TWENTY-EIGHT

3.1K 149 6
                                    

•Emma•

Když jsme dojeli domů, šla jsem nahoru a uložila jsem si šaty do skříně, byla jsem opatrná, aby se nepomačkaly. Pak jsem šla dolů, kde na mě čekal Harry s večeří, zastavili jsme se po cestě v Mekáči, protože jsme byli oba líní něco uvařit.

„Řekla jsi mamce a taťkovi, že jdeš na ples?" zeptal se mě Harry, přičemž jsem se posadila ke stolu.

„Ne, ty?" zeptala jsem se a zakousla jsem se do hranolek, miluju je, jsem jimi posedla, že někdy, když nejím, co máma uvařila na večeři, ptám se, jestli můžu mít hranolky.

„Chceš jim zavolat a říct jim to?" usmál se, kousající do hamburgeru.

„Teď?" zeptala jsem se a kousla jsem si.

„Jo, teď, chci říct, jestli jim to řekneme, že jsme spolu, měli bychom jim to trochu naznačovat, ne všechno najednou," řekl a upil pití, měl pravdu. Tím myslím, že vím, že naši rodiče vždycky chtěli, abychom byli v určitou chvíli spolu. Takže proč by nás nechávali samotné nebo nás vždycky nutili být sami. Nebýt jen jako kamarádi.

Znám svoje rodiče dost dobře nato, abych věděla, že něco plánují, vždycky chtějí, aby šlo všechno podle jejich plánu a mělo by to být, jako oni chtějí. Ale nemohla jsem přestat přemýšlet nad tím, proč chtěli mě a Harryho nechat samotné, zatímco budou na výletě v jiné zemi.

Nemohlo to být kvůli jejich svatebními výročí, už měli 20. výročí. Neřekli mi to, ale když jsem ležela jednu noc v posteli, začala jsem přemýšlet a uvědomila jsem si, že jejich výročí bylo, když byli na výletě. Proč by zvali Dese a Anne s nimi, kdyby měli výročí, nechtěli by být sami.

Já bych chtěla, kdyby to bylo moje výročí!

Harry vytáhnul mobil a klik na číslo jeho táty, pak to dal na reproduktor. Čekali jsme pár sekund, zatímco to zvonilo.

„Ahoj, synu, je všechno v pořádku?" zeptal se Des skrze mobil.

„Jo, všechno je v pohodě, je máma a Emmini rodiče s tebou?" zeptal se, přešla jsem na druhou stranu stolu a posadila jsem se mu na klín, omotal paže kolem mě a ujistil se, že nevypadnu z jeho sevření.

„Jo, proč?" zeptal se.

„Poslouchej, může to nastavit na reproduktor, no, musíme vám něco říct," řekl a díval se na mě s úsměvem. 

„Oh, Emma je tam taky, ahoj, Emmo," řekl.

„Dobrý, pane Stylesi," odpověděla jsem.

„Můžeš mi říkat Desi, zlato," řekl, mohla jsem slyšet mluvení v pozadí. Hádám, že teď tam byli všichni. 

„To je Harry a Emma, chtějí nám říct." Slyšela jsem říkat Dese z pozadí, pravděpodobně nastavil reproduktor a položil mobil na stůl nebo někam.

„Už to přichází." Slyšela jsem Anne z pozadí. Co přichází?

„Harry, Emmo, co nám musíte říct?" zeptala se moje mamka. Mohli jste slyšet v jejím hlase úsměv. Proč byla tak šťastná, Annin hlas byl taky takový.

„Chceš to říct?" zeptal se Harry, líbající mě na líčko opatrně, aby to nebylo slyšet.

„Ugh... Jdeme společně na ples," řekla jsem a objala jsem Harryho, jak jsem to řekla.

„Zlato, to je skvělé," řekla moje máma, znělo to zklamaně. Proč? Chtěla, abych řekla něco jiného?

