17.

8.5K 349 68
                                    

Ik heb geen flauw idee wat ik moest doen. Ik wilde niet terug kussen dus deed ik dat ook niet. Zayn merkte dit en trok zich terug. Mijn gezicht was zoiets als dit (zie foto boven).
'Het spijt me' zei Zayn. Mijn gezicht was honderd procent zeker rood. 'Ik euh... euhmmm...' stotterde ik. 'Ik ga maar eens' zei Zayn snel. 'Cara ik ben thuis!' riep de stem van Charles. 'Shit' zei ik. 'Wie is dat?' vroeg Zayn. 'Geen tijd om uit te leggen, ga weg' siste ik. Ik duwde hem richting mijn raam toen hij zich omdraaide. 'Waarom moet ik weg?' vroeg Zayn. 'Wat kost het me om je weg te krijgen?' smeekte ik. 'Ik ga al, ik ga al' zei Zayn en hij klom mijn raam uit.

~*~

'Cara ben je klaar!' riep mijn moeder van onderaan de trap. 'Jaaaa!' riep ik terug. Ik deed de zwarte pumps nog snel aan en trok nog snel mijn zwarte jurkje naar beneden. We gingen bij het duurste restaurant van de stad eten. Om Charles zijn terugkomst te vieren. Ik hobbelde de trap af en keek naar mijn broer in pak. 'Zooo jij hebt moeite gedaan' zei ik tegen Charles. 'Moet jij zeggen, jij draagt een jurk!' zei Charles overdreven. Ik stak mijn tong naar hem uit en trok mijn jas aan.

~*~

We lopen het restaurant in. Sfeervolle muziek vult het strak maar toch knus ingerichte eethuis. Ik laat mijn ogen door het restaurant vallen en zie.. shit is dat Zayn?! Wat doet hij hier!

Pov Zayn

Ik zie nieuwe gasten binnenkomen en zie... fack is dat Cara?! Wat doet zij hier?! Haar ouders moeten wel hoge piefen zijn om hier te kunnen dineren. Ze loopt met een jongen en haar ouders naar de tafel naast de onze. Ze praat wat met de jongen waarna ze hem een knuffel geeft. Een golf van jaloezie gaat door me heen.
'Is dat Matthew Hamilton?' mompelde mijn vader.

Mijn vader, Annabeth (zijn nieuwe vriendin) en ik gingen vanavond dineren om hun relatie te vieren. 'Wie?' vroeg Annabeth. 'Matthew Hamilton is een oude vriend van me' antwoorde mijn vader. Fuck onze familie kennen elkaar. Joepie. 'Ik ga even een praatje met ze maken' zei mijn vader waarna hij opstond.

Pov Cara

Een man loopt naar onze tafel toe en begint een praatje met mijn vader. En nu zitten Zayn's familie en de mijne samen aan tafel te dineren. Ik smeer een broodje met kruidenboter en neem een hap ervan. Rechts van mij zat Zayn ongemakkelijk tegen zijn vingers te tikken. 'Hoe daarmee op' fluisterde ik. 'Of anders?' fluisterde Zayn terug. 'Dan zorg ik ervoor dat jij nooit meer een nieuwe generatie Zayniewenies kan maken' zei ik met een fake smile.

'En Cara, ik hoorde dat je van tekenen hield' zei Annabeth. 'Dat klopt, tekenen is de perfecte invulling voor mijn vrije tijd als ik klaar ben met huiswerk' zei ik beleefd. Zayn fronste om mijn kakkerige antwoord.

Pov Zayn

Cara kon beleefd zijn!? Waaaaaatttttt. 'Als ik me kan excuseren, ik ga even naar het toilet' zei Cara waarna ze opstond en op een net tempo riching de wc liep. 'Wat heeft u toch een welopgevoede dochter' zei mijn vader. 'Ik moet me ook excuseren' zei ik snel en ik liep haar achterna.

Zonder enige schaamte liep ik de vrouwenwc in waar Cara bezig was met make-up. 'Cara sinds wanneer ben jij zo deftig?' vroeg ik. Ze schrok van me want ze begon te vloeken toen haar eyeliner uitschoot. 'Vieze klootzak, m'n eyeliner' zei Cata verontwaardigd. Echte deftig Cara, ecgt deftig. Ik pakte een doekje en maakte voor haar de vlek schoon. Ik zag hoe ze begon te blozen. Ze pakte weer de eyeliner en deed het lijntje overnieuw.

'En hoe ziet het er uit?' vroeg ze terwijl ze de eyeliner wegstopt in de clutch of hoe je zo'n ding ook doet. 'Prachtig' zei ik. Haar ijsblauwe ogen keken me aan en ze glimlachte zwakjes. 'D-dankje' zei ze zacht. Ik kwam dichter bij haar en drukte voor de tweede keer mijn lippen op de hare. Ze kuste me deze keer wel terug en legde haar hand op mijn wang. De kus leek een eeuwigheid te duren zo fijn was hij.

Pov Cara

De kus leek een eeuwigheid te duren zo vies was hij. Gelukkig werdt hij onderbroken door het gegil van een vrouw die binnenkwam.

A/N

Twee kussen op één dag! Lekker bezig Zayn! Maar wat vinden jullie van het feit dat Zayn's familie de familie van Cara kent?

We staan #52 in Tienerfictie!

Vote

Comment

Follow

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu