Lucky lufe 19 - Daily routine.

1.8K 39 5
                                    

"Alex." postavil sa a chytil moju tvár do dlaní. Pousmial sa a ja tiež. "Ty si tu." šepkal.

"Áno a milujem ťa." pobozkala som ho na pery. Jeho dotyk, prítomnosť. Ak som mala čo i len jedno z toho bola som najšťastnejší človek vo vesmíre.

-

Dni ubiehali ako voda a my s Justinom sme spolu trávili všetok čas spoločne či už s rodičmi alebo bez. Keď sme pri mojich rodičoch, odpustili mu a teoreticky ho priali do rodiny. Boli sme šťastný, užívali sme si dovolenku no lenže aj tá musí raz skončiť.

-

"Tak asi by som sa už mala pomaly baliť keďže tu mám milión veci." skleslo som si vzdychla a posadila som sa na kraj postele. Justin ležal opretý o čelo postele a sledoval ma.
Postavila som sa a prešla som ku komode na ktorej som mala položený MacBook a zapla som Justinové pesničky. Prvá bola Beauty and a beat. Chcela som niečo rýchlejšie aby sme sa trošku aj zabavili. Justin sa len úškrnul. Vytiahla som kufre a položila som ich na zem. Vošla som do šatníka a začala som brať nohavice.

"Zlatko, nechaj to na neskôr." jeho ruky som pocítila na mojich bokoch a jeho horký dych na mojom krku. Mala som z neho husiu kožu. Dokázala som si predstaviť ako sa usmieva. "Milujem ťa." zašepkal a jeho horký dych opäť dopadol na moju husiu kožu. Potom mi na to miesto venoval letmý bozk.

"Aj ja teba." prešla som mu mojími rukami po tých jeho. "Ale povinnosť je povinnosť." v duchu som sa škerila ale zároveň aj toho ľutovala. Pokračovala som v ukladaní a Justin tam len sedel, mixoval pesničky a pozeral si moje fotky.

"Uuh na tejto fotke si sexy." zakričal mi.

"Na ktorej?" vykukla som z poza rohu šatníka a Justin mi ju ukázal na MacBooku. "Pfff to je len také nič." mávla som rukou a pokračovala som.
Pozajtra odchádzame takže si tu musím nechať ešte plavky lebo určite sa budeme opäť kúpať s Ash, potom normálne oblečenie a spodné pradlo. To všetko som si odniesla na tú istú komodu kde som mala Mac.

"Už to máš?" opýtal sa Justin a stále niečo ťukal do Macu.

"Už len topánky." pregúľala som očami.
Keď som to všetko mala sadla som si naspäť k Justinovi ktorý už vypol pesničky a MacBook taktiež.

"Tak vieš no už sa to blíži. Začne ti škola ktorú som ja mimochodom minulý rok úspešne dokončil." zasmial sa a hrdo sa pobúchal po hrudi. Ja som sa tiež zasmiala a položila som si čelo na jeho rameno no v zápeti keď chcel pokračovať, som hlavu dvihla. "No a vieš že nebudeme byť moc spolu."

"Ja viem." takmer som zašepkala a hľadela som do prázdna.

"Budem za tebou chodiť minimálne raz do mesiaca aspoň na týždeň a keď budeš mať prázdniny tak prídeš za mnou ty. Vieš už budem musieť pomaly skúšať na turné a tak. Pripravovať sa skúšať a tak ďalej."

"Ja viem Justin." hlesla som a preplietla som si s ním prsty. "Milujem ťa" vylepila som mu letmú pusu na pery a zdvihla som sa.

"Kam ideš?" nechápavo sa namňa pozrel a oblízol si pery.

"Do bazéna. Ideš aj ty?" usmiala som sa a do rúk som si vzala moje plavky.

"Okej len sa idem prezliecť." postavil sa a prišiel ku mne. Držal ma za boky a bol odomňa len pár milimetrov. Keď sme sa k sebe začali približovať ešte viac dvere sa rozleteli a ja som len pregúľala očami a usmiala sa.

