THIRTY-THREE

2.8K 162 11
                                    

•Harry•

Když jsme se dostali domů, oba jsme se převlékli do pyžam.

Jsem pyšný na to, co jsem udělal, když jsem šel zpátky do školy. Nechystal jsem se to udělat, ale potom, co jsem to udělal, jsem se cítil dobře.


~Dřív~

„Budu hned zpátky," řekl jsem a políbil jsem Emmu na líčko, než jsem zavřel dveře auta a šel jsem do školy. Došel jsem k April na tanečním parketu a odtáhl jsem ji stranou.

„Neopovažuj se ublížit Emmě," řekl jsem přes hlasitou hudbu.

„Nemáš mi co poroučet," zakřičela zpátky, pak se pokusila odejít zpátky za kámoškami na taneční parket. Ale chytil jsem ji za paži a přitáhl jsem ji zpátky.

„Jestli jí ublížíš, udělám ti ze života peklo, jako jsi to udělala ty jí, přinutím tě, aby ses cítila, jako se cítila ona, a věř mi, není to hezké," řekl jsem. Byl jsem tak naštvaný.

„Ou, už se bojím-," řekla falešným hlasem, ale přestala, když jsem udělal krok blíže, můj obličej byl smrtelně vážný.

„Jo, měla bys," řekl jsem a udělal jsem krok od ní. „Věci, které jsi jí prováděla, ji nutily, aby si o sobě myslela špatné věci, zatímco ty sis myslela, že jsi byla královnou všeho a myslela sis, že bylo v pořádku stáhnout lidi na dno, když jsi chtěla. Víš, ani nevím, proč jsem si myslel, že bys mi pomohla vyhrát její srdce, jediná věc, kterou jsem z toho získal, bylo, že mě nenáviděla. Karma je svině." Zasmál jsem se, zírala na mě s rozšířenýma očima. Mohl jsem vidět strach v jejích očích, když jsem udělal krok k ní.

„Pocítíš, jak se cítila ona," řekl jsem a odešel jsem. Jen tak tam stála s otevřenou pusou a očima.

~Teď~

„Harry?" volal Emmin hlas z jejího pokoje.

„Jo?" řekl jsem a šel jsem do jejího pokoje, nebyla nikde k vidění.

„Můžeš mi rozepnout šaty, nedosáhnu tam," řekla, snažila se dosáhnout na zip.

„Jo, jasně," řekl jsem a vešel jsem do koupelny. Odhrnul jsem její vlasy stranou a rozepnul jsem šaty. Dívala se na sebe v zrcadle a naklonila hlavu na stranu.

„Jsi krásná," řekl jsem a najednou jsem měl potřebu políbit ji na krk.

Pomalu jsem rty snesl na její krk a zanechával jsem tam krátké mokré polibky. Šaty mi vypadly ze sevření a spadly na podlahu.

Zíral jsem na ni v zrcadle s rozšířenýma očima, tohle se nemělo stát.

„O-omlouvám se," řekl jsem a pokoušel jsem se od ní odtrhnout oči, ale nemohl jsem.

„T-to je v pohodě," zamumlala a otočila se. Co nejvíce jsem se snažil udržet oči na jejím obličeji a ne na jejím těle, ale nezvládl jsem to, přičemž mé oči cestovaly dolů po jejím těle, zatímco jsem si kousal spodní ret.

Měla oblečené bílé krajkové kalhotky a bílou krajkovou podprsenku, jak jsem se neměl být rozptýlený.

„Harry?" zeptala se, mávající mi rukou před obličejem.

„P-promiň... Já, uh, rozptýlil jsem se." Začervenal jsem se a díval jsem se na moje nohy a rukou jsem si třel krk.

„To je v pohodě, není to jako že jsem se nedívala na tvoje... tělo." Zčervenala a nervózně se zasmála. „M-myslím, že bychom měli jít spát." Zasmála se trapně a vyšla z koupelny.

The Boy Next Door // h.s. (CZECH TRANSLATION)Where stories live. Discover now