zenét hallgatsz?

8) Tél vagy nyár?

9) Inkább nagyszájú vagy, vagy inkább csöndes?

10) Van kedvenc meséd?

Jelöltjeim:
giftsurprise - Ikertábor
CryBaby538 - Asylum
Ééés az a helyzet, hogy most többet sajnos nem tudok. :(

Teen Wolf [Derek Hale] Fanfiction (magyar)Where stories live. Discover now