Kas jai ?

1K 100 7
                                    

Zayn: Turiu tau kai ką pasakyt,-jo veidas atrodė tiek nuliūdęs ir tiek rimtas.
Aš: Zayn kas yra? Kodėl užrakinai dureles?

Zayn nieko nesakė tik užsimerkė ir kviepė oro.

Zayn: Tau turėjau pasakyt, bet nenorėjau jaudinti.
Aš: Zayn po velnių kas nutiko!- Jau Zayn rimtai pradėjo gąsdinti.
Zayn: Praitą naktį man skambino iš ligoninės, nes ten palikau numerį, kad jei ką skambintų,- pertraukiau jį.
Aš: Zayn greičiau šnekėk, kažkas mano mamai?
Zayn: Man pranešė, kad tavo mamai žiauriai pablogėjo ir tiesiog nenorėjau tavęs kelti tai pats norėjau nuvažiuot ir išsiaiškinti, - ir vėl jį nutraukiau tik šįkart trengdama per veidą.
Aš: Tu asile mano mama galėjo mirt ar kažką, o tu sau kaip nieko, atidaryk duris greičiau, nes išdausiu stiklą.
Zayn: Palauk, -paėmė mane už alkūnės- aš juk nuvažiavau ir tavo mama sakė, kad nieko tau nesakyt.
Aš: Vistiek turėjai, bent ryte pasakyt, o dabar eik po velnių Zayn Malik, nebenoriu tavęs daugiau matyt,- pamačius atrakinimo migtuką, paspaudžiau ir išlipau iš mašinos stipriai trengdama durimis, kad net negirdėjau ką Zayn norėjo pasakyt, bet man tas nerūpėjo, tad greit nubėgau iki ligoninės.

Zayn

Kai Nina išėjo pyktis manyje verdė dėl mano žiaurumo. Pradėjau trankyti mašinos vairą ir užsiėmęs galvą rėkiau kiek tik įmanoma. Mano meilė sprūsta iš mano rankų per mane, per mano tipinį mandagumą kurio nemoku naudoti, man geručiu nesiseka nei kiek būti, tad teks turbut grįžti į savo seną gyvenimą. Išlipęs smarkiai tenkiau durim ir visas pykčio prisemtas ėjau link Ninos mamos palatos.

Nina

Įbėgus į ligoninę nubėgau prie registratūros, paklausiau kur randasi mano mama ir pasakė, kad kažkokiam sunkiųjų ligų palatoje. Greit padėkojus pradėjau bėgti. Negaliu patikėti, kad Zayn taip galėjo pasielgti ir dar patlaižiavo mašinoj. Laiptais užlipus bėgau link lygtais 469 palatos. Jų atrodė kaip tyčia pilną, bet pasukus galva pastebėjau kolidoriau gale duris, kurios taip ir rašė 469 sunkiųjų ligų palata. Jaučiau kaip visas kūnas drebėjo, byjojau eiti ir pamatyt mama tikrai negeroj stadijoj. Žingsnis po žingsnio artėjau prie palatos paėmus už rankos jau dariau tas duris, tik visi kaip tyčia mane atremia į sieną. Žinojau, kad tai jis bus tad pakėliau pyktas akis į jį, nors jo akis irgi negerumu spinduliavo. Prieš jam prasitariant pradėjau vos nerėkti.

Aš: Paleisk tu gyvulį neraliotas, - norėjau ištrukti iš jo, bet mane dar stipriau prispaudė mano riešus, kad jau pykta negalėjau būt nes po biški pradėjo ašaros rinktis.

Zayn: Prižadėjau tavo mamai, kad tokia laukinę prižiūrėsiu, o dabar žiūrėk matai, kad parašyta negalima eiti ar veidą prie tos lentelės prikišti, kad pamatytum?

Dar norėjau rėkti ant jo, bet jo toks nevaldomas pyktis, kuri pirmą kartą per savo ašarotas akis mačiau. Pakėliau veidą su vos valdančiomis ašaromis.

Aš: Zayn prašau paleisk man skauda,- Zayn veido išraiška pradėjo keistis. Paleidęs mano riešus atsitraukė iki kitos sienos. Žiūrėjo į mane savo išprogdintom akim. Mano jausmai viduje ir išoriai keitėsi. Iš kietos beširdės vėl tapau tą trapi mergaitė.
Atsirėmus į sieną, nuslydau ją iki grindų ir užsidengiau rankomis veidą ir bandžiau tvardyt ašaras. Jaučiau kai Zayn priėjas prie manęs atsisėda netoli manęs. Per tą kūkčiojimą vos pratariau kelis žodžius.

Aš: Zaayn kaas jai yra?
Zayn: Kaip supratai jai kažkas su širdim ir jai jį pablogėjo, kaip atvažiavau jai dėjo tas kaukes ir ji tada manęs prašė, kad kol tu nenueisi  iki mokyklos nieko nesakyt.
Aš: Zayn nesiaiškink nes čia nepasiaiškinimas, tu galėjai tik pasakyt o visą dieną slepei tokia svarbią žinią. Kas būtų nutikę jei jai kažkas nutiktu ir aš nespėčiau atsiprašyti už tokia negražu elgesį už naktinėjimus naktije? Kaip? O dabar kaip noriu ja pamatyt ir apkabinti jūs neleidžiat.

Stojausi ant kojų ir nuėjau nuo jo. Zayn supykęs ar nuliūdęs išėjo. Man jo principai buvo nusišvilpti dabar laukiau gydytoju kurie leis nueiti pas mama.

Nu va aš su nauja dalim.
Lauksiu jūsų vote ir nuomonių.💋
Norėjau paklausti prasideda mokslų metai ar jūs skaitysit mano istorija ar ją nutraukti?😞
Nes jei jus skaitysit, aš pasistenksiu kelti beveik kasdien arba kas 2-3 dienas dėl jūsų :)
Sorry už klaidas jei jos papuls nes ant greičio taisiau.

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)Where stories live. Discover now