Kodėl ?

1.4K 109 4
                                    

Pramerkiau akis ir mačiau, kad kažkas mane neša. Galva belekaip plyšo. Atsisukau į tą žmogų kuris mane nešė, bet negalėjau gerai jo įžiūrėti, tad vėl akis užmerkiau.

Zayn

Taip tai aš nešiau Nina. Negalėjau jos ten palikti. Cameronas kaip parūko žolės, protą praranda. Bet kas man daros, aš šeip dar turėčiau su ja pasismaginti, bet ne, turėjau ją išgelbėti. Nešiau Nina namo, negalėjau kur nors šaligatvį palikti kaip prostitute, kuri vos ant kojų pastovi. Priėjus jos namus ištraukiau jos raktus iš jos galinės džinsų kišenės. Įėjes į namus ją nunešiau į jos kambarį. Paguldžiau ant lovos, ir atsiguliau šale. Kodėl ji mano kai patraukė, kodėl? Gloščiau jos plaukus, ji kaip angelas o aš demonas. Išėjau ir palikau ją viena gulėti, negaliu būti su ja.

Nina

Pramerkiau akis, aš namie ką aš čia veikiu? Negi aš pramiegojau?
Bandžiau atsikelti, bet galvą žiauriai skaudėjo. Bet negaliu kaip tinginė visą dieną gulėti. Iš visų jėgų atsistojau, reikia eiti vaistų išgerti, nes kitaip mama dar pamatys, kad kažkas negerai man. Išgėrus vaistu nuėjau į savo kambarį, ieškoti savo telefono. Jis kaip į vandenį prapuolęs. Blin pas Zayn mano kuprinė o telefonas bala žino kur. Nusprendžiau išsimiegoti, gal kažką atsiminsiu iš ryto!

Hello its me su nauja dalim tikiuosi ji jums patiko.
Tad laukiu jūsų vote ir nuomonių! 😘
Sorry už klaidas jei jos kurnors papuls

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)Där berättelser lever. Upptäck nu