„Jak ses zeptal, Harry?" zeptala se jeho máma. Spíše to je jako by se zajímaly naše mámy, ale tátové se nestarají, neslyšela jsem tátův hlas od doby, co jsme zavolali.

„No, mluvila se mnou o plese a sténala a kňučela, jak se ji nikdo nezeptá, tak jsem se zeptal, než to udělal někdo jiný, zeptal jsem se, zatímco jsme hráli scrabble, vyspeloval jsem „ples" a pak jsem napsal otazník do prázdného pole, zatímco byla v koupelně," řekl a díval se mi do očí.

Začervenala jsem se a shlédla jsem do klína, dal mi dva prsty pod bradu a zvedl mi hlavu tak, abych navázala s ním znovu oční kontakt. Jeho oči pro to umíraly.

„Jsi sladký, zlato," řekla Anne. Harry zčervenal nad její poznámkou a podíval se na jeho ruce, ale jako on jsem dala dva prsty pod jeho bradu a navázali jsme znovu oční kontakt. Mohla jsem se v jeho očích navždy ztratit.

„Jo, já a Louis jsme si šli pro smokingy, zatímco si Emma a Zoe celou věcnost vybíraly šaty," řekl Harry, což mě přimělo převrátit oči, jak řekl „celou dobu" hlasitěji než jiná slova.

„Oh, Louis a Zoe jdou spolu?" zeptala se moje máma, mohla jsem slyšet, jak naši tátové spolu konverzovali v pozadí. Jasně neměli zájem.

„Jo, jdou jako pár." Usmála jsem se na Harryho, usmál se, vzal mě za ruku a políbil její hřbet.

„Ty a Harry jdete jako pár?" zeptala se moje mamka s nadějí v hlase. Podívala jsem se na Harryho na pár vteřin, přikývl hlavou, jako že je to dobré jim to říct.

„Ne, jdeme jako kamarádi," řekla jsem a podívala jsem se někam jinam, pak na Harryho.

Mluvili jsme s nimi dalších 10 minut, pak jsme zavěsili a otočili se k sobě.

„Proč jsi neřekla, že jdeme jako pár, byla to perfektní příležitost," řekl.

„Nechtěla jsem jim to říct, protože tam byl můj táta a mohl by se naštvat, protože nikdy neměl rád moje kluky, a jak jsi předtím řekl, že jsi jim to chtěl říct tváří v tvář, takže nechci jim to ještě říct, chci říct, nevím, jestli budeme spolu tak dlouho," řekla jsem.

„Co myslíš tím tak dlouho?" zeptal se.

„Jo, vidím, jak se holky ve škole na tebe dívají, a když tě se mnou uvidí, začnou si znovu šuškat a nechci, aby lidi zase o mně mluvili, konečně to přestalo a teď je to zpátky a všechno to je chyba... znovu," řekla jsem a přesunula jsem se z jeho klína, běžela jsem do mého pokoje a zamkla jsem dveře, takže se nedostane dovnitř. 



↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Konečně jsme zpátky! To byla ale doba.:D Vím, že to dlouho trvalo, ale to se prostě se školou a hokejem nedá.:D Nemůžu se věnovat všemu, tím nechci říct, že jsem se tady na vás vykašlala, to ne, ale taky ty zkoušky ve škole. Byla jsem ráda, že jsem se doblahočila s mým vyšťaveným mozkem domů a fakt jsem neměla náladu ještě někde něco překládat, takže doufám, že chápete.:D Obvzláště vy starší.:D


Proč si myslíte, že to Emma udělala? Přece to mohla říct mámce, fajn, mamkám, vždyť se to přece dozví! Myslíte si, že by si Emma měla všímat toho, jak si o ní ostatní něco šeptají, nebo by se na to měla vykašlat a být dále s Harrym? Jak zareaguje Harry?

Edited

The Boy Next Door // h.s. (CZECH TRANSLATION)Kde žijí příběhy. Začni objevovat