Paleisk mane

1.5K 111 3
                                    

Prabudau tikrai su bloga nuotaika. Nes vėl pamatysiu ta kreiva snukį. Susiruošiau per pora minučių ir išėjau. Nes bus chemija vėl sėdėjimas su Cameronu nieko gero aišku nelaukiau. Nuėjau į klasę ir atsisėdau į savo vietą. Laukiu nesulaukiau pamokos. Tad biški priguliau ant suolo. Bet po keliu minučių pajaučiau vieną ranką ant šlaunų o kitą atseginėjo man džinsus. Greitai pakėliau galva.

Aš: Trauk rankas, kol nedaviau į snukį.
Cameronas: Ramiai mažutė žinau, kad to nori.
Aš: Patrauk.

Pastebėjau kad jo akys visiškai raudonos buvo.
Cameronas prislinko prie manęs ir pradėjo bučiuoti kaklą.Nenorėjau rėkti kad visi atsisuktu, juk niekas man nepadės. Bandžiau jį stumti, bet jis užlaužė ranką ir liepė su juo eiti. Ėjom kalidoriu kol nepasiekėme berniuko tualeto. Jis įstūmė mane tualetą, ir užkėlė ant kriauklės. Pradėjo bučiuoti. O aš tik stumdytis te galėjau.
Cameronas pradėjo atseginėi mano kelnes ir bandė jas biški numauti, o aš iškarto spardytis pradėjau. Bet tada per ta spardyma, atsidūrėme ant žemės. Cameronas pradėjo bučiuoti netik kaklą bet ir lūpas. Labai puiki proga. Įkandau jam į lūpą. Lyg ir norėjau bėgti, bet tik pajaučiau ranka ant veido.

Cameronas: Kur tu mažutė ruošėsi begti?
Aš: Paleisk mane.
Cameronas: Ne žaidimas tik prasideda.

Ir į ranka man kažko įleido. Galva ėmė svaigti, o juokiausi iki verkimo.
Cameronas tada pradėjo viska švelniai daryti. Jis toks švelnus buvo. Pati pradėjau ji bučiuoti ir jį nurengineti. Jis per būčinius lėtai atsegė marškinius ir nuo kaklo šlapiais bučiniai keliavo link bambos. Buvo pats idomiausias jausmas. Tai švelniai jis keliavo po kūną. Bet prasivėrė tualeto duris.

Cameronas: Ateik ji apsvaigus galiu su tavim pasidalinti.
Bet išgirdau labai pažįstama balsą.
Zayn: Cameronai tu rimtai? Taip nereikėjo.
Cameronas: Pažiūrėk ji pati ant manęs lipa.

Paskutinį bučinį jam davus nualpau. Turbūt nuo tu narkotiku praradau samonia.

Hello its me su nauja dalim tikiuosi ji jums patiko.
Tad laukiu jūsų vote ir nuomonių! 😘
Sorry už klaidas jei jos kurnors papuls

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)Where stories live. Discover now