Lucky life 14 - Are you sure?

2.1K 47 9
                                    

"Vieš o tom že po tebe to chutí lepšie?"
"Nie?" smiali sme sa. Sadla som si na Justina obkročmo a on zatiaľ nalieval šampanské do pohárov. Jeden z nich mi podal a vlepil mi sladkú pusu.
"Na našu lásku." štrngli sme si a odpili.

__________________________

Čas strávený spolu nám rýchlo ubiehal. Zajtra sa majú vrátiť moji rodičia a preto Justin pre mňa chystá nejaké prekvapenie. Povedal že si mám obliecť niečo elegantné. Už peknú polhodinu sa hrabem v šatníku a stále nič. Naštvaná som prešla do kúpeľne kde som si rýchlo nakulmovala vlasy, urobila makeup a vyčistila si zuby. Vrátila som sa naspäť do šatníka. Prehrabovala som sa v ňom stále dookola. No lepšie povedané v časti kde mám šaty. Vykašlala som sa na to a hľadala som nejake sako, keď v tom som medzi jeansami našla môj obľúbený kúsok z Paríža. Boli to krásne tmavomodré šaty, s dĺžkou nad kolená a na chrbte mali výstrih do tvaru srdca.
"Perfektné." povedala som si a otočila som sa pred zrkadlom. Už chýbajú len topánky. Zvolila som si obyčajné čierne baleríny so striebornou špičkou aby som k tomu dosiahla nevinný dievčenský look. Napravila som si jednu kučeru a vyšla som z domu.

- Z POHĽADU JUSTINA-

Chcem Alex prekvapiť a tak som uvaril jej najobľúbenejšie jedlo. Steak so zeleninou. Na terasu som prestrel krásny stôl s bielim obrúsom a vínovím prestrieranim. Do stredu som položil svietnik s vysokou bielou sviečkou. Zabehol som dole do chodby ku vchodovým dverám a z obsahu košíka ktorý som mal v ruke, som začal vytvárať peknú cestičku na terasu.
"Fajn takže jedlo na servírovaciom stole, cesta hotová, víno otvorené, zapaľovač.." vyskúšal som či funguje. "Funguje. Tak teraz už len čakať." Sadol som si a čakal kým nebudem počuť dvere. Pozrel som sa na moje nohy a v tom som si niečo uvedomil.
"Kriste pane!!!!" rýchlosťou svetla som vbehol do môjho šatníka a vybral si z neho čierne sako, obyčajné biele tričko,čierne jeansy a ako ináč červené supry.
"Justin?" ozvalo sa zdola a moje srdce sa rozbúchalo viac. Miloval som ten pocit keď niekoho milujete a ste milovaný.

