Σημείωση

5.3K 179 38
                                    


  Αυτό δεν είναι το καινούργιο κεφάλαιο. Συγνώμη αν νομίζατε πως αυτό είναι το καινούργιο κεφάλαιο αλλά διαβάστε την σημείωση μέχρι το τέλος γιατί έχω να σας πω κάτι σημαντικό.

Χθες τελείωσα το κεφάλαιο και είχα σκοπό να το ανεβάσω σήμερα. Εδώ πρέπει να διευκρινίσω πως δεν γράφω την ιστορία μου κατευθείαν στο Wattpad, αλλά σε στικάκι. Και τώρα θα σκέφτεστε, και τι μ' αυτό; Το πρόβλημα είναι πως το ξαδελφάκι μου που ήταν στο σπίτι μου χθες το απόγευμα πήρε το στικάκι από το κρεβάτι μου και για κάποιο λόγο το θεώρησε καλή ιδέα να το πετάξει κάτω.

Τώρα το κομμάτι που συνδέετε με το laptop έχει ξεκολλήσει :''( Δεν ξέρω πως να το φτιάξω, θα το δώσω στον θείο μου που ίσως ξέρει πως να το φτιάξει, αλλά αν δεν μπορέσει να το φτιάξει θα πέσω σε βαριά κατάθλιψη και μάλλον θα προσπαθήσω να ξαναγράψω το κεφάλαιο από την αρχή. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα το κάνω γιατί ήταν αρκετά μεγάλο και αποκλείεται να θυμηθώ ακριβώς τι είχα γράψει αλλά θα προσπαθήσω.

.............


.............


.............


.............


OK, προφανώς σας κάνω πλάκα (καλή Πρωταπριλιά!) ελπίζω να μην ήταν πολύ κακόγουστη ;-) Το στικάκι είναι σώο και αβλαβές και το κεφάλαιο θα μπει το βράδυ:)  

A Dance With DragonsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα