Deel 3

625 16 7
                                    

Eva POV:
Als ik 's ochtends wakker wordt van mijn wekker komt een geur van warme broodjes mijn neus binnen. Ik neem snel een douche en doe een laagje mascara op. Dan loop ik naar beneden, waar Wolfs al op mij te wachten staat. "Goedemorgen Eef" "Goedemorgen Wolfs" "Ik mis iets" Eerst snap ik niet wat Wolfs bedoelt, maar dan verduidelijkt hij zichzelf: "Gisteravond zei je het leuker". Ik moet even nadenken wat hij bedoelt, maar dan snap ik het, hij had me gisteravond gehoord bij zijn slaapkamer. Ik kijk verlegen naar de grond, dit was niet de bedoeling.

Wolfs POV:
Ik zie dat Eva verlegen wordt en ze begint te blozen. Dat vind ik zo leuk aan haar, als ze bloost. En ze heeft prachtige ogen, waar ik echt in kan verdrinken. We eten ons ontbijtje op en stappen in de auto, op weg naar het bureau. Als we daar aankomen, beginnen we maar met het bijwerken van dossiers want we hebben geen zaak. "Wolfs, Van Dongen" hoor ik Mechels door de kantoortuin roepen. Eva en ik kijken elkaar aan en lopen naar het kantoortje. Waarschijnlijk een nieuwe zaak, denken we.
"Ga even zitten" zegt Mechels. Eva en ik zijn verbaasd, dit is niet zomaar een zaak, dan doet ze dit nooit. "De zaak van Fleur Wolfs wordt opnieuw gedaan. Bols bleek niet eerlijk te hebben geoordeeld. Bedankt voor jullie oplettendheid, Bols bleek contacten te hebben met criminelen." Ik liet de woorden tot me doordringen, en ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. Misschien werd Fleur wel vrijgesproken! Ik keek opzij naar Eva, ze keek me breed glunderend aan. "Dankuwel" zeiden we, en liepen terug naar onze bureau's.

Eva POV:
Mijn geluk kon niet op, en ik kon mezelf niet inhouden. Ik draaide mezelf om naar Wolfs, die achter me liep, en gaf hem een knuffel. Ik voelde dat hij eerst schrok, waarschijnlijk omdat hij het niet verwacht had, maar daarna trok hij me dichter naar zichzelf toe, wat een fijn gevoel gaf vanbinnen. Ik voelde de vlinders fladderen in mijn buik. Toen we elkaar loslieten keek ik even diep in zijn helderblauwe ogen, en daarna liepen we terug naar onze bureau's alsof er niks was gebeurd, zoals we eigenlijk altijd deden. Eigenlijk ergerde ik me er wel een beetje aan, hoe we altijd als er iets gebeurd was deden alsof er niks aan de hand was. Maar zelf durfde ik er ook niet over te beginnen, dus ik kon het Wolfs niet kwalijk nemen.

Wolfs POV:
"Eef.." begon ik voorzichtig te praten. Eva keek me vragend aan, wachtend op wat ik zou gaan zeggen. "Zullen we misschien vanavond ergens wat gaan eten samen?". Eva keek me hoopvol aan, maar toen ik zei "Nee, geen Chinees" veranderde haar blik naar quasi-boos. Ik besloot eigenwijs te zijn, en quasi-boos terug te kijken, alleen na een paar seconden schoten we in de lach. "Ja natuurlijk gek, dit moeten we toch vieren?" antwoordde Eva uiteindelijk. Ze doelde natuurlijk op Fleur, maar ik wilde ook graag vieren dat ik haar vanavond mijn liefde zou gaan verklaren, dit keer niet als code. Alleen Eva wist dit nog niet.

GeheimWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu