Tavęs nesusigrąžinsiu

1K 87 7
                                    

Paėmus telefoną į rankas mačiau Camerono žinutę, ja atidarius man akys tiesioginę prasme iššoko ir rankos pradėjo drebėti.Mano kvėpavimas atrodo, kad sustojo vietoj.

Camerono žinutė: Mažute, norėjai žaidima pažaisti? Ir bandei be mano eilės žaisti? Nesažininga mažute. Taigi gražūs to vargšo įskaudinto Zayn žodžiai ane ? Koks jis skystakiaušis, kad tokius dalykus, kaip merga rašo net juokinga. Beje aš pakeliui pas jį, tai numaniau paklausiu, kodėl kaip jūs nebendraujat jis tau rašo tokius dalykus. Aš sakiau mažute jei bendrausi su juo sudaužysiu o gal net nužudysiu jį, tai buvo pasirenkimas tau. Bet žinai ką? Turiu tau pasiūlimą, bet tau jo dabar nesakysiu, kada bus laikas aš tau pasakysiu, o jei nori, kad Zayn būtų gyvas tai tu turėsi daryt viską ką sakysiu mažute. Gali neskambint ir neverkšlenti tiesiog atsiusk žinute ar gerai, ar ne, bet man turi būt tik teigiamas atsakymas. Myliu mažute jei pakliusi nieko nedarysiu.

Dieve ką aš padariau.  Ar man reikėjo tuos lapus išsitraukti. Kokia aš kvaiša. Dabar sėdžiu ir žliumbiu ant sofos. Dabar aš tikrai Zayn tavęs nesusigrąžinsiu, nebent įvyktu stebuklas. Nuriedėjo ašarą ir aš ją nusivaliau. Ilgai negalėjau galvoti, nes Zayn grėsė pavojus tai aš ir parašiau.

Aš: Gerai Cameronai, tik meldžiu nieko nedaryk.

Numetus telefoną atsistojau ir susiėmiau galva. Galvojau ar Cameronas pamatė tikrai mano sms ir nieko nedarys. O gal viską Zayn pasakyt? Juk Zayn už Cameroną stipresnis. Dieve, ką daryt, ne Zayn tikrai nieko nesakysiu. Dieve, bet gal Zayn apsigintų juk ne vieną kartą jie mušiesi, bet Cameronas būdavo girtas, o gal dabar būtų su didelę gauja. Ne tebūnie, kaip nutiko taip tegul ir būna. Svarbu, kad visi sveiki būtų. Priėjus prie sofos pažiūrėjau į telefoną jokios žinutes nebuvo, tai telefoną numetus dar pavaikščiojau po kambarį, bet nuėjau įsipylti vandens į puodelį. Užsipilus, pasiėmiau puodelį į rankas ir ėjau. Nuėjus prie laiptų ketinau lipti, bet per ašaras vos įmačiau kelia. Sustojus galvojau ar mano gyvenimas bus geras kaip anksciau. Bet mano užsigalvojima nutraukė skambutis į duris. Išsigandus išmečiau puodelį ant žemės. Atsiklaupus pradėjau rinkti šukes, bet tada pasigirdo tuksenimai į duris. Išmetus kelias šukes vieną rankose pasilikau ir priėjau prie durų. Pasižiūrėjau pro akute ir nieko nemačiau. Apsisukus ėjau iki laiptų sutvarkyti viską bet vėl išgirdau tuksenima. Nubėgau prie durų ir jas greitai atidariau. Ir iš šono išlindo Lilė. Pamačius ja greitai apsikabinau. Kol buvom apsikabinusios nusivaliau ašaras, kad ji nepamatytu.

Atsitraukiau nuo jos ir nusišypsojau, o ji pradėjo šnekėt: Nina žinau jau vėlu, bet mano mama išvarė,- ir ji pakėlė savo akis ir keistai pasižiūrėjo, greit suvokus, kad nuo mano verkimo akys bus paraudusios, tai nieko nesakius parodžiau, kad užeitu ir bandžiau nuvesti į svetaine bet ji pamatė šuke rankoje: Nina, ką tu su šuke darei,- kai ji nusisuko nuo manęs pamatė prie laiptų sudaužyta puodelį.

Kai ji atsisuko man ašaros tekėjo kaip upė. Lietai nukritau ant kelių išmečiau šuke ir susiėmiau veida rankomis. Lilė mane pastatė ant koju ir nuvedė į svetainę. Atsisėdusios ant sofos nieko nesakiau tiesiog buvau ja apsikabinus.

Lilė: Nu pasakok, kas saule tau nutiko?- ir ji atsitraukė nuo manęs.

Aš: Man nieko tik keistai trankiai į duris,- Ir nusišypsojau,- O aš pagalvojau, kad kažkas braunasi pas mane.

Lilė: Jei nieko nenutiko, tai ko tu prie to puodelio verkei?

Aš: Hmm, tiesiog šiandien aš nusikaliau žiauriai tai,- ir ji mane pertraukė.

Lilė: Tai išsigandus išmetei puoduką ir galvojai kažka užpulti, kas yra prie durų ir paskui dėl to puodelio verkei ?- ir ji nusijuokė: Atleisk sakyk, kas tikslei nnutiko.

Aš: Neatsiprašyk, nes taip panašei ir yra,- ir kartu pradėjau juoktis, nes negaliu jei tiesos pasakyti.

Lilė: Amm Nina ar galėčiau tau namie kompanija palaikyt žinau, kad dabar meluoji ir žinau, kad tau blogai, tai ?

Aš: Man nieko nėra, bet žinoma,- ir stojausi eiti tvarkyti.

Lilė: Gerai, einu aš pasiimti kelis dalykus iš namų.

Aš: Gerai,- ir ji greitai išbėgo.

Pradėjau tvarkyti, bet išgirdau  vėl beldimasi pavarčius akys nuėjau prie durų: Lile juk duris neužrakintos,- Ir atidariau duris, bet jo išvisti dabar nesitikėjau.


Nu va aš su nauja dalim 💋
Atsiprašau jei bus klaidu ir truputi, kad verčiau jūs laukti naujos dalies😥
Lauksiu jūsų vote ir nuomonių 💋 Taigi, kaip manot, kas tas jis ? Ir parašykit ar jums dar įdomu skaityt:)

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)Where stories live. Discover now