25.

7.3K 328 55
                                    

Pov Cara

Weetje hoe facking akward het is als je hebt gezoend met de persoon die je haat! Alhoewel het best leuk was om hem te zoenen. Fucking hell, waarom denk ik daar aan! Ik denk dat jullie denken "oooo ze is verliefd bla bla bla bla" dat is het niet!

Ik liep het klaslokaal binnen en ging zitten. Ik was best moe en legde mijn rugzak op tafel als kussen en legde mijn hoofd erop. Ik sloot mijn ogen even.

'Cara? Word eens wakker!' riep iemand. Ik schoot overeind en gaf diegene een stomp. 'Auuuww!' jammerde de persoon. Ik keek en zag Zayn. 'Das pech, ik had harder kunnen stompen' zei ik. 'Cara en Zayn! Nablijven! Nu!' riep de leraar. 'Jouw schuld' siste ik.

~*~

Kunnen we het hebben over gisteren?' vroeg Zayn. 'Nee' zei ik. Hij zat achteraan in het nablijflokaal en ik vooraan. 'Je bent echt super koppig' zuchtte Zayn. 'Heb ik van mijn vader. Wat heb jij geërfd? Een klootzak karakter?' snauwde ik. Ik hoorde een stoel verschuiven en voetstappen richting mij. Twee sterke armen tillen mij op van mijn stoel.

'ZAAAYYYNNN, IK HEB GLITTERBOMMEN!!!!!' gil ik. Zayn zet me neer op de tafel en laat me los. Ik draai me op de tafel om van hem weg. 'Cara hou op met je koppigheid' zei Zayn. Ik zat wat in mijn leren jack te rommelen toen ik een potje met groene glitter. Groene glitter is de ergste soort van glitterherpes. Je krijgt deze specifieke glitter niet weg. Het is net een Zayn en Kyle! Klaar met die wapenstilstand! Tijd voor oorlog!

Ik draai me net een ruk om en gooi het inmiddels open potje glitter tegen Zayn's shirt. Er zat een hele vlaag glitterherpes over zijn shirt. 'We hebben toch een wapenstilstand?' vroeg Zayn terwijl hij de glitter probeerde af te kloppen. Ik ging op een stoel staan, ik was nu een kop groter. 'We hadden een wapenstilstand' verbeterde ik hem. Zayn keek me strijdlustig aan, ik ook. Ik keek op hem neer en hij keek op.
'Je weet dat ik het nu serieus ga spelen hé?' zei Zayn. 'Kom maar op Zayniewenie' zei ik. 'Hou op me Zayniewenie te noemen Hamiltrut' zei Zayn. 'Als jij ophoudt mij Hamiltrut te noemen, dat is namelijk heeel persoonlijk' zei ik. Zayn's veranderde naar die van die keer dat Kyle me bijna verkrachte. 'Vertel' zei Zayn. 'Nee'. 'Ja'. 'Nee'. 'Ja'. 'Neeeeeeeee' zei ik overdeven. 'Jaaaaaaaaaaaa' zei Zayn met dezelfde toonhoogte. 'Jij kan wel heel goed een meisje nadoen, misschien ben je dan toch transgender' zei ik. 'Oh facking hell' zei Zayn. 'Je lijkt op een Brit, alleen zeggen wij bloody hell' zei met een overdreven Brits accent. Ik had een Brits accent (duuuhhh) maar niet zo erg als mijn ouders.

'Hou op met die praatjes en vertel het nou gewoon!' riep Zayn. 'Je praat met consumptie' zei ik ook met consumptie. Zayn fronste. 'Voordat je ook maar iets zegt: eigenwijs is heel wijs' zei ik terwijl ik mijn vinger op zijn lippen druk. Ik kijk hem met een opgetrokken wenkbrauw aan en een scheve grijns. Ik haal mijn vinger weg en zijn lippen zaten onder de groene glitter. Ik proeste het uit en begon te lachen.

'Wat is er?' vroeg Zayn met een zucht. 'Niks er zit alleen glitter op je lippen' antwoorde ik nonchalant. Ik lachte nog harder om zijn gezichtsuitdrukking. 'Laten ik dan beginnen met jouw ook onder te glitteren' zei Zayn. Hij trok me ,terwijl ik tegenstribbelde, in een knuffel. Hij had me letterlijk van de grond getild want hij was langer. 'Zayn ik sta niet op de grond' weet ik uit te brengen terwijl ik half wordt gewurgd. Zayn liet me los en ik voelde hoe mijn versleten All-Stars weer de grond raakte.

A/N

Een beetje een saai hoofdstuk maar in het volgende hoofdstuk zit een verrassing! Somige zullen zich vast afvragen: why the fuck is dat kind nog wakker?! Antwoord: ik ging in hongerstaking vandaag tegen mijn ouders en ik kreeg honger. En aangezien het nu 01:12 is is de dag voorbij en kan ik weer eten.

Vergeet niet te stemmen en iets van je te laten horen

Vote

Comment

Follow

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu