THIRTEEN

5K 221 10
                                    

•Emma•

Měla jsem hodinu na to, abych se stihla nachystat, musela jsem se osprchovat, vybrat si šaty, udělat si make-up a něco si vymyslet s vlasy. Jessica si vyzvedla děti před několika minutami, pracovala celou noc a měla dneska dlouhý posun. 

Když odešli, běžela jsem do pokoje, abych se nachystala. Otevřela jsem šatník, a snažila jsem se najít něco k nošení. Něco vzadu ve skříni bylo, to přilákalo mou pozornost. Byly to šaty, které jsem měla oblečené na letošních mých narozeninách. Naštěstí byly pořád dobré. (↑) 

Vzala jsem si šaty a ostatní věci, které jsem potřebovala s sebou do koupelny a začínala jsem se vysvlékat. 

Po sprše jsem si oblékla šaty a dala jsem si make-up. Podívala jsem se na čas na mobilu a viděla jsem, že mám jenom 10 minut, než bude tady. 

„Kurva," zašeptala jsem si pro sebe. Pořád musím najít nějaké dobré boty, nevezmu si podpatky, když je venku sníh, nechtěla jsem uklouznout a ztrapnit samu sebe. 

Běžela jsem dolu hledat nějaké boty. Jediná věc, co jsem mohla najít, byly mé černé balerínky, ve kterých jsem chodila, než jsem začala chodit na podpatcích. Hádám, že to byly nejlepší boty, pro tohle počasí. 

Šla jsem do obýváku, abych viděla Harryho rozvaleného na gauči, sledujícího American Horror Story. Jak mohl být tak klidný, zatímco to sledoval, já se obvykle vyděsím a vypnu televizi. 

Když jsem se chystala promluvit, zazvonil domovní zvonek, což zapříčinilo, že se mi stáhl žaludek, o bože, je tady. 

„Harry, jak vypadám?" řekla jsem a upravila jsem si šaty. Vzhlédl na mě od televize, vypadal vyděšeně. Hádám, že mě neviděl. 

„Neuvěřitelně krásně," řekl, zatímco si mě prohlížel nahoru a dolů. Právě řekl, že jsem krásná? Cítila jsem, jak se mi začínají zapalovat tváře z jeho slov. 

„Díky," řekla jsem a věnovala jsem mu úsměv. Šla jsem ke dveřím, otevřela jsem a uviděla jsem Zayna oblečeného v černých džínách a černém triku. „Vypadáš tak krásně," řekl s úsměvem. 

„Děkuji, taky nevypadáš tak špatně," řekla jsem a začervenala jsem se. 

„Takže můžeme jít?" zeptal se a nastavil mi rámě, abych se chytila. Přikývla jsem a propletla jsem naše ruce. „Ahoj, Harry," řekla jsem a zavřela jsem dveře. 

„Harry?" zeptal se Zayn zmateně. Otevřel mi dveře, nasedla jsem dovnitř a sledovala jsem ho, jak obcházel auto k druhé straně. 

„Jo, mí a Harryho rodiče jsou v Paříži a musíme zůstat v mém domě, dokud se nevrátí domů, to je mučení," řekla jsem a pohlédla jsem ven z okýnka, pořád jsem nemohla uvěřit, že jeli do Paříže beze mě. 

„Počkat, takže oni tě s ním nechali takhle?" řekl Zayn s šokovaným výrazem. 

„Jo, opustili nás noc před odletem," vydechla jsem. 

„Páni, to je... strašné," řekl, podíval se na mě a pak zpátky na cestu. Jeli jsme do restaurace několik minut. 

„Stůl pro dva," řekl Zayn ženě. „Jméno?" 

„Malik." 

„Přímo tudy, pane," řekla a vedla nás ke stolu. 

Objednali jsme si nějaké jídlo, pak jsme se začali bavit. 

„Takže, jaké to je bydlet s Harrym několik dní?" zasmál se. 

„Je tak otravný, vždycky má jinou náladu, nechápu toho kluka, jeden den je milý a zábavný, pak další den je úplný čurák," řekla jsem a upila jsem vody. 

The Boy Next Door // h.s. (CZECH TRANSLATION)Kde žijí příběhy. Začni objevovat