Pyktis

2K 137 1
                                    

Nusisukau kaip norėjo man trenkti bet jis netrenkė. Jo ranka kažkas laikė ir tai nebuvo vyriška ranka. Tai buvo smulkutė ranka, ir kaip pakėliau akis pastebėjau, kad tai mergina. Blondinė garbanotu plauku, mėlynų akių. Ji atrodė tokia stipri, tokia kaip Keitė, neleidžia nei kitiems ja žemint nei kad kitus žemintų.

Dar ji taip ryžtingai tarė: Tu galvoji kad esu mokyklos valdovas ir visus mušti gali, paleidi ja, nes jei ne tada liksi be rankų

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dar ji taip ryžtingai tarė: Tu galvoji kad esu mokyklos valdovas ir visus mušti gali, paleidi ja, nes jei ne tada liksi be rankų.
Zayn greitai paleido ranka ir atsisuko į blondine ir tarė: Negalvok Lile kad turi King pavardė ir visi tavęs byjos, gali sakyti kam nori as tavęs nebyjau, taip pat savo tetukui gali skūstis, bet manęs neišgąsdinsi.
Lile: tu galvoji manęs tavo draugai dėl to byjo a, ne jie bijo del kito reikalo ir pats drebi mane pamatęs, ir negalvok kad taip mokyklos naujokus musi jei jie ko nepasakys , nors tu ir rūkai tas savo žolė, tavęs čia niekas nebyjo,tai jei dar pamatysiu kažką tokio,-iškarto ja pertraukė Zayn: Žinok as tavęs nebyjau jus visi turėtų net mūsų bijot, galvoji, kad aš tavęs čia nepadaryčiau! Bet pala kas norėtų tavęs, ogi niekas, tai nevaidink tokios drąsios!!!-apsisukęs nuėjo savo keliais ir mokykloj užsidegė cigarete turbūt rimtai jo visi bijo, bet mintis pertrauke Lilė.
Lile: atsiprašau už ta šikniu, kaip matai niekas jo neišmoko tinkamo elgesio, beje as Lilė King o kuo tu vardu?
As: Malunu as Nina Dobrev ačiū kad išgelbėjai mane, bet man šiandien tiek visko nutiko, jei nieko prieš as eisiu grynu oru pakviepot.

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)Where stories live. Discover now