-Z POHĽADU ALEX-
Vošla som dnu a uvidela som lúpene na zemi alebo skor cestu z nich.
"Justin?" zakričala som no nikto sa mi neozval. Pokračovala som v ceste po lúpeňoch až som došla na hornú terasu. Z diaľky sa na nej rysovala postava opierajúca sa o zábradlie. Otvorila som potichu dvere a vykročila na terasu. "Ehm.." jemne som si odkašľala aby som upútala jeho pozornosť. Bezslova ku mne prišiel, jemne ma pobozkal a do ruky mi dal veľkú červenú ružu.
"Tak my lady sadnite si prosím." Justin mi odsunul stoličku a rukou na ňu mávol. "Dobrú chuť." poprial mi a na líce mi daroval jemný bozk.
"Ďakujem pane." zachichotala som sa. Chytila som pribor do ruky a začala som jest'.
Keď sme dojedli, nevládne som sa hodila o operadlo na stoličke a vydychla som si.
"Ale no tak hádam si nemyslíš že tento večer už skončil." prihovoril sa Justin a vstal. Smeroval k veľkému stereu.
"Justin čo ideš robiť? Alebo čo máš v pláne?" nič mi neodpovedal len sa zachichotal čo znamená nič dobré. Zo sterea začala hrať ulkľudňujúca romantická hudba.
"Môžem?" nastrčil mi predomňa svoju ruku a čakal kým mu nepodal tú svoju. Ihneď som mu ju pevne položila do jeho mohutnej dlane a vstala. Chytil ma okolo pása, ja jeho okolo krku a pomali sme si krok po kroku vychutnávali naposledy svoju prítomnosť osamote. Nikto z nás nevie čo na to povedia moji rodičia, svet, Justinová rodina.
"Milujem ťa. A tak moc." zašepkal mi tak tesne pri uchu, že mi z toho naskočila až husia koža ale tá príjemná.
"Aj ja teba. A tak tiež moc." obtrela som si svoje pery o tie jeho hodvábne mäkké.
Ani som sa nenadzdala ako, už sme boli v Justinovej spálni a z nevinných boštekov sa stalo dravé bozkávanie. Justin ma hladil po stehne hore a dole. Keby som povedala že ma to nevzrušuje, klamala by som. Svojou ľavou rukou som zablúdila pod jeho tričko a obhmatávala som mu jeho vypracované brušné svaly, zatiaľ čo prstami na pravej ruke som mu prečesávala jeho vždy perfektné vlasy. Chcela by som, aby táto chvíľa trvala navždy. Justin sa posadil, čím som sa musela posadiť aj ja na neho obkročmo. Pomali mi začal na chrbte rozopínať gombíky od mojích šiat. Chytila som jeho hlavu do dlaní a vášnivo som ho bozkala. Keď mi rozopol všetky gombíky, začal ma jemne bruškami prstov štekliť po mojom nahom chrbte.
"Niečo mi tu zavadzia." povedal cez bozk s úškrnom na perách v momente keď jeho prsty 'zakopli' o zapínanie podprsenky na mojom chrbte. Tou vetou si pýtal jasné povolenie či môže zájsť ďalej než sme teraz. Dostala som dilemu. Áno alebo nie?
"Tak to odstráň." zastavila som sa a pozrela som sa mu hlboko do očí. Vážne som sa rozhodla pre áno. Vyspím sa s ním. Po prvý krát v živote. Začínam sa trošku báť.
Justin mi rozopol podprsenkua hladil ma po chrbte. Nevydržala som to a jeho tričko onedlho ležalo niekde na zemi. Tak ako aj jeho tričko a nohavice tak aj moje šaty ostali na zemi. Ostali sme tam len ja a on len v spodnom prádle.
"Si nádherná." pošepkal Justin a pobozkal moje nahé rameno. Pocítila som ako moja tvár naberá červeň. "A ešte krajšia si keď sa červenáš." sklopila som pohľad a Justin mi hneď hlavu zdvihol naspäť. "Ale no tak nehambi sa. Nemáš sa začo." pobozkal mi špičku nosa. Zvyšok nášho oblečenia postihol ten istý osud ako tamto oblečenie. Ležali sme na posteli nahý. Len ja a nadomnou Justin.
"Si si istá?" Justin sa ma opýtal a medzi tým som mala ruky spojené na jeho krku. Pozrela som sa mu do jeho orieškových oči a stratila som sa. Ale odpoveď som aj tak vedela. Bolo by trápne cúvnuť. Teraz.
"Som si naplno istá." usmiala som sa a dala mu pusu. Zadíval sa mi hlboko do očí keď v tom domňa vnikol. Prešla mnou ostrá bolesť. Justin sa nachvíľu zastavil.
"Prepáč." zúfalo povedal.
"Nevadí. Ono to prestane." povedala som a oči ma až štípali od bolesti.
Časom som si zvykla a bolesť sa premenila v požitok. Bolo to niečo ako droga. Totálna extáza. Užívala som si každý pohyb, moment, vzdych a bozk. Neopísatelný moment.
__________________________

Počula som čajky, šum vetra a vlny naražajúce na breh mora. Otvorila som jedno oko a o sekundu aj druhé. Balkón v Justinovej spálni bol dokorán otvorený a čerstvý vzduch mi narážal do nosa. Posadila som sa a do dolnej časti tela mi udrela silná bolesť. Taktiež som si uvedomila že som úplne nahá. Pozrela som sa vedľa seba a pohľad mi upadol na spokojne odfukujucého si Justina. Milujem ho. Pomyslela som si a v tom sa mi vybavili spomienky zo včera. Pousmievala som sa nadtým ako debil a bruškami prstov som si jemne prechádzala z jednej strany na druhú po spodnej pere.
"Dobré ránko shawty." ozval sa chrapľavý hlas vedľa mňa. Usmiala som sa ako slniečko a pobozkala som Justina na líce.
"Aj tebe."
"Tak.." usadil sa tak že sa lakťami opieral o posteľ. "...ako sa cítiš?"
"Uhhh no neviem." prehodila som si nohy cez posteľ a zavzlikala som od bolesti. Pokúsila som sa postaviť aj keď to bolo horšie, stála som tam obmotaná bielou dekou. "Sakra. Já...prepáč." povedala som keď som zbadala na posteli fľak od krvy.
"Bože. Veď to nevadí zlatko." smial sa Justin.
"Do riti!!!!!!!....."

Hahahah. Prvý krát som pisala takú ehm erotikuš časť. No taký čudný pocit to bol preto aj je tam skor začiatok rozpísaný ako TO hlavné. :P ale čo aspoň máte časť a ináč prepáčte že meškám ale môj život sa dosral na totálnej čiare a proste sa mi ťažko vžíva do takejto story kde sú zatiaľ iba samé šťastné chvíle. Takže 6+ komentov a bude nová časť a sľubujem že už nebudem toľko meskať a ak nebudem 6+ komentov tak dostanete holy shit :D
Btw: prečítajte si moju 2. story Bieber's ghost
Btw 2: ak máte twitter a instagram follownite si ma a napíšte mi follownem vás spať
Twitter - saska199
Instagram - itsalexcutie
Xoxoxo

Lucky life?Where stories live. Discover now