THREE

7.2K 281 11
                                    

Šla jsem do školy se svou nejlepší kamarádkou Zoe. 

„Tak jak to šlo včera večer s Harrym?" zeptala se, když jsme došly ke skříňkám. Harryho skříňka byla na druhé straně chodby, jeho kamarádi tam na něj čekali. Musím říct, všichni jeho kamarádi byli atraktivní. Jejich jména byla Zayn, Liam, Louis a Niall. 

Měla jsem slabost pro Zayna nějakou chvíli a zdál se více a více atraktivní pokaždé, co jsem ho viděla.

„Tam je Harry," řekla Zoe a ukázala za mě, Harry šel k jeho skříňce. „Dívá se na tebe." Samolibě se ušklíbla.

„No a co," řekla jsem a zavřela jsem skříňku, Zoe si myslí, že já a Harry bychom tvořili nejrozkošnější pár. Vždycky to říká, když vidí Harryho, jak se mě dívá, nebo když ho jeho kámoš Louis na mě žduchne, nikdy jsem si toho nevšimla.

Dívala jsem se na Harryho a jeho kamarády, Zayn na mě lehce mávl a usmál se, vrátila jsem mu to a červenala jsem se, koukla jsem se na Harryho, díval se na Zayna se zlobou v očích. Počkat, co? Louis něco pošeptal Harrymu do ucha, což ho uklidnilo a díval se jinam.

Ignorovala jsem ho a šla jsem na první hodinu, dějepis.

Zatraceně, měla jsem dějepis s Harrym a jeho kámoši. Šla jsem do třídy a sedla jsem si dozadu, kde normálně sedím a většinou se vyhýbám Harrymu a jeho kamarádům.

Zavibroval mi mobil v kapse, byla to pravděpodobně Zoe, psala mi o nějakém roztomilém klukovi, kterého viděla.

Ahoj, sušenko, ten roztomilý kluk se mě zeptal, jestli bych nechtěla jít na párty k jeho kámošovi dneska večer v 7. Nechci jít sama, prosím, pojď se mnou, Zayn tam bude;)

Vždycky najde způsob, jak mě přinutit jít.

Ráda bych šla, ale jsem se Stylesem, poslala jsem zpátky. Pitomý Styles. O půl minuty později jsem od ní dostala odpověď.

Nemůžeš mu říct, aby přišel dřív? Pak skončíte dřív a budeš mít dost času se nachystat.

Myslím, že má fotbalový trénink do 5 :'(

Vážně jsem chtěla jít, co kdyby šel Harry taky. Pak bychom mohli jít oba a nemuseli bychom se po zbytek večera navzájem otravovat.

Řeknu mu to později, jde sem učitel

Položila jsem mobil na stůl a vytáhla jsem si knížky. Harry a jeho kamarádi vešli do třídy se smíchem. Došel k lavici přede mnou a posadil se. 

Zayn šel ke mně a sedl si vedle mě, otočil na mě hlavu a věnoval mi malý úsměv. Sedí vedle mě, uklidni se, Emmo, uklidni se.

„Takže, jdeš na dnes večer na Jamesovu párty?" zeptal se, věnoval mi další úsměv, začervenala jsem se a dívala jsem se na své ruce v klíně. 

„Jo, myslím, neznám jeho jméno, ale jdu dnes večer na nějakou párty, Zoe chtěla, abych šla s ní," řekla jsem.

„No, doufejme, že mluvíme o stejné párty, protože bych tě opravdu chtěl dnes večer vidět," řekl a mrkl na mě. Oh, Bože, mrknul na mě. Nešil, říkám sama sobě.

„Uh, Zayne, v kolik začíná trénink?" zeptal se trapně Harry a otočil se.

„Ve čtyři," odpověděl jednoduše Zayn, když učitel začal mluvit o něčem nudném, jako vždy.


-

„Harry," volala jsem na něj, když jsem vyšla ze školy. On a Louis se otočili, aby se na mě podívali. Čekali, než jsem k nim došla.

The Boy Next Door // h.s. (CZECH TRANSLATION)Where stories live. Discover now