28.

7.2K 328 36
                                    

Pov Cara

Zayn mee naar Londen?! Hell no! 'Zayn wil jij serieus mee naar Londen?' vroeg ik. Ik ging voor hem staan. 'Ik ga popcorn halen' zei Emily en ze was vliegensvlug de kamer uit.

'Zayn? Antwoordt!' zei ik. 'Ja ik wil mee naar Londen als dat kan. Ik zou toch alleen zijn met de feestdagen' zei Zayn. 'Hoezo?' vroeg ik. 'Negen van de tien keer is mijn vader niet thuis of bij Annabeth. Ik vier nu al een paar jaar Kerst en Oud&Nieuw alleen, het zou leuk zijn om het met iemand te vieren' antwoorde Zayn. Ik kreeg medelijden met hem. Ik vierde de feestdagen altijd met mijn familie en hij niet.

Ik sloeg mijn armen om hem heen en knuffelde hem. 'Dat wist ik niet, sorry' zei ik zacht. Ik voelde twee stevige armen om mij heen en mij terug knuffelde. 'Ik denk dat mijn familie het niet erg zullen vinden als jij meegaat' zei ik. Zayn liet me los en drukte zijn lippen op de mijne. Al snel trok hij zich terug en knuffelde me nog een keer. 'Dankje dankje dankje dankje dankje!' riep hij blij. De kus was uit blijdschap en niet meer. Met de badboy naar Londen, dit zal interessant worden.

~*~

'Jemig wat is Londen groot' zei Zayn. Ik rolde met mijn ogen en pakte mijn tas. 'Londen is niet altijd zo leuk als je denkt, nu sneeuwt het maar normaal regent het 24/7' zei ik. Mijn ouders en Charles waren al eeen taxi aan het fixen.

'Oma!!!!' riep ik blij. 'Cara' zei mijn oma. Ik omhelsde mijn oma en daarna de rest van de familie. Ik hoorde hoe Zayn werd begroet en ik zette mijn tassen in mijn slaapkamer neer. We waren met mijn oom en tante en mijn nichtje Rowan. 'Cara!!!!' riep ze blij. 'Rowan!' riep ik ook blij. Ik nam mijn 10-jarige nichtje in mijn armen en knuffelde haar.

Pov Zayn

Ik keek naar Cara die haar nichtje knuffelde. 'Dan moet jij Zayn Coleman zijn, de extra gast' zei iemand ineens. Ik schrok uit mijn gedachte en keek naar de oma van Cara. Ze had een sterk Brits accent. 'Euhm... goedendag' zei ik. Ik schudde de hand van Cara's oma. 'Noem me maar Elisabeth m'n jongen, het is fijn om te zien dat Cara een vriendje heeft' zei Cara's oma. 'Oooommmmaaaa!!!!' riep Cara. Cara stond ineens naast me. 'Oma we zijn geen stel en ook geen vrienden. We zijn frenemies' zei Cara. 'O lieverd het spijt me, ik had voor jullie een kamer met een tweepersoonsbed. De andere bedden zijn al bezet' zei Elisabeth.

Pov Cara

'Jij gaat maar op de grond slapen' zei ik. 'Oh dacht het niet, je slaapt zelf maar op de grond' zei Zayn. 'Je bent bent te gast dus je moet je gedragen tegenover mij' zei ik. 'Maar ik ben weer te gast bij jullie' zei Zayn. Shit, nu heeft hij me.

'Potje stoeien voor het bed?' vroeg ik. 'Je gaat verliezen hoor, ik ben honderdmaal sterker dan jouw' zei Zayn. 'Dat vat ik op als een ja' zei ik. Ik duwde Zayn op bed en ging bovenop hem zitten. Zayn bokt op en ik val neer op bed. Ik probeer hem een klap te geven met mijn vuist maar hij houdt me tegen. Zayn gaat bovenop me zitten en houdt mijn handen boven mijn hoofd. 'Geef je je gewonnen?' vroeg Zayn. 'Nooit en te nimmer' beet ik hem toe. Zayn grijnsde en ik pakte mijn kans. Ik gaf hem een knietje, Zayn jammerde van de pijn. Hij ging van me af en nu zat ik bovenop me.

'Geef jij je nu over?' vroeg ik. 'Nooit' antwoorde Zayn. Ik gaf hem een stomp in zijn zij. 'En nu?' vroeg ik. 'Nope' antwoorde Zayn. Nu ging ik vals spelen. Ik bracht mijn mond dichter naar die van hem. 'En nu?' fluisterde ik in zijn oor. Ik hoorde hoe Zayn's adem stokte. Ik gaf een kus tegen zijn kaak aan en kwam weer terug omhoog. Zayn bloosde. 'Ik heb nog geen antwoord' zei ik. 'Voorruit je mag het bed hebben' zei Zayn. 'Dankje' zei ik met een glimlach.

A/N

En nu? Want ik denk niet dat Zayn het zo snel opgeeft!

Ik vindt echt jullie echt superleuke reacties achterlaten!!!

Vote

Comment

Follow

Share

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu