Writer's Block/Update

4.3K 152 41
                                    


Η ζέστη δεν αντέχεται (39 *C!) και η έμπνευση μου έχει πάει περίπατο, οπότε είπα να ζητήσω την βοήθεια σας. Ποιο κεφάλαιο θα θέλατε να δείτε από διαφορετικό P.O.V.; Υπάρχει κάποια άλλη σκηνή που θα θέλατε να δείτε, όχι απαραίτητα από το βιβλίο, όπως για παράδειγμα ποια ήταν η αντίδραση των Ντρόγκομιρ όταν η Κίρα πήγε να μείνει εκεί με το μωρό (σας το είπα, δεν έχω καλές ιδέες...)

Και επειδή δεν θέλω να γράψω μια Σημείωση μόνο και μόνο για να γκρινιάξω που δεν έχω ιδέες, ορίστε και μια αστεία εικονίτσα. (Μπορώ να φανταστώ την Κίρα να το λέει αυτό στον Ντέβαν)

 (Μπορώ να φανταστώ την Κίρα να το λέει αυτό στον Ντέβαν)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Και ένα μικρό update για το τρίτο βιβλίο (μη φοβάστε, δεν έχει spoilers)...

Οι χαρακτήρες θα είναι χωρισμένοι σε τρεις περιοχές και ουσιαστικά θα υπάρχουν τρεις ιστορίες μέχρι να ξανασυναντηθούν και να ενωθούν οι ιστορίες τους:

1. Κίρα- Ντέβαν

Η Κίρα και ο Ντέβαν βρίσκονται στο Νιέζντιελ όπου απολαμβάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τα δράματα των Ντρόγκομιρ, όμως δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Ένα γράμμα της Ορόρα τους καλεί να γυρίσουν επειγόντως στην Ναβίντια, όμως σύντομα συνειδητοποιηούν ότι οι άνθρωποι του Νιέζντιελ δεν είναι αυτό που φαίνεται και ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να φύγουν.

Η Κίρα μαθαίνει πως οι μάγοι που γεννιούνται χωρίς μαγεία δεν είναι αυτό που που πίστευαν όλοι, και ο μικρός Έρικ αρχίσει να δείχνει σημάδια των δυνάμεων του.


2. Ορόρα

Με την νέα δύναμη που έχει βρει ο Οίκος τους μετά την γέννηση του γιου της Κίρας και του Ντέβαν, ο Αίρυς σκοπεύει να ξεκινήσει πόλεμο στην Νταχάρα. Το σχέδιο του περιλαμβάνει μια αιφνιδιαστική επίθεση στην πρωτεύουσα την ημέρα της γιορτής για την γέννηση της κόρης του Άρχοντα Κάσρελ, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να περάσει από τα εδάφη των μαγισσών.

Η Ορόρα γνωρίζει πως αυτό θα είναι μια πράξη πολέμου απέναντι στον Ελεαζάρ και θα άρει την προστασία της Ραζιγιέ απέναντι στον Έρικ που θα είναι ο πρώτος στόχος των μαγισσών και του Κάσρελ. Ο πατέρας της είναι αμετάπειστος και η μόνη ελπίδα που απομένει είναι να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο πριν καν ξεκινήσει. Όταν συνειδητοποιεί πως το κλειδί για όλα αυτά ίσως να είναι ο Έντγκαρ η Ορόρα ξεκινά μια μάχη με τον χρόνο για να τον πείσει να μη σταθεί δίπλα στον πατέρα της. Όμως τα μυστικά που κρύβει ο νεαρός Ντρόγκομιρ είναι αρκετά για να τον κάνουν να εναντιωθεί στον Άρχοντα του Οίκου του;


3. Νερίσσα

Μετά από μήνες προσπαθειών η Νερίσσα δεν έχει καταφέρει να βρει μια μάγισσα που να είναι πρόθυμη να κάνει το ξόρκι για να φέρει πίσω τον Νάριαν. Όταν όμως μαθαίνει για τον Κάσσιαν, έναν μάγο που έχει εξοριστεί από όλες τις Συνάξεις και ίσως να είναι πρόθυμος να την βοηθήσει βλέπει στο πρόσωπο του την τελευταία της ελπίδα να αναστήσει τον αδελφό της. Αλλά το αγόρι είχε το δικό του σκοτεινό παρελθόν που τον βαραίνει και η Νερίσσα γνωρίζει καλά πως μπορεί να την προδώσει ανα πάσα στιγμή.

Όμως όταν ο Κάσσιαν της αποκαλύπτει μια κοινή τραγωδία που τους δένει, η Νερίσσα βλέπει τις άμυνες της να αρχίζουν να πέφτουν και πρέπει να υπενθυμίσει στον εαυτό της πως υπάρχει ένα πράγμα που είναι απόλυτα απαγορευμένο να κάνει: Να εμπιστευτεί τον Κάσσιαν.


Αυτές λοιπόν είναι οι ιδέες μου μέχρι στιγμής, αν και μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον. Πως σας φαίνεται μέχρι τώρα; Έχετε κάποια άλλη ιδέα να μου προτείνεται; Έχω σκεφτεί σχεδόν όλη την ιστορία της Ορόρας και της Νερίσσας αλλά θέλω ακόμα πολύ δουλειά με την Κίρα και τον Ντέβαν (κάτι που μου φάνηκε περίεργο αφού νόμιζα πως αυτούς θα έφτιαχνα πρώτα...)

Πως σας φάνηκε αυτό το update; Θα θέλατε να συνεχίσω να σας ενημερώνω για το πως προχωράει το βιβλίο;


lyanna-targaryen

;-)

A Dance With DragonsWhere stories live. Discover now