"Aleeex poď uš." moja malá sestra ma už volala. "A Juštin ide tiež?" zašušľala a usmiala sa na neho.

"Jasné že idem princezná. Poď zoberiem ťa už dole kým sa Alex prezlečie." zdvihol ju a spoločne odkráčali dole.
Z neho bude perfektný otec.

-

Čas ubehol rýchlo a ani sme sa nenazdali a museli sme sa s Justinom rozlúčiť. Bolo to ťažké a dlhé no predsalen sme to nejako horko-ťažko zvládli. Justin je momentálne v Kanade pri starých rodičoch a ja ležím na posteli v mojej izbe a snažím sa zaspať.
Momentálne som ten najšťastnejší človek na tejto planéte. Nie, v celom vesmíre.

-

Dni opäť ubiehali veľmi rýchlo a ani som sa nenazdala, prešli 3 týždne. Justin mi chýbal. Síce sme si volali každý deň, bolo to veľmi málo.

"Tak vidíme sa zajtra o tom istom čase pred tvojím domom ahoj zlatko." povedala Jane - moja najlepšia kamarátka a objala ma.

"Jasné ako vždy." pousmiala som sa a rozbehla som sa k môjmu SUV-čku. Naštartovala som a šla som domov. (Pre tých ktorý to nevedia - Alex má 16 rokov a v USA môžu mať už v takom veku vodičák) Moja každodenná rutina vyzera asi takto: ráno idem do školy, potom hneď domov a volám s Justinom a potom, sa učím. Len sem tam chodím von a tak. Sem-tam ma prepadne nejaky papparraz a pýta sa ma kde je Justin či sme sa rozišli alebo čo. Ignorujem ich.

Zaparkovala som len v dvore kedže ako väčšinou môj otec blokuje vchod do garáže. Fajn takže je zrejme doma. Vystúpila som , vzala som si kabelku a vybehla som hore po schodoch ku vchodovým dverám. Boli odpmknuté takže otec je na 100% doma.
"Som doma!!!" zakričala som.

"Ahoj." z kuchyne sa ozvalo chabé otcové 'ahoj' čo znamenalo že vari obed a užiera si z neho. Prešla som do kuchyne a pozrela som sa na sporák zpoza otcového ramena a potom som mu dala pusu na líce.

"Hmm čo to bude?" pozerala som sa na nejaké žeby mäso?

"Robím ti šalát a toto je kuracie mäso do neho. Tak ako to máš rada."

"A kde je mama?" opýtala som sa a posadila som sa na barovú stoličku.

"Išla s Ashley von. Trochu sa pohrať." len ústami som naznačila 'aha' a išla som naspäť do chodby pre moju kabelku.

"Aha oci čo sme dnes dostali v škole." ukázala som mu papier kde bolo treba napísať pár údajov a samozrejme ako ináč museli to vypísať rodičia.

"Dobre dám ti to neskôr choď hore." pozrel sa na mňa so zdvihnutým obočím.

"Prečo?" nechápala som.

"No odniesť si veci a tak. Obed bude až tak za 15 minút. Potom ťa zavolám."

"Fajn." odsekla som, schmatla som svoju kabelku a vyšla som hore po schodoch. Celý čas som myslela na to ako si konečne zavolám s Justinom a ak bude mať čas tak ho možno aj uvidím cez kameru.
Otvorila som dvere a išla som hodiť kabelku do kúta no v tom som si uvedomila že...



Veľmi sa ospravldnujem že je krátka a tak neskoro :( veľmi ma to mrzí každý den som na to myslela ale zabudla som si iPod u babky a bolo to hrozne no :( dúfam že mi odpustite a ak chce niekto venovanie napíšte do kometa :))
6+ komentov pre ďalšiu časť

Xoxoxo

Lucky life?Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz