Jis jau kitoks

1.3K 111 4
                                    

Įsijungiau ta nuotrauka, kad iš arčiau galėčiau pažiūrėt. Jis pasikeitė ir žiauriai.

Bet mano dėmesį atitraukė padavėjas, kuris jau klausė ką užsisakysim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bet mano dėmesį atitraukė padavėjas, kuris jau klausė ką užsisakysim.

Lilė: Aš norėčiau jūsų pačiu skaniausiu salotų,- merkdama akį pasakė.
Keitė: Gal geriau šeiminine pica imam?
Aš: Man tinka!
Lilė: Tai mums picos! Havajų?- pažiūrėjo į mus o mes tik palinkčiojom.

Padavėjas įsirašęs nuėjo prie kito staliuko, o mes tik į Lile žiūrėjom.

Aš: Lile tu flirtavai?
Lilė: Kaip ir ?
Keitė: O tai kaip su Luku ?
Lilė: Jis kaip Zayn draugas tai dabar gelbsti ji nuo bėdų,- parodė su pirštais kabutes.
Aš: Pasakyk, kad tik neišsiskirsit!
Lilė: Nežinau, tu kaip Zayn metei jis pradėjo vėl žolės rūkyt tai man atrodo kad Lukas tą patį daro.
Aš: Kame prasme aš su juo nedraugavau, tik kaip kvailė savo nekaltybe atidaviau,- akyse ašaros pradėjo rinktis.
Mergos su kedėm prie manęs prislinko ir apkabino. Valdžiau ašaras nes buvom kavinei ir plius lauke tai tik visi ir žiūrėjo.
Aš: Gerai, man viskas gerai.
Lilė: Tikiuosi.

Ir po keliu minučių mums atnešė pica. Sedėdamas šnekėjom ir juokėmės. Bet mūsų linksmybės ilgai netruko. Pavalgiusios nusprendėm skirstytis. Lile ir Keitė ėjo susitikti su vaikinais aišku man jos irgi siūlė, bet jau pati nenorėjau. Atsisveikindamos išsiskirstėm. Ėjom su pilnom rankom namo, bet būtinai man kažkas turi paskambinti. Padėjus prekes ant žemės ištraukiu telefoną, nuo nepažįstamo praleistas. Reikės paskambins. Tad vėl tesiau kelione. Gatvės buvo tuštutėles nes jau vakaras. Bet mano ausis pasiekė motociklo variklio garsas. Pakėlus galva pastebėjau...Zayn. Mane pamatęs važiuodamas atsisuko i mane bet greit keliu nurūko. Atsisukus atgal, pamačiau, kad Zayn dar kažkokia mergina vezas. Dabar tikrai jau verksiu, nes aš jam buvau tik žaislas. Pats sakė, kad pasinaudoja merginom ir palieka. Greit parbėgau namo. Numetus prekes įkritau į lovą. Kokia aš kvailė buvau, kodėl turėjau jį įsimylėti, dabar pati kenčiu. Taip norėtųsi nusižudyti. Bet aš to dėl tokio šikniaus nedarysiu. Nuėjus į vonią nusivaliau nubėgusi makiažą. Nusiėmiau rūbus ir norėjau lyst į dušą, bet išgirdau skambanti telfona. Užsimečiau chalatą ir greit nubėgus atsiliepiau i skambutį net nepažiūrėdama kas skambina.

Aš: Taip ?
Skambintojas: Aš turėjau tavim rūpintis, dabar tu toli nuo manęs. Atlesk. Tu turėtum ištrinti mano numerį ir būt su Cameronu.
Atitraukiau nuo ausies telefoną, kad paziūrėčiau kas skambina, ogi Zayn. Vėl prisidedu telefoną prie ausies.
Zayn: Aš jaučiuosi kaltas, atsiprašau labai aš dar myliu tave,- norėjau atsakyt, bet išgirdau kitus garsus kurie jam siūlė eit dar išgerti nes jo draugai laukia. Ir tai buvo turbūt ta mergina. Numečiau skambutį, nes jau negalėjau klausytis. Vėl ašaros riedėjo. Nuėjus į vonią nusiprausus ir apsirengus nuėjau į
balkoną pažiūrėt naktinio dangaus. Stebėjau žvaigždės ir bandžiau tvarkyti ašaras kurios nenorėjo sustot. Turbūt nuo tų ašarų užmigau balkone.

Nu va aš vėl su nauja dalim !
Lauksiu jūsų vote ir nuomonių!! 😘
Sorry už klaidas jei jos kur nors papuls !

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)Where stories live. Discover now