41.

7.9K 292 52
                                    

Ik werd wakker van mijn wekker, vandaag gingen we met z'n alle paardrijden door het bos. Paardrijden deden we nou eenmaal graag thuis. Vaak gingen we naar Wales toe omdat dat perfect was om te rijden. Heuvels, beekdalen en bossen, perfecto fantastico.

Pap en mam hoorde ik al praten op de gang. Ik glij uit bed en loop naar de deur. Waar zouden ze het over hebben? 'Matthew we moeten mider werken, Cara is bijna altijd alleen thuis en met een dineetje. We moeten er meer voor haar zijn' hoorde ik mama zeggen. 100 punten voor haar! 'Ik weet het, daarom hebben we ook dit gepland' zei pap. Ik juichte en dat was een stomme fout, nu wisten ze dat ik ze heb afgeluisterd. Ik trok een kort sprintje en dook onder de dekens. 'Cara we weten dat je ons hebt afgeluisterd' zei mijn vader toen hij samen met mama mijn kamer inliepen. 'Daarvoor moeten we je straffen' zei mama en ze begonnen me te kietelen. Ik begon keihard te lachen, ik haatte kietelen. 'S-stop genade genade!' riep ik lachend. Mijn ouders stopte en knuffelde me stevig.

~*~

'Kom op Brothah!!!!' riep ik terwijl ik door het bos reed. 'Kids pas op!' hoorde ik mijn vader nog roepen. Charles en ik waren te ver voor, we moesten zometeen een weg oversteken dus we wachtte op.

De slakken ik bedoel mijn ouders kwamen aangereden. 'Kids opletten voortaan' zuchtte mama. 'We kunnen niks beloven, vooral ik niet' glimlachte ik. 'Ik wil jouw gewoon zometeen niet op de operatietafel hebben' zei pap. 'Gebeurt niet' zei Charles. Ik zette mijn paard op stappen en we staken over.

Eenmaal teruggekomen op de manege gaven we de paarden terug en liepen terug naar de auto. 'Cara!' riep een stem. Ik keek en zag Zayn. Cherio Zayn, ik heb jouw liever onder een paard momenteel dacht ik. Ik stapte in en we reden weg.

~*~

Weken gingen voorbij en het was alweer de laatste dag voor de zomervakantie. Opstaan, ontbijten en hup naar school, de laatste dag. Ik ging mijn zes weken door brengen in Engeland, lekker thuis.

Op school was de zomervakantie te zien. Er werden geen lessen gegeven maar je moest op school zijn. En als je er niet was dan moest je naar zomerschool. Beste oplossing ever want ze wisten waar je woonde. Hehe, ik weet ook waar jullie wonen hoor. Just joking, geen flauw idee waar jullie wonen.

Natt, Emily en ik lagen op een kleedje op het grasveld voor de school. Meerdere leerlingen hadden hier de zon en rust opgezocht. Het leek hier wel op een festivalterrein, overal kleedjes en muffe pubers.

Ik nam een slok van mijn cola en jat de zak chips van Natt. 'Die was ik aan het eten' zei Natt quasi beledigd. Ik gritste wat in mijn rugzak en haalde er twee mega-pack Oreo's uit. Ik gooide ze in het midden van het kleed. 'Hier en nu niet meer zeuren' zei ik terwijl ik een hand chips in mijn mond duw. Natt jat de zak terug en duwt ook chips in zijn mond. 'Emi, heb jij een zonnebril over?' vroeg ik. 'Sure, in mijn kluisje. Je weet de code' antwoorde Emily.

'333A, klinkt meer als iluminati confirmed als je het aan mij vraagt' mompel ik tegen mezelf als ik aan het kluisje van Emily begin te frutselen. Ik open het kluisje en een hele berg spullen valt eruit. 'Holy Shit!' roep ik als ik de berg troep voor me zie. Ik zuchtte en pakte de zonnebril van de stapel. Deed hem in mijn haar en duwde de rest van de rommel terug. En ik dacht dat mijn kamer vies was.

~*~

'Fijne vakantie Natt en Emi!!!' riep ik nog nadat ik naar buiten liep. Mijn broer stond me op te wachten. Ik zwaai naar hem toe als iemand mijn naam roept. 'Cara!' riep de stem van Zayn. Ik draai me om en Zayn rent naar me toe. 'Je gaat toch niet weg zonder afscheid' zei hij grijnzend. 'Bij jouw wel' zei ik geïrriteerd en ik wilde weer weglopen. Zayn trok me terug en ik knal tegen hem op. Ik duw hen van me af en sla boos mijn handen over elkaar. 'Wat moet je van me Zayn?' vroeg ik nors. 'Ik moet je iets vertellen' antwoorde Zayn. 'Kom op Cara!!!' riep mijn broer. 'Ik kom!' riep ik terug. Wat Zayn wilde zeggen interesserende me niet meer.

'Cara please laat het me zeggen' smeekte Zayn. 'Één minuut, je krijgt één minuut. Ga je er overheen dan ga ik weg' zei ik. Zayn knikte en begon. 'Cara toe ik die grap bij je uithaalde deed ik het om de oorlog te winnen, nu ik je beter kende dan toen besefte ik het pas' vertelde Zayn. '10 seconde' zei ik nors. 'Ik hou van je Cara Hamilton en ik wil je niet kwijt.

《Einde》

Moehahahahaha *lacht echt evil* ik sluit dit boek af met een cliffhanger. Geen zorgen, ergens deze week/volgende week zal ik het vervolg posten onder de naam Joking Together. Neem gerust een kijkje bij mijn nieuwe fantasy boek Willow.

Ik kreeg nog vragen over de cover. Die heb ik gemaakt en ik heb ook een gratis covershop.

Vote

Comment

Follow

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu