24.

7.5K 339 41
                                    

Pov Zayn

De volgende dag kon ik Cara nergens vinden. Joey, John en Peter liepen achter me naar Kyle. Ik pakte hem meteen bij zijn kraag en duwde hem tegen de muur. 'Waar is ze' gromde ik. 'Waar is wie?' vroeg Kyle. 'Dat weet je best! Waar is Cara' siste ik. 'Ik weet niet waar je vriendinnetje is' zei Kyle. 'Ze is mijn vriendin niet' siste ik boos. Kyle grijsnde. Hij was alles behalve mijn vriend nu. 'Als je liegt dan vermoord ik je' zei ik kil. Ik liet hem weer los en bedacht me dat mijn nichtje het misschien wist.

'Emily!' riep ik zodra ik haar zag. Ze liep samen met Natt. 'Wat moet je van me?' vroeg ze nors. 'Ho ho doe rustig, weet jij waar Cara is?' vroeg ik. 'Ze is thuis' antwoorde Natt. Natt was lang, langer dan ik. 'Waarom?' vroeg ik. 'Vandaag is er een herdenkingsdag in Engeland en dan mag ze niet naar school' legde Emily uit.

~*~

Na school ging ik maar even bij haar langs om te kijken of het gaat ging. Zodra ik mijn nu weer rode auto parkeer voor haar huis zie ik geen auto's. Haar ouders werkte vast.

Ik bel aan en haar al gemiauw. Ik kijk en zie Navi al voor het raam. Ik hoor wat geschreeuw en dan doet Cara open. Haar ijsblauwe ogen kijken me verrast aan. 'Hé Zayniewenie!' zei ze met een verraste blik. 'Ik wilde weten hoe het met je gaat' zei ik. 'Kom gerust binnen' zei Cara. Voordat ik ook maar antwoordt kon geven stond ik al in de woonkamer. Cara was volgens mij aan het relaxen want er klonk vage bandjes muziek en op de eettafel stond een laptop en een soort tablet zonder beeldscherm en een pen die erop rustte.

'Maak het jezelf maar gemakkelijk!' hoorde ik Cara roepen. Ik liep langs de laptop en zag dat ze aan het tekenen was. Zodra ik in de heerlijke knusse bank ga zitten hoor ik blote voeten op het laminaat. Cara kwam binnen in een jogingbroek en topje. Haar haar zat in een rommelige knot en ze had geen make-up op. Ze had twee glazen cola vast en reikte me er eentje aan.

'Waarom was je niet op school?' begon ik. 'Vandaag is het Remenbrance day in Groot-Brittannië en dan mag ik niet naar school' antwoorde Cara. 'Ik miste je wel' zei ik. Fuck, waarom zei ik dat?! 'Miste je me?' vroeg ze verbaast. 'Omdat i...' ik probeerde een antwoordt te geven maar ze was me voor. 'Zayn we zijn frenemies, niet meer niet minder' zei Cara.

~*~

'Zayn zet asjeblief af!' smeekte Cara. We waren een horrorfilm aan het kijken en Cara had de hele tijd niet gekeken. Ze zat de hele tijd dicht tegen me aan. Ik zette het geluid uit en keek haar aan. 'Wees toch niet zo bang' zei ik zacht. Haar ogen doordringen mij en ik kon het gewoon niet laten. Ik druk mijn lippen op de hare en gelijk kust ze me terug. Cara legt haar tedere handen op mijn wangen. Ik vraag toestemming en gelijk krijg ik die. Onze tongen hebben een vurig gevecht met elkaar als ze zich terugtrekt.

'Allemaal de schuld van die horrorfilm' zei ze zacht. Ik grijsnde en kuste haar opnieuw.

A/N

Het is 00:08 het is dus officieel zaterdag dus een nieuw hoofstuk!

Theyyyy kissseeedddd!!!! Finaly hebben ze gekust! Ik denk voor sommige dat er een ship is gemaakt!

Vote

Comment

Follow

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu