Lucky life 17 - Road trip.

1.9K 40 4
                                    

Zamkla som sa v izbe a nikomu neotvárala. Tak to bolo až od dnešného večera po ďalšie 2 dni. Nič iné som nerobila len telefonovala s Justinom.
Vyšla som z izby. Jediný normálny človek v našej rodine je mama ak nepočítam Ash. Mama bola veľakrát zamnou s tým že otca to prejde a že sa s tým nemám trápiť. Zišla som dole po schodoch a zastavil ma mamin hlas.
"Kam ideš?"
"Za Justinom." jednoducho som odfrkla a obula som si moje combat boots.
"Fajn kedy prídeš domov?"
"Neviem o 9tej?"
"Dobre ale žiadne blbosti." len som pregúľala očami a upravila sa v zrkadle. V tom vyšiel z wcka (nič iné ma nenapadlo :D) otec.
"Kam ideš?" bože môj som ako na polícii.
"Za Justinom."
"Načo?" okamžite sa ma opýtal.
"Preboha otec! Je to môj kamarát!" jasné kamarát. Pousmiala som sa.
"Fajn. O 8mej doma."
"Čože? Mamka povedala že môžem byt do 9tej."
"Dobre tak do pól 9."
"Ach bože!"
"Buď rada! Rozumela si o dvadsať...nula, tridsať doma! Inak si ma neželaj."
Vyšla som z domu a šla som za Justinom. Dnes bol dosť chladný deň tak som si cez seba prehodila moju tmavohnedú bundu so sivou kapucňou. Kapucňu som si vyšvihla hore na hlavu a ruky som si obmotala okolo môjho útleho tela. Kašlem na môjho otca.
"Ahoj zlatko. Tak, ideme alebo nemôžeš?" opýtal sa ma a dal mi pusu.
"Poďme." usmiala som sa. Nastúpili sme do auta ktorým sme sa odviezli na druhú stranu ostrova a tam sme si sadli do člna ktorý nás odviezol na pevninu. Tam nás už čakala batmotorka. Nasadili sme si čierne helmy a prechádzali sme ulicami Monaka.
"Kam ideme?" zakričala som na Justina.
"Čože???" nepočul ma.
"Kam..ideme?" opýtala som sa ho ešte raz a hlavu som si oprela naspäť o jeho chrbát.
"Uvidíš." och ako milujem prekvapenia. Uškrnula som sa nad svojou ironiou. Som fakt chorá. Vyšli sme za mesto. Nikto a nič tu nebolo. Len prázdna cesta 1. triedy, vysušená tráva a kaktusy naokol. Justin spomalil až keď úplne zastavil. Zišiel dole a helmu mi dal do rúk.
"To už sme tu?" opýtala som sa a cez tú helmu som mala dosť komický hlas.
"Nie len mám cikpauzu." vybuchla som do smiechu a Justin sa namňa len blbo pozrel.
"Ok Ok chápem každý potrebuje vykonávať potreby." tak to bolo kus čudné. Začala som sa trochu hanbiť. Vybrala som si svoj iPhone a odfotila som okolie. Chvála bohu že mám v mobile internet a môžem to hneď hodit na instagram.
Keď som postla tú fotku došiel ku mne Justin a vzal môj iPhone.
"Daj si hore sklo." prikázal mi a aj tak som urobila. Justin helmu nemal takže v pohode dal z bočnej strany pusu na helmu a odfotil to. Dala som si to na pozadie. "Zlatko úsmev." zakričal Justin z trošku väčšej diaľky čím upútal moju pozornosť keď ma chcel odfotiť. S rukou v ktorom som mala môj iPhone som vo vzduchu ukázala Peace a doširoka som sa usmiala. "Wáu si nádherná." poznamenal Justin a do mojich líc sa začala drať červená farba. Ešte že mám helmu. "A ešte k tomu sexy na tej motorke." priblížil sa ku mne a ja som si ztiahla helmu z hlavy a moje vlasy z nej len tak voľne vypadli. "Si tak strašne sexy."
"Aj ty." pritiahol si ma za boky bližšie a drtil mi pery. "Milujem ťa." zašepkala som keď som lapala dych.
"Aj ja teba, tak veľmi." objala som ho.
Opäť sme vyšli na cestu. O takú polhodinu sme boli namieste. Boli sme na nádhernej piesočnatej pláži kde boli skaly a niektoré boli v tváre klenb. Bolo tu krásne a pripomínalo mi to pláž v Malibu. Vyzula som si combatky, trošku som si vyhrnula legíny a rozbehla som sa k moru. Bundu som po ceste zhodila na zem pretože sa trošku oteplilo. Justin z úložného priestoru motorky ktorý bol pod sedadlom vytiahol namakanú zrkadlovku.
"To sme sem prišli nato aby sme sa fotili?" zasmiala som sa. Milujem fotenie.
"Nie. Prišli sme sem nato aby som si ťa ja pofotil." Justin zdvihol ukazovák do vzduchu a potom mi urobil prvú fotku.
"No tak Justin. Ja sa chcem fotiť s tebou." prosila som ho.
"A ako?"
"No napríklad tamto položíme foťák a nastavené časovač a hotovo." obočie som vystrelila smerom do neba.
"Tak fajn." nakoniec súhlasil a bola som šťastná.
-
Dofotili sme sa a teraz si Justin pozeral fotky a sedel na jednej zo skál. Ja som skúmala pláž.
"Aha! Tuleň!" zakričala som na Justina ktorý ihneď zdvihol zrkadlovku a chcel ma odfotiť. Prišla som k nemu najbližšie ako sa dalo pretože predsalen je to divé zviera a Justin nás odfotil. "Máš to?" zakričala som na neho.
"Jasné. Poď ideme už mám ešte ďalšie prekvapenie!"
"Fajn." pribehla som naspäť, obula som sa, obliekla a nasadla som si.

Došli sme speť do Monaka a Justin zaparkoval pred nóbl reštauráciou.
"Nie Justin to nemyslíš vážne." povedala som mu.
"Prečo?" otočil sa namňa.
"Je to luxusná reštaurácia a my sme oblečení takto." ukázala som na nás.
"Poď a nevymýšlaj. Ani nevieš čo mám v pláne." schmatol ma za ruku a ťahal ma dnu. Zo strán sa na nás hrnuli paparazzi. Oú skvele načasovanie. Rozbehli sme sa a našťastie sme sa stihli dostať dnu skor než by nám zatarasili cestu a my by sme sa cez nich museli doslovne prepchávať.
"Dobrý podvečer pán Bieber. Váš stôl je pripravený. Zavediem vás?" slušne sa k Justinovi prihovoril vrátnik ktorý stál za pultom. Porozhliadla som sa a všimla som si pozlátené sĺpy a červené koberce. Naozajstný luxus.
"Dobrý aj Vám. Áno prosím."
"Nech sa páči následujte ma."
Kráčali sme cez celú reštauráciu a každý na nás pozeral. Boli tu väčšinou tý zbohatlíci. Odrazu som začula ako od jedného stola niekto kričí "Róbert!" Geissenovci! (Pozn. Ja som to tam musela dať sry :D)
Prešli sme celou reštauráciou až sme sa dostali úplne dozadu. Vrátnik nám otvoril kovové dvere za ktorými sa nachádzali schody.
"Prajem príjemný večer." pousmial sa. Justin mu len ďakovne prikívol.
"Zlatko prepáč ale teraz ti budem musieť zaviazať oči." nechápavo som sa na neho pozrela a nechala som ho. Podľa zvukov otvoril dvere. "Pozor o 2 kroky je tu menší schod tak sa nepotkni."
"Okej." prešla som cez neho.
"Tak a teraz si to daj dole." cítila som ako sa Justin usmieva ale aj to ako sa môj tep zvýšil. Otvorila som oči a predomnou bolo niečo čo nieje ani vo filmoch. Boli sme na streche kde bol úžasný výhľad na Monako a more s ochvíľu zapadajúcim slnkom. Celá strecha bola pokrytá anglickým trávnikom a rástli tu rôzne zaujímavé kvetiny. Potom tu bol bledý chodník a na ňom opäť porozsypované lúpene rúží. Ta cestička viedla k menšiemu stolu pre dvoch na ktorom svietila jedná vysoká sviečka.
"Tak čo povieš?" opýtal sa ma Justin. Ja som tam len stála ako päť peňazí s otvorenou hubou dokorán. "Alex dýchaš?" pousmial sa a trošku somnou zatriasol.
"Ja-já som v nemom úžase." bola som trošku stuhnutá keď som si uvedomila akého mám úžasne milujúceho priateľa. "Ďakujem." konečne som sa spamatala a hodila som sa mu okolo krku.
"Poď ideme jesť." preplietli sme si prsty a vydali sme sa po 'lúpeňovej' cestičke.
"Nech sa páči." Justin mi opäť preukázal svoju gentlmanskosť a usadil ma za stôl.
"Milujem ťa najviac ako sa len dá vieš to?" povedala som mu keď sa usadil aj on.
"Áno a taktiež viem že ťa milujem najviac ako sa len dá." zachichotali sme sa a začali sme si čítať jedálny lístok.


Tak máte časť :)) chcela som dať drámu už do tejto ale musíte si počkať lebo obidve story píšem vždy v noci okolo 12-1 lebo ináč nemám cas a tak toľko nevladzem už teraz ked píšem tieto slová vidím rozmazane takze prepacte za chyby :/
7+komentov a máte ďalšiu časť ale prosím napíšte nejake dlhšie komenty nie len "ďalšiu!" -_- vyjadruje tam prosím svoj názor a hlavne KRITIKU!
Lubim vás :)
Xoxoxo

Lucky life?Where stories live. Discover now