Neprilygsta

1.1K 81 2
                                    

Išėjusios pamatėm Zayn, kuris šypsojosi ir su kažko rašynėjosi. Iš mano dirbtinės šypsenos liko nuliūdęs veidas. Nusisukau į drauges, kad Zayn nepamatytų, bet jam turbūt buvo nusišvilpt. Taip tikrai buvau jam tik žaislas ir vėl ašaros akyse rinkosi pagalvojus tokius dalykus. Draugės pamačiusios apkabino.

Lilė: Nina, tai nebūtinai galėjo būt mergina, gal geras draugas?
Keitė: Gal jie ten su Cameronu baikoja.

Nieko nesakiau stipriai jas apkabinau. Po kelių minučių nusprendėm praleisti istorijos pamoką nes ir taip dar labiau nuotaikos nenorėjau gadintis.
Vaikščiojom aplink mokyklą, žinoma ten kur nėra kamerų. Kol jos mane bandė perkalbėti, kad ten nieko nebuvo aš užsiriežiau tikslą, kad aš taip pat darysiu neliesiu ašarų. Pasibaigus šitai pamokai, nusivaliau likusias ašaras ir nuėjome į mokyklą. Ėjau su draugėm ir juokausi iš visiškai nesąmoningų dalykų, bent tai nuvijo mano mintis. Mūsų keliai žinoma išsiskyrė ir aš nuėjau į 2 auštą. Ėjau su šypsena veide, bet nuleidus galva ir nežinau dėl ko. Žinot galvojau apie savo gerus prisiminimus iki tol kol į kažką atsitrenkiau. Pakėlus galva pastebėjau tas, šokoladines akis kurios buvo nuliūdusios. Norėjau pratarti žodži, bet jis su pečių pastumęs nuėjo savo keliais, jaučiuosi, kaip nepažįstamas jam žmogus. Negi rimtai jis taip į širdį viską paimė. Tai aišku, kad taip dar pažiūrėjus į jį nueinantį nuėjau į klasė. Įėjus į kabinetą visos vietos buvo užimtos tik buvo laisvą prie Camerono tai prie jo ir nuėjau. Atsisėdus išsitraukiau knygas ir laukiau mokytojo nurodymų. Pastėjus keista Camerono žvilgsnį užsimečiau ant veido plaukus,kad jis taip nespoksotu,bet patraukęs nuo veido plaukus prakalbo.

Cameronas: Tai kas jau tarp jūsų, balandeliai nutiko?
As: Kad aš su nieko nesisuburkavau, tai apie ką kalbi?
Cameronas: Nina nevaidink, žinok žinios greitai atkeliauja iki mano ausų.
Aš: Smagu.
Cameronas: Beje Zayn visą dieną piktas, vargšas ane?
Aš: Nežinau nebendrauju su juo.
Cameronas: Šiandien kaip prie rūkyklos susitikom sakė, kad dėl tavęs jis daugiau nekovos nes tu to neverta ir, kad paliko 1vietą man,- ir nusišypsojo pediška šypsena.
Aš: Gerai padarė ir patariu ir tau tai padaryt nes aš jums ne žaislas.
Cameronas: Tau skaudu, kad Zayn visą laiką laikė savo žaislų taip? Išnaudojo pavaidino geručiu ir paliko? Hmm jei būtum nuo pradžių su manim, nebūčiau su tavim taip pasielgęs.
AŠ: Kame prasme, kad jus abu dviveidžiai, abiem esu tik žaislas. Jūs jausmų abu neturit.
Cameronas: Sakai neturiu, ane?  Kodėl byjai man į akis pažiūrėti?- atsuko savo veidą į save- matau kaip tu to nori?- ir prisitraukė bučiniui.

Vaidinau, kad to noriu, bet pajutusi proga įkandau jam į lūpą ir Cameronas atsitraukė nuo manęs.

Cameronas: Katineli, nebūk blogas, nes aš mėgstu blogus žaidimus,- ir nusivalė nuo lūpų nubėgusi kraują ir atsisėdo normalią pozą.

Kol Cameronas apsimetinėjo, kad klauso mokytojo aš rankų pirštai persibraukiau per lūpas. Cameronai tavo bučiniai neprilygsta Zayn, bet jau jų nesusigražinsiu.Visą pamoką bandžiau susitelkti į pamoką ir į dėstomas mintis, bet niekaip nesisekė. Tad nusprendžiau išsinešdinti iš čia, kol mokytojas kažką aiškino tai pakėliau ranką.

Mokytojas: O Dobrev pirmą kartą pakeli ranką per mano pamoką, tai ateikit užrašyti atsakymą.

Pasižiūrėjau į mokytoją nesupratus, bet lietai pakilau ir pasiėmiau visus daiktus. Prieš man nueinant Cameronas man mirktelėjo. Visi žiūrėjo į mane nusuprate. Nuėjus prie  lentos nežinau net apie ką yra tema. Atsisukau į mokytoją ir lietai prasitariau: Aš neklausiau jūsų sakomos temos, ir man reikia išeiti.

Mokytojas: Nina aš labai džiaugiuosi, kad tu esi ta kuri pasako tiesa, bet aš pykstu, kad neklausiai ir noriu, kad eitum pas direktorių. Tuoj pat,- ir parodė pirštu į duris.

Pavarčius akis numojau mokytojui ranka ir išėjau iš klasės ir kai uždariau duris suskambėjo skambutis. Visi mokiniai greitai išbėgo iš klasių, o aš stovėjau vienoj vietoj ir pajaučiau ranką ant liemens ir supratau, kad tai bus Cameronas.

Cameronas: Šaunuolė brangute, nuo kada tokia drąsi pasidariai.

Nieko nesakius, numečiau Camerono ranką nuo savęs nuėjau iki draugių.

Nu va aš su nauja dalim 💋
Atsiprašau kad neikeliau ilgokai dalies nes vėl esu užimta ir iškart atsiprašau už klaidas 😥
Lauksiu jūsų vote ir nuomonių 💋

Ir noriu pasakyt kad į šitą pasaulį paleidau savo nauja istorija tai būtų malonu, kad nueitumėt ir ją paskaitytumet ir paspaustumet vote ir parasytumet nuomones jei ji jums patiks 😍

Ir noriu pasakyt kad į šitą pasaulį paleidau savo nauja istorija tai būtų malonu, kad nueitumėt ir ją paskaitytumet ir paspaustumet vote ir parasytumet nuomones jei ji jums patiks 😍

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ačiū kas skaito mano istorijas myliu jus 💋💋

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)Where stories live. Discover now