Tai keista ?

1.3K 107 2
                                    

Nina

Pramerkiau akis, saulė švietė tiesiai į akis. Pažiūrėjus į laikrodį, pamačiau, kad dar laiko turiu, tad apsiverčiau ant pilvo ir užsimečiau atklode. Pamiegojus kokias 5min, iš manęs atema kaldra.

Mama: Matai kiek valandų?
AŠ: Mama atiduok aš dar biški!
Mama: Dabar po 7:30 tad greit eik ruoštis!
Aš: Gerai, aš tave prisiminsiu!
Mama: Aš ir tave myliu ! Eik ruoštis!

Greit išlipus iš lovos, nuėjau į vonią. Laiko daug neturėjau tad greit išsivalius dantis, ėjau ieškoti rūbų. Šiandien paprastai apsirengiau, nieko išskirtinio. Pasiėmus kuprinę greitai išbėgau iš namų. Jei pavėluosiu į istorijos pamoką, mane paliks po pamokų. Kai pasiekiau durų rankena suskambėjo skambutis. Įėjus į klasę visu žvilgsniai buvo į mane. Blin antras skambutis.

Istorijos mokytojas: Pažiūrėkit kas vėluoja.

Nieko nesakius nuėjau į savo vietą. Žinoma kartu sėdėjo Lilė. Ji bandė mane užklausti, bet vis mokytojas atsisukdavo. Tad išsiplėšus lapelį parašė ir perdavė man.

Lilė
Del ko pyksti?

Kad išdavėt mane!
Lilė
Nesupratau ? Su kuo ir kada ?

Su Zayn nes jūs viska žinojote, kad paskandino viska!!!
Lilė
Kad mes apie tai nežinojom! Mes bandėm jūs sutaikyti! Nes Zayn maldavo, kad padėtume prieš tau papuolat į avariją!

Kažkaip neįtikėtinai skamba
Lilė
Aš rimtai

Norėjau atrašyt, bet iš mano rankų buvo išplėstas lapelis.

Istorijos mokytojas: Kagi kagi mes čia turime? Meilės laiškeliai ? Ar kaip suprasti? Gal norit savo kūryba paskaityt?
Aš: Ne ir neturit teisės!
Istorijos mokytojas: Ar tikrai? Tai pradėkim.

Bet prie mokytojo atsirado Cameronas ir atėmė lapuka, perskaitęs ji paėmė žiebtuvėlį ir sudegino lapą. Pasižiūrėjęs į mus nuėjo į vietą. Gerai tai tikrai keista. Dėl ko? Taip žinau aš Cameronui patinku, bet kokius aš jam jausmus reiškiu nežinau. Pamokos metu su nieko nešnekėjau, nes istorijos mokytojas žiūrėjo. Kai nuskambėjo skambutis Lilei palikau ant stalo lapelį ir greit išėjau. Aš nenoriu su jomis pyktis, beje jos nieko blogo nepadarė. Jos tik mane su Zayn suvesti norėjo, o aš kaip kiauliškai paiilgiau jas atstumiau. Bet žinot ko šiandien nepastebėjau ? Ogi Zayn.
Praėjo puse dienos ir aš jo net nemačiau. Nors ir gerai lengviau man bus užsimirsti kas nutiko tarp manęs ir jo.

Pagaliau 7 pamokos baigėsi. Galima sakyt parbėgau namo, bet negriuvau į lovą. Įbėgus į kambarį, nuėjau prie spintos pasiėmiau smagesnius rūbus ir persirengiau.
Šiandien nusprendžiau su draugėm prasiblaškyti. Susiskambinau su joms, jos lauke prie prekybos centro. Nusileidau i pirmą aukštą. Pasiėmus rankine nuo sofos, išėjau pro duris.
Net nepastebėjau kaip greitai atsiradau prie parduotuvės. Lilė ir Keitė laukė prie laukinių durų. Aplankėme daug parduotuvių ir iš kiekvienos bent po viena daiktą nusipirkom.
Po kokių geru 4val nusprendėm, kad nueisim i kavinuke pavalgyti.
Susiradusios vieta, atsisėdom ir laukėm padavėjo. Padavėjas ilgai neatnešė savo užpakalio tad įsijungus kamera nusifotkinau su jom. Paredagavus įmečiau i Instagrama. Tada pradėjau laikink visas nuotraukas kol mano akis užmatė Zayn nuotrauka.

Nauja dalis!!
Lauksiu jūsų vote ir nuomonių !! Būtinai parašykit ar bent įdomu 😉
Sorry už klaidas jei jos papuls

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)Where stories live. Discover now