SEVEN

5.3K 251 3
                                    

•Emma•

Minulou noc jsem sotva spala, tak moc se toho dělo. Máma a táta jeli beze mě do Paříže. Harry chtěl být kamarád. Já musela zůstat s Harrym dva týdny. Sama!

Jsem člověk, který nemá rád změny nebo změnu režimu a zůstat s Harrym dva týdny bylo dost mimo režim.

Rodiče dnes odjíždějí, nechápu, proč nám to neřekli dříve, ne den před odjezdem. Jejich letadlo letí ve 12:00, je 8:15. Harry tady bude v 9:00, myslím, že to rodiče odjíždějí na letiště.

Nechtěla jsem, aby mě Harry zase viděl v mém oblečení na spaní, takže jsem vstala z postele a osprchovala jsem se. Když jsem skončila, oblékla jsme se a šla jsem dolů na něco k jídlu.

„Dobré ráno," řekla máma, jakmile jsem vešla do kuchyně. Ignorovala jsem ji a vysypala jsem si nějaké müsli.

„Harry, jsem ráda, že jsi tady, musíme za deset minut jet," řekl táta a položil noviny, které četl, na stůl.

„Rodiče čekají v autě," řekl Harry.

„Chovej se slušně, Harry, žádné vtipné dohody, věřím ti," řekl táta. Harry zčervenal a jen přikývl hlavou.

„Ahoj, zlato," řekla máma a táta mi dal pusu na líčko, pak odešli ze dveří. Nemohla jsem uvěřit, že jeli beze mě. Harry si sedl vedle mě u stolu a trapně si hrál s rukama.

„Takže...," začal.

„Nech mě o samotě, Stylesi," řekla jsem, přešla jsem ke dřezu a dala jsem tam misku, pak jsem šla do obýváku. Posadila jsem se na gauč a začala jsem hledat to, čím se zapíná televize. Harry vešel dovnitř a posadil se trošku blíže, než bych čekala.

„Myslel jsem si, že jsi řekla, že bychom mohli zkusit být kamarádi," řekl trochu zraněným hlasem.

„Nemám náladu," řekla jsem a položila jsem si ovladač do klína, když jsem našla kanál s Teorii velkého třesku.

„Co se děje?" zeptal se. Co se stalo s lakomým Harrym. Tohle vůbec není Harry. Obvykle dělá poznámky o tom, co mám oblečené nebo co dělám.

„Od kdy se staráš?" řekla jsem a trošku jsem to zesílila. Na chvíli zůstal ticho. 

„Nevím. Je to vážně naivní, jací jsme k sobě navzájem, ani nevím důvod, proč mě nenávidíš, nikdy jsem tě nenenáviděl a pravděpodobně nikdy nebudu," řekl.

Důvod, proč jsem ho nenáviděla, byl pitomý, opravdu nerada jsem to říkala, ale měla jsem ho ráda, když byl mladší, a pak, když jsem si konečně myslela, že mě má rád taky, šel ven s mou bývalou nejlepší kámoškou. Vím, že to nebyl dobrý důvod na to, abych někoho nenáviděla, ale zřejmě má bývala nejlepší kamarádka řekla Harrymu o mně nějaké hnusné věci a pak, den potom, začal o mně ve škole dělat pověsti. Ztratila jsem kvůli tomu všechny kamarády. Roky jsem neměla žádné přátelé, dokud se Zoe nepřistěhovala sem před dvěma lety.

„Víš, co jsi udělal?" řekla jsem a šla jsem nahoru do mého pokoje, nechtěla jsem být blízko něj nebo s ním mluvit. Zavřela jsem dveře a šla jsem k šatníku, vytáhla jsem klíč a zamkla jsem dveře. Vzala jsem si knihu a četla jsem si na sedacím vaku, ignorující Harryho, jenž bušil na mé dveře.

„Co jsem udělal, že tě to přimělo mě nenávidět? Nemám tušení," ječel z druhé strany dveří a snažil se je otevřít.

„Víš přesně, o čem mluvím," zaječela jsem zpátky, fakt jsem s ním nechtěla mluvit, takže jsem si dala sluchátka a znovu jsem se začetla do knihy.


•Harry•

O čem to, sakra, mluvila? Co jsem udělal, že mě tak nenávidí? Nikdy jsem neudělal nic, čím bych jí ublížil. No, doufám, že ne.

Po pár minutách jsem to vzdal, věděl jsem, že mi neotevře. Šel jsem do pokoje jejího staršího bráchy, byl v NYU. Většina jeho věcí byla pryč, ale pořád tady měl nějaké věci. Líbilo se mi nějaké jeho oblečení a plakáty na stěnách. Posadil jsem se na postel a začal jsem psát Louisovi o nějakou radu.

Nevyjde z jejího pokoje, zmáčkl jsem poslat a čekal jsem na jeho odpověď.

Co jsi udělal tentokrát Stylesi -_-, odpověděl.

Nevím, řekla mi, ať ji nechám samotnou a že vím, co jsem jí udělal, co ji donutilo mě nenávidět, upřímně nevím

Půjde okolo Haz , jen jí dej čas, buď k ní milý a uvidíš, že se k tobě otrká

Myslím, že to udělám, dám jí nějaký čas, vážně chci, aby viděla, jak dobrý kluk jsem, nejsem nějaký kretén, jak si myslí. 

↓↓↓↓↓↓↓↓
Dneska další část, nevím, po jaké době, ale to je stejně jedno.:) 
Rodiče odjeli a chudák Harry... 

KOMU JE TAKY HARRYHO LÍTO?:)

A ještě jedna věc, začala jsem překládat texting s Calumem Hoodem, takže kdo je fanda tady této skupiny... Hned si to běžte přečíst.:D 

A jinak, co mě nehorázně, ale nehorázně štve, nechci být sprostá, nejdou mi přidávat gify k částem. Zrovna u The Boy Next Door je u každé části nějaký gif nebo něco, ale prostě wattpad řekl ne, tak prostě ne, nejde to přidat, ať se snažím, jak se snažím. Za to se vám omlouvám, že ubírám příběhu na hodnotě, ale prostě to nejde... 


Edited.

The Boy Next Door // h.s. (CZECH TRANSLATION)Where stories live. Discover now