16.

7.5K 346 81
                                    

'Weet je zeker dat hij niet thuis is?' vroeg ik. 'Zeker' antwoorde Zayn. We hadden ons achter de bosjes verstopt voor Kyle's huis. 'Hoe gaan we naar binnen?' vroeg Zayn. Ik scande het huis. Ik zag een open raam. 'Via dat raam' antwoorde ik terwijl ik naar boven wijs. 'Dat ga ik niet doen' zei Zayn. 'Durft Zayniewenie zijn spiertjes niet te gebruiken? Ben je bang dat je een nagel breekt?' vroeg ik met een kinderachtige toon. Ik knijp nog even in zijn wang. Wat zijn ze zacht! Ugghh soms haat ik mezelf om dit.

'Maar ik ga het wel doen' zei ik en ik begon omhoog te klimmen. Zodra ik binnen was kwam niet veel later Zayn binnengelopen. 'Waar kom jij vandaan?' vroeg ik verbaasd. 'De achterdeur was open' antwoorde Zayn. 'Maar waarom ging jij niet voor de makelijke weg?' vroeg Zayn. 'Ik ben een ninja' antwoorde ik.

'Waar moeten we beginnen?' vroeg ik terwijl ik op Kyle's bed ging zitten. 'Je weet toch wel hoeveel meiden hij daar heeft genomen hé?' vroeg Zayn. 'Iiiiiiiiiieeeeeeeeellllllll!' gilde ik. Zayn deed snel zijn hand voor mijn mond. 'Sssssttt Hamiltrut, straks horen ze ons nog' siste Zayn. Ik sloeg zijn hand weg. 'Kan niks beloven Zayniewenie, als jij me aanraakt is het net een verkrachting' zei ik.

Ik zag een tas. Ik liep Zayn voorbij die een beetje aan het rondhangen was. Ik opende de zwarte sporttas voorzichtig en zag roze spuitbussen. 'Het was Kyle' zei ik. Zayn knielde naast me neer en pakte een spuitbus op. 'Waarom zou hij dat doen? Hij is je beste vriend' zei ik. We hoorde voetstappen de trap opkomen. 'Jij moet je verstoppen' zei Zayn snel. Zo snel dat ik buiten de kast stond zat ik er in. 'Blijf stil asjeblieft' zei Zayn voordat hij de kastdeuren sluit.

Pov Zayn

De deur gaat open en ik zie Kyle me verbaasd aankijken. 'Wat doe jij hier?' vroeg hij. 'Waarom heb jij mijn auto roze gemaakt?' vroeg ik. 'Zodat jij denkt dat Cara het heeft gedaan' antwoorde Kyle. Mijn ogen schieten snel naar de kast. Kyle ziet het en grijnst. 'Wie zit daar in de kast?' vroeg Kyle grijnzend. Ik wordt zenuwachtig als hij naar zijn kast loopt. Als hij zijn hand op de kastdeur legt gebeurt er iets hilarisch.

Pov Cara

Met vol geweld trap ik de kast van binnen open. Kyle ligt nu te jammeren op de grond. 'O heb ik je pijn gedaan?' vroeg ik nonchalant. Ik loop de kast uit en kijk naar Zayn die aan het lachen is. 'Ik denk dat het tijd is om te gaan' zei ik met een knipoog.

Snel rende we de kamer uit. Ik ging op de trapleuning zitten en gleed naar beneden. Snel holde ik de deur uit

~*~

We stonden voor mijn huis. 'Wil je nog even naar binnen?' vroeg ik. 'Euhm ja hoor' antwoorde Zayn. Ik duwde de sleutel in het sleutelgat en opende de deur. Ik trapte mijn all-stars uit en liep naar de keuken.

Ik zag hoe Zayn naar de fotomuur keek. Ik had een kop thee in mijn handen die ik op de koffietafel zette. 'Als je zo lang blijft staren lijk je net een pedofiel' zei ik terwijl ik naast hem ga staan. 'Ik heb geen familiefoto's bij mij thuis. Mijn vader doet daar niet aan' zuchtte Zayn. Ik keek hem even aan en keek toen weer naar de foto's. 'Wil je mischien Navi weer zien?' vroeg ik. Ik probeerde Zayn uit die eenzame gedachte te brengen. Hij mompelde een ja als antwoordt.

Ik zat op mijn bed Navi te aaien terwijl Zayn naar alle tekeningen aan de muur keek. 'Je tekent prachtig' zei Zayn. Wacht wacht wacht even!!! Gaf dé badboy serieus mij een compliment. Omg dit kan in de geschiedenisboeken.

Ik voelde mijn bloed naar mijn hoofd gaan en ik begon lichtelijk te blozen. Zayn ging naast mij zitten en Navi sprong bij hem op schoot. Ze begon langzaam al te groeien. Navi begon Zayn kopjes te geven die haar meteen begon te aaien. 'Ze vindt je leuk. Normaal vindt ze niemand zo snel leuk' zei ik verrast. Ik keek naar me sokken, denkend aan de actie van vanmiddag.

'Ik wil je nog iets vragen' zei ik. Zayn keek me aan. 'Vraag maar' zei Zayn. 'Wilde jij me vanmiddag beschermen tegen Kyle?' vroeg ik, ondertussen haalde ik een lok haar uit mijn gezicht. 'Ja' antwoorde Zayn. Ik keek hem met grote ogen aan. 'Wait what!' riep ik. Ik voelde Zayn's hand op mijn wang en niet veel later zijn zachte lippen op de mijne.

A/N

Wat vonden jullie van de kus? En de actie van Kyle om Zayn en Cara tegen elkaar op te zetten? Maar de vraag is: waarom deed Kyle het?

Vote

Comment

Follow

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu