69. Odkdy se protivník zdraví...

630 69 22
                                    

Během mrknutí oka se za dívkou objevili rostliny a během dalšího se i naše živly probudili. Jako kdyby naši moc probudilo jen objevení dalšího elementu. Mé plameny začali pomalu šplhat po mé holé pokožce, zatímco Demiiny kapky vody se snášely ve vzduchu. ,,Taková reakce." Zašeptala s údivem Blue za všechny nacházející se v místnosti. V tu vteřiny nás tři pohltila tma. Jako kdyby všechno zmizelo a jediné co existovalo jsme byli my. Sledovala jsem dívčinu reakci na neexistující prostor. ,,Kdo jste?" Zeptala se a já po chvilce váhání odpověděla: ,,Živelné čarodějky." ,,To vím taky." Řekla s velmi nadřazeným hlasem, který mě jen akorát naštval. ,,Být vámi bych se uklidnil." Mužský hlas nás všechny vrátil do reality. Ihned jsem si všimla rostlin, které pomalu mizeli v plamenech. ,,Tss.. Vidím, že máte silné spojence." Řekl muž, ale úsměv na tváři mu nezmizel. ,,Avšak mi máme trumf v rukávu. Přiveďte ho." Dveře se znova otevřeli a dovnitř vešli další dvě postavy v kápi a v zajetí drželi osobu s pytlem přes obličej. ,,Sundejte mu to." Řekl muž s pobavením a já pohlédla do Droyovi zmlácené tváře. ,,Droyi!" Chtěla jsem vyběhnout a vysvobodit ho, ale matčina ruka mě zastavila. ,,Co s ním máte v plánu?" Slyšela jsem v matčině hlasu naštvanost. ,,Pokud nevyhovíte našim podmínkám, zabijeme ho." Na to jedna s postav do Droye kopla a ten jen zasyčel bolestí. Matka chytila moji ruku a tím mě zastavila. Zadívala jsem se do její tváře. ,,Nehodlám vyhovět tomu co chcete, ale mám jiný návrh." ,,A jaký?" Řekl s pobavením muž. ,,Můj ohnivý mág proti jednomu z vašich vojáků." Co má v plánu? A proč rovnou neřekla, že se mám utkat s tou dívkou? ,,Dobrá tedy." Muž zamával na jednu z postav držící Droye a ta postoupila blíže. ,,Můj stínový běžec s nejlepším výcvikem, proti vaší čarodějnice. Pokud vyhrajete, získáte chlapce zpátky. Pokud, ale prohrajete...darujete nám svůj život." ,,O tohle vám jde celou dobu? O můj drahocenný život?" ,,Samozřejmě. Kdo by netoužil po nesmrtelnosti, že?" ,,O čem to...?" ,,Osoba, jenž tu před vámi tak krásně sedí a jenž vám darovala životy, je známá jako Jedinec. Myslím, že jste již slyšeli o tom, že krev jedince daruje nesmrtelnost tomu kdo ji vypije." ,,Parchanti." Procedila jsem mezi zuby. ,,To stačí Carol. Měla by si se připravit na svůj boj." Přikývla jsem a naposledy jsem se zadívala na ten nechutný úsměv toho muže. ,,Utkáte se ještě dnes v noci. Ať to máme z krku."

Upravila jsem si své rukavice a rukou jsem ještě naposledy sjela ke své dýce, připevněné na opasku. ,,Zvládneš to?" Zeptala se sestra a položila svoji dlaň na mé rameno. ,,Možná...Nevím...Co když..?" Místo toho aby mi něco řekla mě jen k sobě přivinula a já jsem se nadechla její krásné vůně. Voněla po čerstvé trávě a ranní rose. ,,Jsi ten nejsilnější živelný mág, kterého jsem kdy viděla. Ty zvládneš všechno." ,,Myslíš?" ,,To by si tě přece matka nevybrala, ne?" Jen jsem přikývla a znova zkontrolovala oblečení jenž na mě Demi navlékla. Krátké top triko přes které jsem měla černou košili. Krátké legínové kalhoty a holé nohy. ,,Věříš mi?" Zeptala jsem se najednou a zadívala jsem se na osobu stojící ve stínu. ,,Tak jako věřím sobě, věřím i své dceři." Odpověděla a znova zmizela. ,,Myslíš, že bude celý zápas sledovat?" ,,Ona tě vždy sleduje. Neboj se a běž." Na to mě strčila do zad a já docupitala k hlavním dveřím. ,,Všichni v tebe důvěřují. Zachraň Droye. Dlužíš mu to." Přikývla jsem a na to otevřela dveře.

Jakoby se celý můj svět zhroutil. Nakonec jsem to, ale měla čekat, že? Měla jsem čekat, že vyberou někoho takového. Pomalu jsem sešla schody, které mě dělili od toho osudného boje. ,,Ahoj." Špitla jen do vzduchu a já pocítila jak mé slzy pomalu putují po tvářích. ,,Odkdy se protivník zdraví....Momo."

Tak a je to tady. Kdo si do posledního momentu myslel, že tam hodím Takuyu, tak popravdě tam měl být, ale chtěla jsem to udělat trochu více napínavé. No jsem svině, já vím ale o tom to přece je. Hold co byste čekali. Nakonec by se museli utkat, protože byli každá na jiné straně. Takže jak asi dopadne souboj Momo VS Carol?

Jinak upozornění, blížíme se ke konci. Píšu dopředu již poslední kapitoly, které se ke 100. nedostanou.

Coment&Vote

#DadaRac

Secret [DOKONČENO]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz