Κεφάλαιο 10

444 57 5
                                    


Άλλο ένα σαββατοκύριακο πέρασε χωρίς να το καταλάβω. Τι να καταλάβω δηλαδή; Λες και θυμόμουν τίποτα. Δεν είπα στον Liam τίποτα γι αυτό που θυμήθηκα. Το πρώτο μας φιλί. Το πρώτο μας ραντεβού. Η πρώτη φορά που έκανα ότι πραγματικά ήθελε η καρδιά μου χωρίς να πιέσω τον εαυτό μου. Μόλις γύρισα σπίτι μου στο Μπρούκλιν βρήκα ένα λεύκωμα με φωτογραφίες. Στις περισσότερες ήμουν εγώ με τη μητέρα μου, σε κάποιες άλλες εγώ με τον Will και σε ακόμα λιγότερες εγώ με τον Edward. Έχω να του μιλήσω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Εκτός από τα πρωινά για να μου θυμίσει να διαβάσω τίποτε άλλο. Γι αυτό και αποφάσισα σήμερα το πρωί να πάω να τον βρω. Μου ήταν δύσκολο να βρω την διεύθυνση και άλλα τελικά η μητέρα μου έλυσε πάλι το πρόβλημα. Έτσι κατά το μεσημέρι ξεκινάω για το σπίτι του.

Μόλις φτάνω στην διεύθυνση βλέπω μπροστά μου ένα σχετικά μικρό σπίτι. Καμιά σχέση με αυτό του Liam.

Θυμήθηκα. Θυμήθηκα και άλλο ένα πράγμα. Ασήμαντο μεν άλλα θυμήθηκα. Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και βελτιώνομαι. Μου το έχει πει και η μητέρα μου. Με βλέπει πιο "ανεβασμένη" από πριν ένα χρόνο.

Χτυπάω το κουδούνι και περιμένω αρκετή ώρα μέχρι που ανοίγει η πόρτα. Απέναντι μου βρίσκεται μια κοπέλα γύρω στα 15 που με κοιτάει και ένα χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη της.

"Jessica;" λέει και με αγκαλιάζει.

Δεν την ξέρω αλλά υποθέτω πως είναι η αδερφή του Ed, η Αaliyah. Μου είχε πει ότι ήμασταν φίλες.

"Και εσύ πρέπει να είσαι η

Aaliyah." αναρωτιέμαι καθώς την αφήνω από την αγκαλιά μου.

"Με θυμάσαι;"


Γουρλώνει τα μάτια της από την έκπληξη.

"Εμ βασικά όχι άλλα ο ο Ed μου είχε πει για σένα."
"Αα" λέει απογοητευμένα "πέρασε μέσα. Ο Ed είναι στο δωμάτιο του. Το πρώτο δεξιά." με καθοδηγεί δείχνοντας μου την σκάλα.

Ακολουθώ τις οδηγίες της και βρίσκομαι έξω από την κρεβατοκάμαρα. Η πόρτα είναι μυσάνοιχτη και διακρίνω μέσα την φιγούρα του Ed που παίζει κιθάρα. Στην αρχή σκέφτομαι να μην τον ενοχλήσω αλλά δεν μπορώ να φύγω. Ή τώρα ή ποτέ.

Η πόρτα τρίζει καθώς την ανοίγω σιγά σιγά.


Amnesia (Greek)Where stories live. Discover now