Második díjam

1.4K 27 12
                                    

Sziasztok!

Ezt a díjat neki köszönöm: CryBaby538 :)

Szabályok:

1) Olvasd el a könyvet, akitől a díjat kaptad! (Megint eltekintek attól, ha valaki az enyém nem olvassa el. :D)

2) Mondj 10 dolgot magadról!

3) Jelölj meg 10 embert a díjra!

4) Tegyél fel neki 10 kérdést!

5) Válaszolj a 10 kérdésre!

Magamról:

1) Az utóbbi pár napban nagyon rákattantam Sia számaira, szuper énekesnő! :)

2) Kiskoromban színésznő szerettem volna lenni, egészen addig kitartottam emellett, amíg rá nem jöttem, hogy nálam pocsékabb színész nem lenne a világon. :D Lusta lennék betanulni a szerepemet, ráadásul sok dolgot el se vállalnék szerintem, mindezek mellett nem is tudok színészkedni.

3) Hiába vagyok 18 éves, még sosem csókolóztam. Amikor a fanfictiont írom, mindig csak próbálom kitalálni, hogy milyen lehet. Fiúkkal sem sokat beszélek, ezért abszolút a sötétben tapogatózom Zara ügyében. :D

4) Bár nem vagyok egy nagy sportember, több dolgot kipróbáltam - inkább kevesebb sikerrel, mint többel. Futottam, úsztam, néptáncoltam, jazzbalettoztam, ritmikus sportgimnasztikára jártam, vívtam, lovagoltam, judoztam. Most a pole fitnessnél tartok, ez az egyetlen sport eddig, amit pár nap után nem untam meg. (Oké, a lovaglást sem, de sokszor féltem, amit ugye a ló is megérzett, így... Inkább csak távolról imádom a pacikat, két-három év alatt sem sikerült hozzájuk szoknom sajnos. Jobb nekik nélkülem. :D)

5) Nagyon örülök a díjaknak, a vote-oknak és a kommenteknek, csak nem értem, miért kapom. :D Mármint az utóbbi időben például szerintem sokkal rosszabbul írok, mint eddig, ráadásul nem is érzem olyan érdekes témának, amit választottam... De azért köszönöm. :)

6) Már hét éve Simsezek, de még mindig nem untam meg. (Mondjuk már elég ritkán játszom vele, de attól még élvezem. :D)

7) Élőben nyolc legjobb barátnőm van, rajtuk kívül jó pár suliban együtt lógunk, de amúgy semmi barátnőm, míg interneten egy sem. Persze szoktam beszélgetni egy-két emberrel, de nem nagyon tudunk semmit egymásról. :D

8) Kiskoromban nagyon féltem a szellemektől, csak felkapcsolt lámpánál mertem lenni bárhol is, elaludni se mertem. Egy szép napon viszont eldöntöttem, hogy hát nehogy már így éljem le az egész életemet, onnantól kezdve valamiért többet nem volt ilyen problémám. :D

9) Lassan egy éve próbálok Derekkel álmodni, ahogy az egyik legjobb barátnőm Stilesszal. Ő még nem járt sikerrel, én egyszer igen, bár abban az álmomban leadtam Dereket a vadászoknak, miután megtapogattam az izmos pocakját. :O Szegény... A másik álmomban messziről láttam őt, de mikor közel akartam menni hozzá, felébredtem. A harmadik álmomba már el se jött, bánatomban összejöttem Stilesszal, akivel amúgy nem akartam sosem. :D Vele egyébként nagyon-nagyon sokat álmodok, fogalmam sincs, miért.

10) Az osztályomban 24 lány van, ebből körülbelül 4-en nem nézik a Teen Wolfot, a többiek mind igen. Erről nagyon sokáig nem tudtam. Akkor derült ki, amikor pár lány elkezdett nekem Derekről beszélni. A mai napig nem értem, honnan jöttek rá, hogy Derek fan vagyok... és hogy a kb. 20 lányból miért Stiles fan mindegyik. :D Hát, legalább nem kell Dereken osztozkodnom.

Válasz a 10 kérdésre:

1) Milyen műfajú könyveket szeretsz írni?
Romantikus. Egyébként csak fanfictionöket írok, egyszer próbálkoztam egy olyannal, ami nem az, de nem jött össze, meg annyira nem is foglalkoztatott. :D

2) Van példaképed írás terén?
Nincs.

3) Hogy fogsz neki az írásnak?
Általában vagy elkezdem nézni/olvasni azt, amiről írni akarok, vagy ennek a blognak az esetében végignézek egy csomó Derekes videót Youtube-on. Ezután leülök a gépem elé és írok. :)

4) Kedvenc sorozat?
Nagyon kevés sorozatot nézek. Esetleg a Supernatural vagy a Faking it, de egyébként nincs kimondott kedvencem.

5) Mi az ideálod? (fiú/lány)
Ez nálam nagyon gyakran változik. :D Amúgy igazából még nem is gondolkoztam ezen, annyira nem foglalkoztat. :) (Egyéként Derek nem az, csak érdekességként. :D)

6) Hová szeretnél eljutni mindenképpen?
Izlandra. *^* Már gyűjtögetek rá, muszáj oda eljutnom, mielőtt meghalok. Olyan nincs, hogy nem.

7) Nézel Youtube videósokat?
Nagyon ritkán. Nincs egyetlen videós sem, amit követek, csak néha-néha rákattintok egyre, amit kidob a Youtube a főoldalon.

8) Mit álmodtál utoljára?
:DD Lol, nagyon beteg volt. Dylan O'Brien, a Dylan fan barátnőm (akiről fentebb írtam) és én voltam benne. Egy kis erdei faházban voltunk, Dylan pedig szerelmet akart vallani a barátnőmnek. A srác már alapból ideges volt amiatt, hogy mit keresek ott, és mikor valaki kopogott a faház ajtaján, Dylan teljesen kiborult. Kinyitotta az ajtót, ami mögött egy bajszos férfi állt, könyörgött, hogy engedjük be, mert valaki üldözi és meg akarja ölni. Dylan kedves volt, beengedte... A következő mozdulatával pedig feldobta a tűzhelyre, fejbe vágta egy serpenyővel és megsütötte! Utána futhattunk, ne csukjanak le minket Dylan miatt. :'D

9) Kedvenc íród Wattpadon?
Nincs kedvencem. Igen, tuti észrevette már valaki, nekem semmiből nincs kedvencem. :'D

10) Olvastad valamelyik blogomat itt Wattpadon? Ha igen, mi a véleményed?
Még nem, de most fogom, majd kommentelek. :)

Akiknek küldöm:
Megint nem lesz meg 10, nem olvasok itt túl sokat. :(
IAlwaysBeYoursBabe - Destroyed Reality
Dylany24 - Virtuóz vér
giddydisney - Farkasok között
XYLyanne - The Girl Who Can't To Forget
Beckym19 - It's me

Kérdéseim:

1) Mennyire vagy érzelmes típus?

2) Honnan jött a felhasználóneved ötlete?

3) Van saját szobád?

4) Mit választanál? Soha többet nem nézel sorozatot vagy soha többet nem olvasol?

5) Milyen nyelvet tanulnál meg szívesen?

6) Van kedvenc hírességed?

7) Szereted a szoknyákat?

8) Hány éves vagy?

9) Milyen hobbid van az íráson kívül?

10) Sokat Wattpadozol?

Teen Wolf [Derek Hale] Fanfiction (magyar)Where stories live. Discover now