Κεφάλαιο 12

416 48 1
                                    

Καθόμουν στο δωμάτιο μου ακούγοντας μουσική και ζωγραφίζοντας. Ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω για να ξεχαστώ λίγο από αυτά που έγιναν στο σπίτι του Ed.

Ήμουν θυμωμένη. Από τη μία δεν ήθελα να τους συχγωρήσω αλλά από την άλλη δεν μπορούσα να τους κρατήσω κακία. Ήταν τα μόνα άτομα που είχα. Εάν τους έχανα θα τρελαινόμουν.

Ξαφνικά η μουσική σταμάτησε να παίζει και ακούστηκε ο χαρακτηριστικός ήχος του μηνύματος.

Από Edward:
Jessica, πρέπει να σου μιλήσουμε. Είμαι μαζί με τον Liam και σου οφείλουμε μία συγγνώμη. Θέλουμε να μας συναντήσεις. Λοιπόν τι λες;

Σκέφτηκα για λίγο. Το ότι είναι μαζί είτε καλό είναι είτε κακό. Μπορεί να τα βρήκαν τελικά. Μπα δεν νομίζω. Μάλλον θα τσακώνονται και θα προσπαθήσουν για άλλη μία φορά να μου αποδείξουν ποιος είναι ο καταλληλότερος για μένα.

Μερικές φορές νιώθω σαν πριγκίπισσα σε παλιότερες εποχές που τη διεκδικούν δύο όμορφοι πρίγκιπες και εκείνη πρέπει να διαλέξει τον πιο θαραλλέο.

Προς Edward:
Εντάξει θα έρθω, στείλε μου τη διεύθυνση.

Μόλις μου έστειλε τη διεύθυνση άρχισα να ετοιμάζομαι.

[...]

Μετά από τρίαντα λεπτά περπάτημα έφτασα σε μία καφετέρια. Να είναι καλά το GPS που είχα στο κινητό αλλιώς ακόμα στο δρόμο θα ήμουν.

Ήταν μοντέρνα, γεμάτη με παιδιά στην ηλικία μας. Κοίταξα μέσα στο μαγαζί και είδα τον Liam και τον Ed να κάθονται σε ένα τραπέζι και να συζητούν αγχωμένοι.

Μπαίνω και κατευθύνομαι προς το μέρος τους.

"Γεια" είπα διστακτικά.
"Jessica" είπαν ταυτόχρονα.

"Έλα κάθισε" μου είπε ο Liam και κάθισα στην καρέκλα δίπλα του.

"Θες κάτι να πάρεις;" ρώτησε ο Ed.

"Όχι είμαι εντάξει." απάντησα. "Λοιπόν, γιατί με καλέσατε εδώ;" ρώτησα λες και δεν ήξερα.

"Κοίτα Jess, πρέπει να σου ζητήσουμε και οι δύο συγγνώμη. Για όλα. Για το πως σου φερθήκαμρ τότε, για το πως σε αντιμετωπίζουμε τώρα, για όλα τα λάθη που έχουμε κάνει." Ξεκίνησε να λέει ο Liam και ο Ed κούνησε το κεφάλι του συμφωνόντας.

"Ήμασταν εγωιστές, το ξέρουμε. Αλλά πλέον τα έχουμε βρει. Τέρμα οι τσακωμοί και τα παιδιαρίσματα. Είμαστε ξανά φίλοι. " πρόσθεσε ο Ed χαμογελόντας.

"Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι δεν θα ξανατσακωθείτε; Ότι τελείωσαν τα ψέματα;" ρώτησε θέλοντας να επιβεβαιώσω ότι πραγματικά όλα έχουν τελειώσει.

Amnesia (Greek)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα