Lucky life 8 - I love you too!

2.4K 55 4
                                    

"Hmm naša sweetie." Oslovil ma Fredo a moje telo sa naplo od nervozity. 

"Takže mám to! vystrčil ukazovák do vzduchu. 

"Dáš si peknú pusinku tuto s Justinom. Ale nie hocijakú." Presne som vedela kam tým smeruje. Tak trošku som čakala že sa niečo také stane. Nevadilo mi to práveže mi to pomôže zistiť viac niečo o mojej láske k Justinovi. 

Z rozmýšľania ma vytrhol Justinov pohľad na moje pery. Pozrela som sa na tie jeho. Boli plné, na pohľad hebké a proste dokonalé. Zrazu som ich cítila na tých svojích. Jeho ruku padli na moje nahé boky a jemne ich stlačil čím dostal vstup do mojích úst. Moje ruky sa obmotali okolo jeho krku a medzi prstami som jemne ťahala jeho husté vlasy. Ostatný tam ako keby ani neboli. Tento úžasný moment bol pre mňa ako droga neviem prečo ale tento bozk bol iny ako tie predtým.  

Pochopila som že ho naozaj milujem.

Keď sme sa od seba naneštastie odtrhli pozreli sme sa na seba a jemne sa usmiali.

"Páni! Uniklo nám niečo? " prekvapene zo seba vypustil Lil.

"Ugh no áno" zasmiala som sa a chytila som Justinovi ruku na znak toho že má to nechať namňa.

"Takže vy ste spolu?" povedal Chris.

"Nooooo, ešte nie oficiálne. Viete to len vy a my." Zasmiala som sa. Justin bol prekvapený a bolo cítiť jeho pozitívnu energiu z toho aký je rád na okol.

-Z POHĽADU JUSTINA-

Bol som zaskočený ako nikdy v živote. To že somnou nechcela chodit som hneď chápal pretože jej otec mi o nej všetko povedal takže som ju prakticky poznal len nie osobne a preto som sa do nej zamiloval.

Keď sme dohrali hru každý uz išiel spať. Ved predsalen boli 3 hodiny ráno. Ja som bol hladný. Vošiel som do kuchyne a z chladnicky som si vybral mlieko a k tomu som si dal čokoladové musli. Sadol som si za malý barový pult, začal jesť a rozmýšľať nad zajtrajšimi zabavami.

"Ahoj" z rozmýšľania ma vytrhol asi ten najkrajší hlas na svete. Alex.

"Čau ty nespíš?"

"Ehm nie. Chcela som sa porozprávať pretože si myslím že by sme mali o tom čo sa dnes stalo. Ako som sa rozhodla." povedala a nad poslednou vetou sa nádherne usmiala. Milujem ju a Jack ma zabije.

"Fajn." Prosto a jednoducho som odpovedal.

"Zistila som že ťa naozaj milujem. Síce su to len 3 dni ale zase je to spolu 102 hodín a to by sme pravdepodobne spolu nestrávili ani za 2 týždne." bol som napatý od šťastia.

"No ja-"

"Prepáč ale je tu ešte niečo. Vieš o mne už úplne všetko a ja zase o tebe. No vlastne nevies o mne úplne všetko" pousmiala sa.

"No čo neviem?" rukou som urobil gesto nech začne a usmial som sa. Ona si zase dala prameň vlasov za ucho a sklopila zrak. Keď sa namňa pozrela jemne sa pousmiala.

"Milujem ťa." vypustila zo seba a ja som bol asi ten najšťastnejší človek na zemi. 

Ihneď som vstal a zamieril ku nej. Stal som naproti nej a jednou rukou som ju chytil za tu jej. Tou druhou som ju jemne chytil za líce.

"Aj ja ťa milujem" potichšie som povedal tú najkrakšiu vetu na svete a pomali som sa začal ku nej približovať. Druhú ruku som priložil na jej druhé líce a oblízol som si pery. Pozrel som sa na tej jej a mala tam menší úškrn. Naše pery sa konečne spojili. Pocítil som tú jej sladkú chuť. Až teraz som pochopil že je len a len moja.

-Z POHĽADU ALEX-

Prišla som naspäť do izby. Caitlin si spokojne odfukovala na svojej posteli. Potichu som sa dostala do mojej postele. Bola som šťastná že je aj Justin šťastný a aj že už konečne viem čo cítim a tak. S dobrým pocitom som zaspala.

"Dobré ráno kvietoček. Vstávame. Je ránko. Nový deň nove dobrodružstvá!" hučali mi do ucha nejaké hlasy. Otvorila som oči nasilu cez to silné odporné svetlo. Bo to Lil, Fredo, Chris a Cait. Pripadalo mi to ako scéna z filmu Spring Breakers keď budili Faith.

"Uff koľko je hodín?" zdvihla som sa na lakte a šúchala si vlasy.

"11 zlatko." povedala Cait. Zasmiala som sa na jej správaní. Bolo to milé ako keby sme sa vážne poznali cely život.

"A kde je Justin?"

"Justinko si milo chrapká ale dlho už nebude." šibalsky sa usmial Chris.

"Čo mu idete urobiť?" smiala som sa.

"To čo sme sa chystali tebe no vyzerala si príliš nevinne keď si spála tak sme sa rozhodli pre jemné zobudenie." povedala Cait a všetci naraz zdvihli veľké vodné pušky.

"Je tam ľad." zaškeril sa Lil.

"Áno toto je podextrémne zobudenie." pobavene dodal Chris.

"A aké je extrémne?" nadvihla som obočie. Ešte stále som ležala v posteli prikrytá a ostatný sedeli na mojej posteli.

"To je keď spiaceho hodíme do bazéna."

"Hmm zaujímavé."

Tak máte to tu vážne prepacte že som opäť meškala :(((

Tak čo myslite? Budu mat uz naozaj ten Lucky life? Alebo nie? Názory píšte v komentoch ktoré mi vždy zdvihnú chut do písania novej časti takze je to na vás!!

xoxoxo

Lucky life?Where stories live. Discover now