♥Návrat♥

5.7K 250 1
                                    

Ještě před chvilkou bych se mu vytrhla a utekla z auta co nejdál od něj, ale teď jsem se vážně rozhodovala, co mu odpovědět.

,,Fajn.“, odpověděla jsem bez přemýšlení a chtěla si dát facku za to, že prvně mluvím, než uvažuju. Usmál se, i když na něm bylo vidět, že se tomu hodně diví.

Vystoupil z auta a než jsem tak stihla udělat i já, už byl u dveří z mé strany a otevíral mi je. Udiveně jsem na něj zírala, ale vystoupila.

,,Tohle normálně nedělám.“, promluvil těsně u mě.

,,To je mi jasné.“, nevypadal jako typ, který by se k ženám choval galantně.

Společně jsme přišli až ke dveřím, kde jsem začala lovit z kabelky klíče, protože mi bylo jasné, že mamka nebude doma. Nevyjadřoval se k tomu, jen čekal až otevřu.

Dovedla jsem ho do obýváku, kde jsem mu naznačila, aby se posadil, což udělal. Sedl si na gauč a já si položila kabelku do křesla.

,,Dáš si něco?“, zeptala jsem se ho a snažila se ignorovat, že se ušklíbl nad dvojsmyslem v mojí větě.

,,Zatím ne, díky.“, řekl a usmál se.

,,Dobře, tak já se zatím půjdu převlíct.“, řekla jsem a vydala se po schodech nahoru do svého pokoje.

Svékla jsem ze sebe jeho tepláky a tričko, i když to jeho tričko vážně nádherně vonělo tou jeho osobitou vůní. Na co zase myslím!? Je to pořád můj učitel ať se děje, co se děje.

Ze skříně jsem si vzala bílé teplákové kraťasy a růžové tílko a oblékla si je. Zrovna, když jsem se chtěla otočit a jít dolů za Harrym, spatřila jsem ho sedět vedle dveří v mém křesle.

Docela jsem se ho lekla, ale snažila jsem se vypadat nenuceně.

,,Jak dlouho tady jsi?“, zeptala jsem se ho co nejnormálnějším hlasem jsem dokázala. Jen se tomu zasmál a vstal.

,,Jen chvilku.“, pronesl, jako by bylo úplně v pořádku, že mě tady můj třídní pozoruje, jak se převlékám.

,,To doufám.“, řekla jsem sebevědomě, i když ve mně byla malá dušička, jak se přibližoval. Začala jsem pomalu couvat, ale za mými zády se prostě musela objevit skříň, takže nikam dál jsem už nemohla.

Snažila jsem se uklidnit svůj tlukot srdce, které se už chystalo vyskočit mi z hrudi, ale nešlo to. Došel natěsno ke mně a ruce položil na mé boky. Celou tu dobu se mi díval hluboko do očí a propaloval mě tak těmi svými smaragdy.

Zrychleně jsem dýchala, když mi přiložil své hebké, plné rty na krk. Nevěděla jsem, co dělám , ale mírně jsem zaklonila hlavy, aby měl lepší přístup.

Nevím, jak to dělá, že vždycky docílí toho, co chce. Úplně mě pohltil a já mu propadla.

Přesouval své rty na mé a po cestě přes moji čelist za sebou nechával vlhkou cestičku. Objala jsem ho kolem krku a začala ho dravě líbat stejně jako on mě.

Za boky si mě nadzvedl a já mu nohy omotala kolem pasu a nechala se odnášet na postel. Položil mě a nadlehl si na mě.

Netuším. Jestli naštěstí nebo naneštěstí, dole jsem uslyšela otevírání dveří. Máma!

Došlo mi, co tady dělám, odtrhla jsem od ho od sebe a rychle vstala. Sedl si na posteli a ležérně si prohrábl rukou vlasy, i když to taky musel slyšet.

Nechala jsem ho ve svém pokoji a vyběhla dolů, aby mamka náhodou nešla ke mně a nenašla tu i jeho.

Nevím, jak bych vysvětlovala učitele ve svém pokoji, přesněji ve své posteli.

Bad boy teacher H.S.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin