5.

9.8K 390 84
                                    

(Foto Cara)

Pov Cara

Ik wordt wakker en voel een lege plek naast mij. Ik schrik overeind en zie Navi nergens. 'Navi!' riep ik. Ze lag ook niet in haar bedje en er was geen spoor. Er lag een briefje alleen. Ik pak hem op en vouw hem open hem.

Voortaan niet meer zo kattig zijn. Het kan katastrofaal

Z.

'Zayn!!!' gilde ik.

~*~

Nu was hij echt te ver gegaan. Kwaad liep ik door de schoolgang en zag Zayn lachen met zijn vrienden.

'Waar is ze!!' riep ik boos. Zayn zag mij aan komen lopen en grijnsde. Ik pakte hem bij zijn kraag en duwde hem tegen de kluisjes. 'Waar is wie?' vroeg Zayn. 'Nu niet dom doen Coleman! Waar is Navi!' schreeuwde ik kwaad. Zayn opende een kluisje en ik zag Navi. 'Navi' zei ik opgelucht en ik pakte haar op. Navi miauwde zachtjes.

'Dit is oorlog' snauwde ik. 'Laat maar komen' zei Zayn.

~*~

Ik liep door de gangen van het ziekenhuis. Het rook er muf en naar zieke mensen. Ik zocht mama omdat ze haar lunch was vergeten. Ik liep naar de receptie en zag een vrij jong meisje erachter zitten.

'Pardon, weet jij waar mijn moeder is? Doktor Eva Hamilton' vroeg ik. 'Aaahhh dan ben jij haar dochter. Cara was het niet?' zei de receptioniste. 'Euh ja' zei ik. 'Nou ik ben Georgia, je moeder is bij de EHBO' zei de receptioniste.

Ik liep de EHBO plaats in en ik hoorde al gejammer van iemand. 'Natt?' vroeg ik. Natt draaide zich om en ik zag dat zijn hand in het gips zat. 'Omg wie heeft dat gedaan?' vroeg ik geschrokken. Ik liep naar hem toe en zag mijn moeder gips om zijn hand doen. 'Zayn en Kyle' antwoorde Natt. Ik gaf hem een knuffel. 'Het spijt me' zei ik. 'Het is jouw schuld niet, ze pakte me terug omdat ik jouw had geholpen' zei Natt. Ik ging naast hem zitten op bed en keek naar zijn hand. 'Dit gips hoeft er maar een weekje of twee om te zitten en dan is je hand weer goed' zei mama. 'Mam je was je lunch vergeten' zei ik. 'Bedankt lieverd, papa en ik zijn vanavond laat thuis omdat we nog een lange operatie hebben. Dus je mag pizza bestelen' zei mama. 'Is goed' zei ik.

~*~

'Wat voor pizza?!' riep ik vanuit de keuken. 'Mozzarella!' antwoorde Natt. 'Een pizza net Mozzarella alstublieft' zei ik in de telefoon.

 'Een pizza net Mozzarella alstublieft' zei ik in de telefoon

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Pizza is besteld' zei ik en ik plofte op de bank neer. Natt zat wat naar zijn hand te staren en ik zag hoe zijn ogen afglijden naar de foto's aan de muur. 'Wie is die jongen?' vroeg Natt. Ik zag de foto van mij en mijn broer. 'Dat is Charles, mijn broer. Hij studeerd in Londen' antwoorde ik. Op die foto zag je mij in mijn schooluniform en mijn broer die me optilde. 'Wat studeert hij?' vroeg Natt. 'Medicijnen' antwoorde ik. 'En wat wil jij gaan doen?' vroeg Natt. 'Animatie en digital art' antwoorde ik. 'Ik teken digitaal' voegde ik toe. 'Cool' zei Natt.

De bel ging dus ik liep ernaartoe. Ik doe de deur open en schiet meteen in de lach. Zayn in pizzakoerier uniform. 'Ieeeelll wat een troll' zei ik. Ik rukte de doos uit zijn handen. 'En laat mijn vrienden en familie erbuiten' zei ik nog en ik duwde het geld in zijn hand. 'Cara Hamiltrut wacht' zei Zayn. Ik keek hem geërgerd aan. 'Het spijt me van je kat' zei Zayn. 'Ik haat je nog steeds, ik heb haar gekregen van mijn ouders en jij pakt haar af. Klootzak' zei ik. Ik sloeg de deur dicht en liep terug naar de woonkamer.

~*~

Ik zwaaide Natt nog uit en sloot de deur. Ik voelde me moe. Ik liep naar mijn kamer en viel in een heerlijke slaap.

A/N

Wat vinden jullie van Navi de kitten? En Zayn? En Natt?

Vote

Comment

Share

Follow

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu