26.

7K 327 31
                                    

'FREEEEDDDDOOOOMMM!!!' juigde ik zodra we weg mochten. Ik doe een vreugdedansje en loop dan naar de uitgang. Ik draai me nog even om naar Zayn die er nogal somber bij liep. 'Zayniewenie! Zin in een rondje Mac?' riep ik. Zayn keek op en een glimlach sierde zijn lippen.

~*~

Ik kom terug met alles wat we hadden besteld. Ik had zo'n erge honger dat ik een volledig menu had besteld plus Mc flurry. 'Jezus Cara, wat heb je besteld' zei ik. 'Weetje hoe vaak een jongen mij die vraag heeft gesteld' zei ik. 'Hoe vaak?' vroeg Zayn terwijl ik een frietje in mijn mond duw. 'Nooit, ik ben niet goed met jongens' antwoorde ik. 'Waarom kan jij dan zo goed zoenen?' vroeg Zayn.

Ik werd knalrood van deze vraag. 'Hoe bedoel je?' vroeg ik met een tomatengezicht. 'H-hoe bedoel je?' vroeg ik. 'Nou van all meiden die ik heb gezoend zit jij in mijn top 10. Om precies te zijn je staat op nummer 4' antwoorde Zayn. Oké hij klonk echt als een klootzak nu. 'Je klinkt nu als een complete klootzak' zei ik. Ik nam een slok van mijn milkshake en een hap van mijn wrap.

'Hoe bedoel je?' vroeg Zayn alsof het niks is. Dit maakte me boos. Ik boog over de tafel heen en begon hem met een frietje te prikken. 'Vrouwen zijn niet een of ander lustobject voor mannen' zei ik boos. Zayn grijnsde. Ik keek hem met spleetogen aan. 'Je komt wel erg dichtbij, als je me nu kust ga je misschien wel plaatsten omhoog' zei Zayn. 'Ik wil je slaan' dacht ik hardop. Ik wil hem een stomp geven als Zayn hupsakee mijn hand vastpakt en we naar achteren duwt.

En hoe gaat het nu met onze Cara? SLECHT! Zayn zit nu bovenop me en ik probeer hem knietjes te geven. Maar zonder succes natuurlijk want dat jong is honderdmaal sterker dan ik! 'Zayn ga van me aaahaaaaff!' riep ik door de Mac heen. 'Ik ga jouw wat vragen stellen en jij gaat antwoorden' zei Zayn. Gelukkig zaten we buiten onder een afdakje anders had ik iedereen bij elkaar gegild. 'Vooruit' zuchtte ik.

~*~

'Als eerste vraag: hoe kan jij zou goed zoenen?' vroeg Zayn. 'Nou euhm... mijn eerste zoen was met jouw' antwoorde ik. 'Was ik jouw eerste kus?' vroeg Zayn door. 'Nou nee, Natt en ik hebben gekust, maar dat voelde echt vies aan' zei ik. 'Maar met hem heb ik gekust, met jouw gezoend. Het verschil is dat je bij de ene zonder tong zoent en bij de ander met' zei ik snel. Zayn grijnsde. 'En hoe vond je jouw eerste zoen?' vroeg Zayn grijnzend. Ik ging maar opbiechten. 'Het voelde natuurlijk, alsof we al een stel waren. Wat we natuurlijk nooit worden' antwoorde ik direct. Zayn sloot even zijn ogen en beet op zijn lip.

'Heb ik iets verkeerd gezegd?' vroeg ik. 'Nee nee, het is gewoon dat jij zo mooi en aardig bent en ik ben wel mooi maar niet aardig' antwoorde Zayn. 'Dat klonk echt zo arrogant, heb je jezelf wel eens horen praten?' zei ik. 'Ja, maar ik was nog niet klaar' zei Zayn tamelijk bot. Ik sloeg gefrustreerd mijn armen over elkaar. 'Het is gewoon dat ik je leuk vindt' zei Zayn.

A/N

Oeeeeeeeee spannend!!!!!! Hehehe extra hoofdstuk vandaag! Ik heb verder nog leuk nieuws!

A. Mijn boek Sydney's Badboy is totaal meer dan 10K gelezen!

B. Dit boek is totaal meer dan 1K gelezen!

Vote

Comment

Follow

Share

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu