22.

7.6K 325 67
                                    

Ik werd wakker van de vogels die floten. Ineens voelde ik een arm om me heen. Althans die lag er al een tijdje! Ik kan me niks meer herinneren. Oké nog iets van een zaklantaarn en mijn hoofd maar voor de rest niks. Ik vind dat het tijd is om op te staan. Maaaaaar er is één enkel probleem. Zijn naam is Zayniewenie.

Ik draai me naar hem toe en zie dat zijn ogen gesloten zijn. Ik wil weg hier! alhoewel het wel lekker warm is. Neeeeeee niet aan denken. Oké plan A.
Ik begin hem te prikken. Hopend dat hij wakker zou worden. Geen reactie, shit. Dan maar plan B. Ik buig naar voren, dichter naar zijn oor. 'Zayniewenie wordt eens wakker. Als je dat niet doet gaan je kindjes eraan' fluisterde ik in zijn oor. 'Ik heb geen kinderen' mompelde Zayn. 'Je was dus wakker!' riep ik verontwaardigd. 

Oeeehhh wat heeft hij pech dat Charles in de tent van mijn ouders in slaap is gevallen. De sukkel was dronken.

'Natuurlijk was ik al wakker toen je begon te prikken' zei Zayn. 'Wil je me los laten?' vroeg ik. 'Ik denk het niet, het is wel eens weer leuk om naast een meisje wakker te worden' antwoorde Zayn waarna hij me dichter tegen zich aantrekt. Ik lag nu tegen zijn borst aan en ik voelde het bloed naar mijn hoofd stijgen. 'Wat schattig je bloost' zei Zayn met een glimlach. 'Pppffff niet' zei ik. 'Ben benieuwd wat je nog roder maakt' zei Zayn. 'Nee nee nee neeeeeee' zei ik tegenstribbelend.
Zayn gaf me een kus op mijn wang. Ik weet wel zeker dat ik nu nog roder ben.

~*~

We lagen nu beide weer apart. Ons naar elkaar toegedraait. 'En hoe voel je je?' vroeg Zayn. 'Beter omdat ik vrij beschermd wakker werd' antwoorde ik. 'Hé kunnen we frenemies worden?' vroeg Zayn. 'Hoezo?' vroeg ik. 'Nou we haten elkaar maar toch weer niet' antwoorde Zayn. 'En sinds wanneer heb jij dat besloten?' vroeg ik. 'Sinds jij vannacht me wakker maakte en vroeg of jij bij me kon slapen' antwoorde Zayn. Mijn ogen gingen wijd open. Ik heb wat?!!!!

'En als ik eerlijk moet zijn snurk je lief' knipoogde Zayn. 'Vergeleken met jouw was ik niks, varken dat je bent' zei ik. Zayn lachte om dit. 'Ik ga je in een oneindige put gooien en hopen dat er toch een bodem in zit' mompelde ik in de hoop dat hij het niet zou horen. 'En waar vind je die put?' vroeg Zayn. 'In je dikke vette ass' probeerde ik overtuigend te klinken. Zayn schoot in de lach en rolde naar me toe. 'Je weet dat je op moet letten hé' zei Zayn.

'Hoezo?' vroeg ik. 'Ik weet je zwakke plek' antwoorde Zayn. 'O ja?' vroeg ik brutaal. Ik met mijn grote mond altijd. Zayn kwam met een soepele beweging uit zijn slaapzak en stond op. Zonder ook maar iets te zeggen trok hij zijn shirt uit en werd zijn sixpack zichtbaar.

'O kijk een sixpack werkt ook' lachte Zayn. Ik kreeg eeb plan. 'O maar ik kan jouw ook laten blozen hoor' zei ik. Ik klom uit mijn slaapzak en stond op. Ik ging hetzelfde spelletje spelen. Ik draaide me met mijn rug naar Zayn toe en pakte een nieuwe trui en deed de oude uit. Ik hoorde hem slikken dus dat was een slecht teken voor hem. Ik deed de schone trui over mijn hoofd en trok hem naar beneden. Zodra hij over mijn bh was draaide ik me om en trok hem verder naar beneden. Zayn's hoofd was inderdaad rood geworden. Vond hij mij sexy?! Ik ben eigenlijk alles behalve sexy.

'Zayniewenie ik heb jouw laten blozen' zei ik. Zayn grijnsde en trok een shirt aan. 'Je bent gek Cara' zei Cara. 'Dus ik ben gek, de beste mensen zijn dat' zei ik.

A/N

Weer een hoofdstuk! Ik ga voortaan maar 1 hoofdstuk per dag posten zodat het boek niet snel uitgaat. Hopelijk vinden jullie dat niet erg maar het is ook beter zodat het spannender wordt!

De quote van de laatste zin is van een van mijn favoriete liedjes.

Het is Mad Hatter van de great amazing crazy (ik heb het natuurlijk over) Melanie Martinez. Mijn favoriete zangeres!

Vote

Comment

Follow

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu