Lucky life - Flower path.

1.6K 41 6
                                    

"Som doma!!" zakričala som a šla som zamknúť dvere ale pohľad sa mi zastavil na červenej cestičke lúpeňov. Hneď som si spomenula na ten týždeň keď sme sa s Justinom spoznali. Spravil úžasnú večeru. Kľúče som položila na komodu a pomaly kráčala po cestičke až kým ma nezastavil malý sklenený stolík predomnou. Bola na ňom ruža ktorú som zodvihla a ovoniala a taktiež odkaz.

,,Obleč si niečo príležitostné. - Justin."

"Fajn." povedala som si pre seba a otočila som sa smerom ku schodom. Vyšla som po nich a zabočila do našej spálne a potom do šatníka. Konkrétne môjho. Hrabala som sa tam asi päť minút ale nakoniec som našla tie správne. Biele šaty nás kolená s jemnou čipkou okolo krku. K tomu som si vzala len mokasíny lebo nemám za potrebu sa zabiť. Vzala som to do rúk a zamkla sa v kúpeľni. Vyzliekla som sa a špinavé veci som hodila do koša na prádlo. Vliezla som do sprchy a vychutnávala som si horúcu sprchu. Vzala som svoj kokosový sprchovací gél a naniesla som si ho na dlane z ktorých som to potom vmasírovala do mojej rozpálenej pokožky od horucého prúdu vody.

Vyliezla som von a osušila som sa do úplného sucha. Na seba som si obliekla nové čisté pradlo a zastavila som sa pri zrkadle. Pozerala som na seba a rozmýšľala aké to bude. Budem tučná? Alebo nie? Bude to dieťa zdravé? Bude ma svet nenávidieť? Milión otázok no ani jedná odpoveď. Cez hlavu som si prevliekla šaty a po upravení som ich zapla. Obula som si mokasíny a rozčesala si vlasy. Makeup som mala stále dobrý takže som to nemenila. Ešte som do vzduchu striekla môj parfém a potom sa do neho 'hodila'.

Pokračovala som ďalej po cestičke s ružou v ruke a dostala som sa do miestnosti s bazénom. V nej bol další stolík no tentokrát už iba s odkazom.

,,Pri tej dlhej ceste nezabúdaj že ťa milujem. - Justin"

Pousmiala som sa a až teraz som si všimla že cesta vedie až von. Vyšla som a vonku bolo už šero. Cesta smerovala k nášmu sklenenému altánku ale bola v ňom tma. Vstúpila som dnu a hneď sa v malom krbe rozsvietil oheň čo dávalo romantickú atmosféru. Začala hrat klasická pieseň pomocou huslí, piána a atď.

Odrazu som nič nevidela a trošku som spanikárila.
"Shhh to som ja láska." svojími dlaňami odkryl moje oči a v náručí si ma otočil a pobozkal. Usmiala som sa cez ten bozk.

"Stalo sa niečo alebo oslavujeme niečo?" opýtala som sa ho keď ma usádzal.

"Nechaj sa prekvapiť zlatko." žmurkol na mňa a sadol si oproti mne. "Lars prosím doneste jedlo." povedal a ani na okamih sa neprestali pozerať do mojích očí. Lars - náš ako keby komorník - nám doniesol teplé chutné jedlo a postavil sa ďalej. "Ďakujem vám Lars, môžete ísť dávam vám platené voľno. Slečnu Alex obslužim sám." pri poslednej vete na mňa žmurkol. Lars poďakoval a odišiel.

Pri stole vládlo ticho a obidvaja sme pri jedení pozerali tomu druhému do očí.
Dojedla som a príbor som zložila spolu. "Tak už mi to povieš?" nadvihla som obočie. Justin sa len pozrel na jeho ľavú ruku kde mal hodinky.

"Daj mi ešte 10 minút." oznámil.

"Tak fajn." nespokojne som si vydýchla a odpila som si z môjho nealko šampanského.

"Ako bolo s Miley? Pozdravila si ju?" opýtal sa ma.

"Hej ehm no fajn veď vieš ako vždy." zachichotala som sa. Neviem prečo ale bola som totálne nervózna. Neviem čo sa deje a ani čo sa bude diať. "A ty si robil čo?" hrala som sa s pohárom a sústredila sa na Justinovú odpoveď.

"Zariaďoval som si niečo potom som chystal večeru a potom som hral xbox. " venoval mi jeden jeho sladký úsmev a podoprel si hlavu rukou. "Ehm no mali by sme ísť. Takže ak dovolíš." vstal a ťahal ma za ruku von. "Tri, dva, jedna..." zašepkal a usmial sa namňa. "Toto sa ti bude páčiť." povedal a v tom začal nádherný ohnostroj nad naším domom. Rôzne farby, rôzne druhý proste úžas. Justin ma celý čas sledoval a držal okolo pása.

Kieždby sa dalo toto stopnúť a prežívať to navždy.

-

Keď ohnostroj skončil, Justin ma zatiahol naspäť do altánku. Vošli sme a opäť sa rozsvietil len krb. Stôl bol preč a na boku stáli hudobníci. Hrali krásnu pomalú hudbu. Odrazu sa Justin postavil predomňa a ...



Prepáčte že opäť meškám ale vážne som teraz nestihala dúfam že sa nehneváte :) a ináč ako pridam tu na wattpad fotku k story? Dávam tam link ale nikdy mi to nenačíta iba videa. :( prosím poraďte mi.
7komentov=nová časť - kus vás potrápim lebo nemám čas prepacte :)
Xoxoxo

Lucky life?Where stories live. Discover now