Susitikimas

1.7K 119 4
                                    

Atsikėliau nuo žadintuvo, vakar begalvodama net nusiprausti nesugebėjau nueiti. Parašiau Lilei kad apie 1 valandą išeitų į lauką ir nuėjau tvarkytis. Susitvarkius pažiurejau į telefoną beveik 12val, nu aš ir ilgai. Nusileidau į apačią, nes labai skaniai kvepėjo. Pamačiau paliktus pusryčius ir rašteli. Mama išvažiavo į parduotuvę, juk visko čia reikia, nei baldų nei nieko tik lovos ir šaldytuvas su visa įranga. Pavalgius užsidėjau Conversus ir išėjau. Parašiau Lilei kad palauksiu jos parke, nes dar 10min liko. Ramiai atsisėdau ant suoliuko ir žiūrėjau į gulbes ežere. Bet staigiai kažkas man uždengė akis rankom. Man tik išėjo ištarti.
Aš: Lilė, Keite?
Nepazystamas: Oi ne mažutė, neatspėjai gal nori dar karta pabandyt,- viešpatie mano širdis pradėjo be galo trankytis.
Aš:Cameronai čia tu?
Nepažystamas: kažkaip neatspejai,- jis atidengė akis ir as greitai atsisukau.
Aš: Zayn?
Zayn: O kas dar mažutė !
AŠ: Tai tu rašei man tas žinutės tu man grasinai ? Ko tau man is manęs reikia?
Zayn: Apie ką čia mažutė šneki, tau biski protelis pavažiavo. Atėjau pas tave. Labai norėjau pamatyt tave.
Aš: Kažkaip netikiu tavim, atstok nuo manęs,- jau norėjau atsistoti ir nueiti bet mano ranka pagriebė.
Zayn: Ne mažutė niekur neisi, nenorėk kad supykciau as neseniai dar pavartojau žolės, tai galiu greitai kažką nesvankaus padaryt.
Aš: Pirmoj eilei, aš tau jokia mažutė. Antra, aš tau ne koks žaislas. O trečias, pasiimk kokia kekšė ir būk su ja! Palikti mane ramybei. Nes galvojat kad as silpna, tai labai klystat!
Zayn: Pažiūrėsim kokia tu būsi stipri kaip niekas netikęs nei vienu žodžių tavo, kaip skambesi po visa mokykla,- jis prislinko prie mano ausies ir - man bus smagu su tavim pažaisti. Apsisukes ir nuėjo. Paskambinau Lilei, as nutariau kad man su jom reikia pakalbėti kur nors kur niekas negirdės. Tai Lilė pasiūlė pas ja ateiti tai iki jos ir ėjau.

Nauja dalis tai laukiu jūsų vote ir nuomonių kas negerai šitoj istorijoj ir gerai 😘😍

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)Where stories live. Discover now