Galiu dar biški ?

1K 98 5
                                    

Stovėjau palei duris ir laukiau kada jos bus atvertos. Vis kaltinu save, kad tą naktį nelikau su ja, o dabar jai jau blogin ir tik per mane. Ašaros bėgo upeliais pagalvojus kas gali nutikti. Bandžiau žiauriai blogas mintis vyti į šoną, bet negalėjau galvoti, kad jai ten tobulai sekas. Po kurio laiko pro kolidorių ėjo daktaras. Pamačius jį greit nubėgau iki jo. Nubėgus daktarui  paėmiau už peties ir paklausiau.

Aš: Laba diena, ar galima rasti daktarą kuris prižiūri 469 sunkiųjų ligų palatą?
Daktaras: Tai aš kol kas tą palatą prižiūriu, tai ko jums reikėtų?
Aš: Ten yra mano mama, aš labai norėčiau ja aplankyti, prašau! - jau norėjau klauptis tik jis mane pagavo.
Daktaras: Panele prašome neišsidirbinėti,  į tą palatą neleidžiam kolkas nieko,atsiprašome.
Aš: Aš jūsų gražiai prašau ji mano mama, vienintelis žmogus kuris man yra brangus aš jūsų maldauju.
Daktaras: Kurio mano žodžio nesuprantat panele?
Aš: Kurio žodžio mano nesurantat,- jau kaip pyktokai pradėjau šnekėti.
Daktaras: Klausykit,- ir jį pertraukė kitam kolidoriaus gale pasirodęs Zayn.

Zayn: Danieli įleisk ja trumpam,- jis priėjo prie mūsų ir šneko labai rimtu balsu.
Daktaras kurio vardas kaip supratau Danielis: Zayn ne viskas įmanoma, jos mamai gali pablogėti, kai pradėsim leidinėti žmones.
Zayn: Kas jai nutiktų kai jos vienintelė dukra nueis pas ja? Kas tada jai per liga kad nieko negalima leisti?
Danielis: Amm pats nelabai žinau, man tik pasakė, kad prižiūrėti, o jei sužinos išmes iš darbo.
Zayn: Danieli,- įkviepęs priėjo prie jo arčiau ir uždėjo ranka ant peties ir pasuko link mano mamos palato,- leisk jai užeiti, nes kitaip aš jausiuos žiauriai kaltas ir beje pasistenksiu, kad niekas nesužinotų, patikėk manim.
Danielis: Gerai, 10min duosiu,- priėjęs prie palatos iš kišenės įsitraukė daug raktų ir pradėjo žiūrėt kuris tinka.

Aš pasižiūrėjus į Zayn dar nusišypsojau ir tyliai ištariau ačiū. Pribėgau prie daktoro ir laukiau kada jis atidarys duris. Jis kaip koks senis po vieną raktą žiūrėjo, kad tiesiog mane net nervas paimė.

Aš: Tu gali gal paskubėti?
Danielis: Jau kas, bet tu, - ir norėjo parodyti pirštą ir kažką sakyt tik Zayn atsistojo šalia manęs atsiremdamas į sieną.
Tas iškarto ieškojo toliau rakto. Atsisukau į Zayn tokiu nustebusių žvilgsnių. Toks jausmas, kad jis kokia galią turi ir valdo visą miestą.
Radęs raktą atrakino palatą. Atidaręs duris kažkur išėjo pasakydamas, kad tik 10min. Rankos drebėjo nes byjojau mamai pasirodyti. Kaupiau drąsą, kaip pajaučiau kai Zayn mane stumptelėjo į palatą ir uždarė duris.
Pažiūrėjau į lovą apdengta užuolaidą.
Gerai, Nina ko tu byjai? Juk aš atėjau mama aplankyti,  o toks jausmas kaip atėjau pažiūrėt ar tikrai tai mamos lavonas. Susivokėjus ką mano pasąmonė šneka papurčiau galva. Lietai priėjau, ir atidariau užuolaidas.

Aš: Mamyte, čia aš,- tik atidarius užuolaidas mane vaizdas nustebino.
Mama buvo prijunkta prie visų galimų aparatų. Uždėta kaukė. Prie krūtinės prijunginėtą laidų. Pamačius ja tokios būsenos, užsiėmiau rankomis burną ir pradėjau kukčioti.  Aš kalta, po velnių priėjus prie vietos, kur nebūvo laidų atsisėdau prie mamos. Paėmiau jos ranka ir pabučiavau. Priglaudus jos ranka prie savo veido pradėjau dar labiau verkti. Nesusilaikius atiguliau ant jos puse kūno. Aš viską padarysiu, kad tik tavęs nepraraščiau. Širdį jaučiau akmenį, nes jaučiuosi dėl visko kalta.  Atsikėliau nuo mamos vis dar kukčiodama. Šalia mamos aparatų gulėjo, jos  lapas su degnozėm. Norėjau paskaityt tik mane pertriaukė Zayn.

Zayn: Nina einam tas myžnius tuoj apsiverks.
Aš: Galiu dar biški?
Daktaras įėjo į palatą- Prašau išeiti,- ir nuėjo prie šios palatos kriauklės. Kol jis nematė nufotkinau degnozę ir apsikabinus Zayn norėjau eiti tik dar atsisukus nuėjau prie mamos ir pabučiavau į kaktą. Nuėjus nuo jos greitai išbėgau iš palatos.

Nu va aš su nauja dalim.
Lauksiu jūsų vote ir nuomonių.💋
Norėjau pasveikinti jus su Rugsėjo 1, nors jums turbut ši diena nešventė kaip ir man😞 bet vistiek noriu palinkėti jums geru pažymiu ir kad viskas jums sektusi :)
Pastebėjau, kad bus skaitančiu mano istorija tai stengsiuosi kelti dalis:)
Sorry už klaidas jei jos papuls nes ant greičio taisiau.

AŠ NORIU TAVO LŪPŲ (Baigta)Where stories live. Discover now