Šokoladinės akys

1.2K 102 8
                                    

Stovėjau ir mąsčiau. Bet mano mąstymas ilgai netruko. Išgirdau kai mano mama išėjo iš savo kambario. Tad greitai atidarius duris išėjau į kiemą.
Stovėjau kieme ir laikiau durų rankeną ir dar mąsčiau ar verta nes žiauriai blogą nuojautą turėjau, bet buvo per vėlu, kai išgirdau už nugaros balsa.

Cameronas: Žiūriu gerai pasiruošusi vakarėliui!
Aš: Vakarėliui?- Nesupratau atsisukau į jį.
Cameronas: Taip o kas negerai?
Aš: Nu aš nenoriu vėl prisigert ir neprisimint kas buvo.
Cameronas: Neprisigersi! Einam.

Nu ilgai ir nelaukiau, nuėjau prie Camerono ir ėjom kartu.

Aš: Kur einam?
Cameronas: Va netoli čia rengia vakarėlį, tad, kad tu neliūdėtum pakviečiau ir tave!
Aš: Bet jei galima aš ilgai nebūsiu nes ir taip nuotaikos neturiu.
Cameronas: Tau kelios valandos atrodys kaip minutes.

Ir pasiekėm namą iš kuriuo ėjo tranki muzika .
Dar pasižiūrėjus į Cameroną, jaučiau tikrai blogą nuojautą, bet jis paėmė manęs už rankos ir tempėsi į namą. Cameronas į namą įėjo nesibeldęs. Įėja į vidų sustojom, aplik raitėsi girtas jaunimas. Merginos šoko ant stalų ir kur tik įmanoma atsistoti, o vaikinai tuo mėgaujasi. Cameronas pasakė, kad nueis atnešti mums kažko išgerti, bet jis nusuko prie savo draugu, o aš? Aš stovėjau ir į visus žiūrėjau, nei vieno pažįstamo veido. Ištraukus iš rankinės telefoną parašiau Lilei ir Keitei, kad ateitų pasitikti, nes nesinori čia pasilikti. Lilė su Keite kol kas neatrašė, tad kol atrašys suieškosiu kur yra Cameronas nes pamečiau jį iš akių.
Apėjus svetaine Camerono neradau tai išėjau i vidinį kiemeli prie baseino. Čia jaunimo labai mažai buvo, bet šiukšlių buvo pilna. Tad susiradus kampelį nusiėmus batelius ir įkišau kojas į vandenį. Nusidusaudoma žiūrėjau į vandenį, pasilenkus su ranka perbraukiau jį ir žiūrėjau į savo atvaizdą vandenį. Man tikrai čia nuobodu, o Lile su Keite neatrašo. Pasiėmus telefoną parašau Cameronui, kad aš išeinu iš čia. Įdėjus telefoną į tašę, pradėjau stotis. Išlipus pasiėmus batelius, norėjau atsisukti ir eiti, bet greitai kažkas krisdamas pasiėmė ir mane. Įkritus į baseiną atmerkiau akis ir pastebėjau šokoladines akis.

Nu va aš su nauja dalim.
Lauksiu jūsų vote ir nuomonių.💋
Atsiprašau kad trumpa dalis bet taip buvau suplanavus.😞
Kaip manot ten Zayn akys ?👀
Ir kaip galvojat Ninai nuojauta del šito buvo?
Sorry už klaidas jei jos papuls

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें