10.

7.7K 356 72
                                    

'Wat heb je gehad?' vroeg Zayn nog een keer. 'Dat heb je best gehoord malloot!' riep ik en ik liep terug naar binnen. Ik sloeg de deur dicht. Ik heb echt iets stoms gedaan. De badboy verteld dat ik Anorexia heb gehad. Ik holde naar boven en maakte me maar klaar voor bed.

Ik lag op mijn linkerzijde met nog steeds mijn ogen open. Ik kon gewoon niet slapen. Ik had iemand nodig om mee te slapen. Mijn broer, maar die is er niet en diegene die het dichts in de buurt komt is Natt. Ik stap uit bed en klim het raam uit.

Zachtjes tik ik op het raam. Een slaperige Natt doet verbaasd open. 'Wat is er Cara?' vroeg Natt. 'Ik kan niet slapen en ik vroeg me af of ik vannacht bij jouw kan blijven slapen. 'Ja is goed' zei Natt. Hij ging weer in bed liggen en ik kroop naast hem. Net als wat mijn broer doet sloeg hij zijn armen beschermend om me. Ik kruip ook dicht tegen hem aan en sluit mijn ogen.

~*~

Ik werd wakker van de wekker van Natt. Ik open mijn ogen en voel nog steeds de armen om me heen. Het voelde zo vertrouwd. 'Natt, wakker worden' zei ik zacht. Ik voelde hoe zijn ademhaling niet meer regelmatig werd. 'Goeiemorgen Cara' kreunde hij. 'Mag ik los?' vroeg ik. Natt liet me los en ik ging weer terug naar mijn kamer.

Douchen, omkleden en ontbijten. Mijn dagelijkse saaie routine. Ik vertel nooit wat ik aanheb maar laten we het erop houden dat ik een zwarte sweater, broek en rode all-stars aanheb. Is het zo goed dan?

Op school aangekomen loop ik als eerste instantie naar mijn kluisje. Zodra ik hem open komen er allemaal rozen uit. 'Ooh WTF' zei ik. 'Heb jij soms een stille aanbidder ofzo' zei een stem. Ik draaide me om en zag Emily en Natt staan. 'Ik heb geen flauw idee van wie ze zijn' zei ik. Ik keek naar de berg rozen voor mijn kluisje. Ik zuchtte en begon ze maar eens op te pakken. De bel ging en ik was halverwege. Ik zuchtte en gooide de resterende rozen weg. Als dit een grap moest zijn was hij wel heel slecht. Ik zucht en loop naar mijn klas.

'Mevrouw Hamilton, wat is de reden?' vroeg de lerares. 'Een vliegende regenboog eland mevrouw' antwoorde ik. De meeste in de lach. 'De echte reden is dat iemand het grappig vond om rozen in mijn kluisje te doen' zei ik terwijl ik Zayn een boze blik gaf. Zayn schudde zijn hoofd en ik gaf hem een dodelijke blik. 'Ga maar zitten' zuchtte de lerares. De enige plek die vrij was, was of course langs Zayn.

'Ik weet zeker dat jij het was' fluisterde ik boos tegen Zayn. Hij grijnsde en keek naar me. Ik voelde zijn hand naar mijn hand afdwalen. 'Ik was het niet, het was een ander' zei hij en ik zag hoe hij zijn blik afwende naar Kyle. Wait what! 'Kyle heeft die bloemen neergelegd in mijn kluisje?' vroeg ik iets te hard.

Alle ogen richten zich op mij. Als eerste sloeg ik de hand van Zayn weg en keek toen naar Kyle. Hij keek boos naar zijn eigen beste vriend. Zayn had zijn eigen vriend veraden. 'Ik dacht dat het altijd Bro's before ho's is' zei ik. 'Maar soms weer niet, badboys zijn niet zoetsappig' zei Zayn terwijl hij Kyle grijnzend aankeek. 'Vieze verrader' siste Kyle. 'Zoetsappig moederskindje' kaatste Zayn terug. Kyle snoof boos. 'Fackboy' zei Zayn. 'Hoerenkind' kaatste Kyle terug. Dit raakte Zayn wel want hij ging staan. 'Zayn en Kyle melden bij directeur' zei de lerares. Kyle en Zayn stonden tegelijkertijd op en liepen richting de deur. Ik volgde de boze blik van Zayn. Hij glimlachte erg zwakjes naar me maar ik gaf hem geen blik waardig. Het is ook echt een klootzak.

A/N

Hier is het hoofdstuk van vadaag!

Vote

Comment

Follow

Xxx Sunny

Joking around #1 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu