3.

9K 424 128
                                    

'Er zijn geen vaste plekken in deze bus' zei ik. De jongen boog naar me toe en ik kon hem nu goed bekijken. Bruine ogen, donkerblond haar en een arrogante grijns. Nieuw slachtoffer.

'Jij zit op mijn plek' zei hij weer. Ik kende dit soort jongens. Arrogant, denken dat ze cool zijn, gespierd en het gezicht van een model. Iedereen noemde ze badboys, ik noemde ze klootzakken.

'Moet ik het soms voor je spellen? E-r z-i-j-n g-e-e-n v-a-s-t-e p-l-e-k-k-e-n' zei ik weer. De jongen begon nog meer te grijnzen. 'Jij bent vast nieuw hier?' vroeg de jongen. 'Ja' zei ik. 'Dan leg ik je even uit: ik ben Zayn Coleman en ik ben de badboy. Ik krijg alles wat ik wil, wanneer ik het wil' vertelde de jongen. 'Zayn? Ben je ontsnapt uit One Direction?' vroeg ik poeslief. Zayn's gezicht betrok van een grijns naar een kwade blik. 'Jij hebt wel een grote mond hé' zei Zayn. 'Mijn mond is groot ja, wat heb jij?' zei ik. Zayn gromde en ging ergens anders zitten.

'Jij bent officieel voor badass verklaart. Dat was Zayn Coleman, de zoon van het schoolhoofd' zei Natt. 'En ik ben Cara Hamilton, dochter van doktoren' zei ik. We liepen richting de ingang van de school. 'Maakt mij geen bal uit, ik laat niemand over me heenlopen en al zeker niet een of andere badboy.

Nadat ik mijn lesrooster had gekregen liep ik naar mijn eerste les. Geschiedenis fascineerde me altijd. Omdat de leraar altijd in slaap viel en dan kan ik een grap uithalen. Ik ging op de lege plek middenin de klas zitten toen Emily en Natt meteen panische handbewegingen begonnen te maken. Ik keek nietszeggend naar ze toen ik snapte wat ze bedoelde.

'Wat heb jij toch met op mijn plekken zitten?' vroeg een stem. 'Aaahhh onze Zayniewenie' zei ik kinderachtig. 'Wie ben jij en waar kom jij vandaan?' vroeg Zayn geërgerd. 'Cara Hamilton uit Londen' antwoorde ik. Zayn kwam dichterbij en ik kreeg een grijns op mijn gezicht. 'Je hebt een puist op je nek' zei ik. 'O wacht, het is je hoofd' zei ik en ik leunde naar achteren. 'Dat is niet grappig' zei Zayn. 'Je moeder wel' zei ik weer. 'Mijn moeder is niet grappig' zei Zayn. 'Ze maakte jouw toch' kaatste ik terug. De andere in de klas begonnen te joelen. 'Ik pak je nog terug hoor' zei Zayn. Zayn liep naar achteren en ik draaude me nog even om. 'Ben benieuwd!' riep ik hem nog na.

Pov Zayn

'Wie denkt zij wel wie ze is!' riep ik boos. 'Doe eens rustig' zei Kyle, mijn beste vriend. 'Nee, ik laat me niet zomaar aftakelen door een chick uit Engeland. 'Weetje ik was gisteren in dat dure restaurant en toen ben ik haar ook tegen gekomen' zei Kyle. 'Haar ouders zijn doktoren en ze woont in de buurt van je nichtje' voegde Kyle toe. 'In de buurt van Emily en Natt dus. Wacht! Stond dat huis langs die van Natt niet te koop?' vroeg ik. 'Ja' antwoorde Kyle. 'Dan woont ze daar dus' zei ik.

A/N

Drie hoofdstukken gepost en het boek wordt nu al vaak gelezen!

Vote

Comment

Share

Follow

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu