Deel 4

587 14 5
                                    


Eva POV:
Ik stond beneden te wachten, klaar om te gaan. Wolfs had me gesmeekt een jurkje aan te doen, dus ik had een jurkje aan en mijn haar los. Eindelijk kwam Wolfs naar beneden, zoals altijd in pak, wat hem wel heel sexy stond. We zouden gaan lopen naar het restaurant, want het was mooi weer, en niet heel ver van de Ponti. Wolfs en ik liepen zonder dat we het echt door hadden heel dicht op elkaar, totdat onze handen elkaar plotseling raakten. Ik draaide mijn hand iets meer naar Wolfs, zodat hij hem kon pakken als hij wilde, maar toen ging Wolfs ineens verder van me af lopen. Eerst snapte ik niet waarom, maar toen zag ik Marion en Romeo verderop in de straat staan. We liepen langs, en Marion keek me aan me een brede glimlach op haar gezicht, omdat ze natuurlijk had gezien dat we zo dicht op elkaar liepen. Ik glimlachte verlegen terug, en Wolfs en ik liepen verder richting het restaurant. Het restaurant zag er van de buitenkant heel chique uit, maar binnen was een gezellige sfeer. Toen ik de kaart zag begon ik heel erg te twijfelen, het meerendeel van de gerechten had ik geen idee van wat het was.

Wolfs POV:
Ik zag Eva moeilijk naar de kaart kijken. Ze keek op en zei: "Wolfs, ik heb geen idee wat dit allemaal is", en ze begon te blozen. Ik stelde voor om tapas te bestellen voor 2 personen, daar zou vast wel iets tussen zitten wat Eva lekker vindt. Eva knikte, dus ik wenkte de serveerster. Ze nam onze bestelling op en liep weer weg. Ineens voelde ik 2 armen om mijn nek: "Heeee, Floris!". En een kus op mijn wang volgde. Ik keek om, en keek recht in de ogen van mijn ex-vrouw Angelique, de moeder van Fleur. Ze pakte zonder iets te vragen een stoel en kwam bij mij en Eva aan tafel zitten. Ik zag dat Eva mij vragend aankeek, ik probeerde haar duidelijk te maken dat dit niet mijn bedoeling was. Angelique begon te praten: "Floris, ik ben Maastricht gekomen om jou op te zoeken, ik heb je zo gemist! Sinds de dag dat jij vertrokken bent heb ik alleen aan jou gedacht. Toen ik hoorde dat je weer contact had met Fleur wist ik dat je het hart nog steeds op de goede plek hebt." Ineens boog ze voorover en plantte een zoen vol op mijn lippen. Ik schrok, ik wilde dit helemaal niet, ik ben niet voor niets bij haar weggegaan. "Weet je, ik voel me ineens niet zo lekker, ik ga denk ik maar naar huis." hoorde ik Eva zeggen, en zonder verder iets te zeggen of mij een blik te gunnen liep ze het restaurant uit.

Eva POV:
Wie is die vrouw? Wat doet ze hier? Heeft Wolfs een relatie? Waarom kuste ze Wolfs?
Allemaal vragen die ik had, maar waar ik geen antwoord op had. Ik rende terug naar de Ponti. Klote Wolfs! Had hij gewoon een relatie zonder er wat over te zeggen, we waren toch beste vrienden? Ik dacht even dat hij ook iets voor mij voelde... maar dat was dus helemaal niks. Ik kon de tranen niet meer tegenhouden, en ik begon heel hard te huilen. Zodra ik bij de Ponti aankwam liet ik me huilend op de bank vallen. Nadat ik heel lang gehuild had en mijn tranen op waren, liep ik naar de keuken. Ik wilde van deze pijn af, ik wilde het niet meer voelen. Ik pakte een mes uit de keukenla en stroopte mijn mouw op. Ik bracht het mes naar mijn pols..

GeheimWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu