♥Rande?♥

5.8K 243 4
                                    

Celý zbytek dne jsem strávila nad úkoly. A že jich bylo požehnaně. Esej do literatury už jsem měla naštěstí hotovou, takže mi všechno nepřipomínalo toho učitele.

Teď už mi zbývaly jen takové malichernosti do fyziky a chemie, což bylo docela náročné, takže se moje myšlenky ustálily zde a nelétaly všude kolem Harryho.

Když jsem měla hotovo, šla jsem se osprchovat a připravit si oblečení na zítřek, protože jsem si ráno chtěla trošku přispat a nechtěla trávit dobu u skříně, než si vyberu něco na sebe.

***

Ráno jsem si oblékla předem připravené oblečení, což byly Červené skinny džíny a bílá košile, kterou jsem si na břichu uvázala na uzel a jednoduché bílé vansky.

Posbírala jsem učení na dnešek a lenivě vyrazila do školy. Na půli cesty kolem mě projel, mě již známý, černý Range rover.

Byla jsem nesvá z toho, že bydlím tak na půl cesty k Harrymu, protože jsem měla divný pocit, když kolem mě každý den, když je škola, projížděl. Jako učitel musel být ve škole dřív, takže mě vždy potkal.

Dělala jsem, že jsem auto neviděla a za chůze jsem pozorovala své boty.

Najednou se mi podařilo do někoho vrazit. Leknutím jsem zvedla hlavu a chtěla spustit svoje omluvy, když jsem zjistila, že je to Liam, machýrek ze třeťáku.

,,Dávej pozor, kam šlapeš.", uslyšela jsem jeho hlas, ve tváři jsem začínala cítit horkost, takže jsem určitě rudá jak rajče.

,,Ehm... promiň. Nechtěla jsem.", omluvila jsem se mu a chtěla jít dál. Změnil ale směr a šel za mnou.

,,Vlastně jsem něco zapomněl ve škole, tak půjdu s tebou, jestli neva.", zeptal se a já se divila, že tenhle machorek je schopný vlídného slova k holce. On je bral jen jako zpestření. Každá holka mu padla k nohám a on je vždycky jen využil a zase odhodil.

,,Jo, tak dobře.", souhlasila jsem celá nesvá. Radši jsem se ho ani neptala, kam šel místo školy. I když... on tam moc často nechodil.

Chvíli jsme šli mlčky ale po pár minutách se zeptal:

,,Hele, Kate, nešla bys se mnou třeba zítra ven?", zeptal se a já konečně zvedla hlavu od chodníku, za to čelist jsem tam nechala.

,,P-promiň, cože?", optala jsem se, protože k němu mi to prostě nesedělo. Za A jsem se divila, že zná moje jméno, a za B mi k němu přišlo divné, že mluví k holce jako já slušně.

,,No, ptal jsem se, jestli...", nedořekl, protože sem ho přerušila.

,,Já slyšela, jen mě to udivuje.", vysvětlila jsem mu a on chápavě pokýval hlavou.

,,A šla bys teda?", zeptal se. Vážně dokáže být tenhle frajírek rozhozený? Chvilku jsem o tom přemýšlela.

,,Vlastně, proč ne. Zítra ve tři?", souhlasil jsem a hned se ho zeptala na čas.

,,Ve tři.", potvrdil a konečně jsme dorazili ke škole.

Vážně mi přišlo divné, ale zároveň hezké, že mě doprovodil až k učebně, ve které jsme měli první hodinu.

,,Díky za doprovod. Měj se.", usmála jsem se na něj a vešla do třídy. Ještě jsem za sebou uslyšela jeho něco jako:

,,Ty taky."

Sedla jsem si na své obvyklé místo, kde už seděla Kim a před ní Niall.

,,Vážně jsi sem přišla s Liamem, tím Liamem?", zeptala se a její výraz bych přirovnala tomu, že viděla ducha.

,,Pozval mě na rande.", řekla jsem jednoduše a soustředila se na řeč učitele, protože už začala hodina. Snažila jsem se ignorovat dotěrné otázky Kim a Nialla.

Ahojte, tak jak se vám tahle storka zatím líbí, pište názory do komentářů.

Koukám, že přečtení a hlasů přibývá, za což vám moc děkuju, jste moje zlatíčka.

Bad boy teacher H.S.Where stories live. Discover now