Lucky life 23 - Our house, our home.

1.6K 56 7
                                    

"Neboj sa zlatko ak sa ti ani ten posledný nebude páčiť pozrieme sa na nejaké domy na juhu LA." pohľadil mi stehno až po koleno a naspäť.

"Tak fajn. A čo Malibu?" navrhla som.

"Ako chceš." cítim sa ako princezná. Všetko čo poviem alebo sa len na to pozriem dostanem. Je mi to neprirodzené a musí to skončiť. Síce je moja rodina dostatočne bohatá na to aby sme si dovolili hocičo, nikdy to u nás takto nebolo a už vôbec nebolo to aby si niekto u nás v 18tich vyberal svoj vlastný dom. Dokoca sídlo!

-

Vystúpili sme. Kenny nás zaviezol niekam za les. Obzrela som sa doľava a nemohla som uveriť vlastným očiam. Videla som nádherný veľký béžový dom s hnedou strechou. Pred ním bola menšia vyvýšenina na krásne posekanom a upravenom trávniku a na tej vyvýšenine bol jeden strom a krásna skalka s malým umelým potočikom ktorý tiekol myslím že okolo celého domu a vedľa neho bola naľavo postavená veľká garážy Celý dom pôsobil hrejivo. Tak útulne. Priam hovoril 'Som stvorený pre teba, Alex.'

Rozbehla som sa a Justin sa namňa len pobavene pozeral. Rýchlo som prešla oblukovitým mostíkom z krásného dreva ktorý viedol ponad potočik a vyšla som tromi schodami ktoré viedli na prednú terasu. Hojdačka, stôl, lavičky, kvety a rôzne iné doplnky ju tvorili. Konečne sa Justin spolu aj s Kennym a tým pánom čo vlastní túto ak som dobre počula novostavbu, doplazili ku tmavohnedým dverám s menším dymovým okienkom. Vložil do nich kľúč a odomkol.

"Nech sa páči." otvoril nám a čakal kým všetci vojdeme dnu. "Takže nachádzame sa v predsieni. Ako vidíte táto nádherná ručne vyrobená podlaha je zo vzácnej čerešne a vďaka tomu je tmavšia než obyčajná čerešna. Nachádza sa v celom dome." tá podlaha bola absolútne nádherná. Kávové steny predsiene, veľké schody taktiež z čerešne, krásny starožitný nábytok a rastliny. Pod schodami ktoré sa delili na dve časti kedže sa v polovici otočili, bolo nádherné francúzske zdobené okno a dvere. Chcela som tam ísť no zastavili ma. "Najprv si pozrieme interiér a potom exteriér ak dovolíte slečna." požiadal ma a ja som kráčala za ním doľava kde sa nachádzala obývačka taktiež v kávovej farbe. V strede bola obrovská oriešková sedačka a pred ňou na stene zavesená obrovská biela plazma. Boli tu aj dvere na krásnu terasu. Prešli sme do jedálne a tam bol nádherný dlhý stôl a za ním vysoké stoličky. Perfektne. Ten pán niečo stále hovoril ale ja som bola úplne mimo. Robila som si vlastnú prehliadku v mojej hlave. Prešli sme na druhý koniec jedálne a dostali sme sa do kuchyne. Celá kuchyňa, ostrovček dokonca aj barový pult bol sivý. Všetko tu bolo také moderné ako napríklad štvorcový menší jedálny stôl s kovovými nohami a presklennou doskou umiestnený na konci barového pulta. "Tu sa taktiež nachádza vchod a východ na prednú terasu."

Neskôr sme sa dostali ešte do pravej časti domu kde sa nachádzala kúpeľňa a ďalej sauna. V druhom poschodí boli tri kúpeľne a päť spálni.

"Takže to bolo všetko z interiéru. Teraz by som si dovolil vám ukázať exteriér." vyšli sme na zadnú drevenú terasu pomocou dverí v obývačke.
Nachádzal sa tu bazén, strieška a záhradná sedacia súprava. Na boku bol veľký gril. Celá terasa bola vyvýšená takže keď sme schádzali dole museli sme zdolať opäť tri schody. Všade okolo terasy boli pekne upravené kríčky, skalky a kamienky. Celková záhrada bola obrovská. Nie taká ako Justinová ale aj tak dostatočne veľká preveľká. Bolo tu veľa kvetin, stromov a aj jazierko. Úplne vzadu bol krásny altánok ako z rozprávky. "Tak ako ste sa rozhodli pán Bieber?" opýtal sa ho myslím že sa volá Rob.

"Ja no mňa sa to nepýtajte na to tu je ona." ukázal namňa prstom. Rob sa namňa pozrel a v momente som zareagovala.

"Ešte dnes sa sem sťahujeme miláčik." oznámila som Justinovi a dala som mu pusu. Zdvihol ma dobzduchu a urobil somnou otočku.

"Ja som vedel že to povieš! Popravde, toto je asi najkrajší dom aký som kedy videl." pomali ma pustil dole.

Justin ešte niečo vybavoval s tým chlapom, potom telefónoval a potom konečne prišiel ku mne. "Tak tu máme kľúče už je to naše." objal ma.

"A čo veci?"

"Veci tu budu zajtra ráno o deviatej. Úplne všetky do poslednej gorálky a auta." dali sme si prehĺbený bozk lásky a vášne a Justin sa pritom usmial. "Som asi ten najšťastnejší človek vo vesmíre."

"Nie niesi sám, sme obaja." objala som ho posledný krát a potom som ho za ruku viedla dnu. "Ehm a Justin? Uvedomuješ si že nemáme čo jesť?" kričala som na neho z pred otvorenej chladničky.

"Zásoby dorazia za hodinu zlatko." odkričal mi naspäť. Pozeral NBA.
Sadla som si ku nemu a po niekoľkých minútach sme už ležali v spoločnom objatí a tak som aj zaspala...




Nová čaaaasť! :)
Veľmi ste ma sklamali. Iba jeden komentár?? Prečo? :( ja sa tak snažím napriek škole a vy nemôžete napísať ani jeden koment. Veď keď už dáte to VOTE tak prečo nenapíšete aj koment? Zabilo by vás to? :(
bye

Lucky life?Where stories live. Discover now