Első díjam

2.4K 46 25
                                    

Sziasztok!

Bocsi, most nem részt hoztam, hanem... *dobpergés* Megkaptam az első díjamat!! Köszönöm szépen whovianrainbowgirlnek. :)

Szabályok:

1) Olvasd el annak a könyvét, akitől kaptad! - Ez megvolt, már régebben olvastam. :D (Ezt viszont ha nem baj, akkor akinek tovább adom, nem teszem neki kötelezővé, mert nem biztos, hogy ismeri/szereti a Teen Wolfot.)

2) Tedd ki a szabályzatot! - Itt van. :)

3) Írj magadról 10 dolgot!

4) Válaszolj 10 kérdésre!

5) Küldd tovább 10 embernek!

6) Tegyél fel nekik 10 kérdést!

Magamról:

Hú, hát itt most megpróbálok összegyűjteni pár érdekesebb dolgot, mert valószínűleg senkit nem érdekel, hogy mit ettem tegnap vacsorára. Nézzük csak...

1) Ez most hosszú lesz, bocsi. Nagyon szeretem az állatokat. Van egy kutyám, Bundás. Ő egy két éves spitz-puli keverék, iszonyatosan makacs, de imádnivaló. Ő a bétám. :D Neki a sztorija az, hogy mikor kutyát vettünk, szerettem volna, ha vagy puli lesz, vagy spitz. Apa talált egy kölyökkutyát egy hirdetésben, de nem írták le, milyen fajta. Mindegy, elmentünk érte, ott derült ki, hogy az anyukája egy nagy, szelíd puli, az apukája meg egy pici, agresszív spitz. :DD Rajta kívül van egy papagájom, Csöpi Adam Lambert. Ő meleg (:D de komolyan), a neve pedig azért ez, mert anyuék nem szerették volna, hogy Adam Lambert legyen, így elé raktam a Csöpit, ők akkor hívják úgy. Ezen kívül van két achát csigám, akik még picik. Az egyikük Sir Isaac Newton, alias Newt, mert őt szeretem. A kis Newttal nagyon meggyűlik a bajom, még enni sem hajlandó, ha nincs kézbe véve. A sarokban csücsül vagy a terrárium falára mászik, barátnőim már „várják", hogy egy szép napon leugorjon onnan, mint az igazi Newt. :( De nem fog, én életben tartom! *hősies póz* A másik Sir Dylan NemO'Brian Hoechlin (:DD lol). Neki azért ez a neve, mert a Dylan aranyos, mindenképp akartam, de eredetileg Tyler Hoechlinről akartam elnevezni. Hogy ne egyfajta... shippelés legyen a neve (ennyi erővel akkor lehetne Sterek is :D), ezért odaraktam, hogy nem Dylan O'Brian miatt lett Dylan. Aztán eszembe jutott, hogy ha Newt neve előtt ott van, hogy Sir, akkor Dylan előtt is legyen ott. Dyl folyton mászkál és eszik, de leginkább az utóbbi. :D Na, ez ennyi volt, nem akartam ilyen hosszúra, de szeretek róluk áradozni. :D

2) Biszexuális vagyok. Ezen meg nincs mit ragozni. :)

3) Bár a fanficemben elég központi szerepet kapott Stiles, ő pont nem tartozik a kedvenc szereplőim közé és Dylan sem tartozik a kedvenc színészeim körébe. Dobhatjátok a köveket. :D Nem utálom, csak nekem olyan... semleges. Azért ő lett Zara legjobb barátja, mert rá illet legjobban ez a szerep. Meg amúgy jó karaktere, róla is akartam egy fanficet írni, lehet meg is valósítom egyszer.

4) Miután Derek nem szerepelt többet a Teen Wolfban, nem is néztem tovább a sorozatot. Nála nem is a kinézete, elsősorban a karaktere, a személyisége volt az, ami megragadott. Bár a való életben lehet, hogy nem lennénk jóban, egy fanfictionben muszáj volt írnom róla valamit. (Zara viszont nem „én" vagyok a történetben, köze sincs hozzám.)

5) Nagyon nem vagyok romantikus alkat! Amikor Derek és Zara kettesben voltak és hirtelen történt valami, ami megszakította az együttlétüket, az szimplán azért volt, mert csücsültem pár órát a gép fölött, de nem tudtam milyen romantikus jelenetet írni. Azzal is megszenvedtem, ami most le van írva. :'D Ennek ellenére írni fogok pár romantikusabb részt, addig éljek is.

Teen Wolf [Derek Hale] Fanfiction (magyar)Where stories live. Discover now