49. Bölüm: DOĞANAY, BENİM KALBİM!

12.4K 595 119
                                    

Bölüm Şarkısı: Florence The Machine - Never let me go


''Aşkın meşk hali...''

Doğanay şaşkınlıkla; "Nasıl yani?" diye sordu.
Hande yüzündeki zafer dolu gülümseme ile cevap verdi; "Ahh, tatlım Onur söylemedi mi sana? Biz eski sevgiliyiz Onur ile!"
Doğanay duyduklarını hazmetmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Onur'un kendisinden böyle bir şeyi saklayacağını düşünmediğini için öne atıldı.
"Yalan söylüyorsun Hande! Sana inanmıyorum!" dedi ve arkasını dönüp eve yürümeye başladı. Hande, Doğanay'ın tavrı karşısında kahkaha attı.
"İnanmak zor biliyorum tıpkı benim, Onur ile senin sevgili olduğunuza hala inanamamam gibi, değil mi tatlım?" diye sorduğunda Doğanay, Hande'nin üzerine yürüdü.
"Bana bir daha tatlım dersen, senin o dilini koparırım Hande!" dedi. Hande'nin pişmiş kelle gibi sırıtan yüzünü gördüğünde sinirle Hande'ye doğru atıldı.
"Seni deşerim Hande!"
Tam o anda gelen Onur'un "Doğanay!" demesi ile Hande'ye dalamamış olan genç kadın geri çekildi. Fırsattan istifade eden Hande ise hemen Onur'un arkasına saklandı.
"Onur koru beni! Ben gayet iyi niyetle, güzel ve tatlı dille Doğanay'la konuşmaya çalışıyorum ama o bana saldırdı!"

Doğanay, Hande'nin dediklerini ağzı açık dinledi ve Onur'un arkasına saklanan Hande'ye ulaşmaya çalışarak bağırdı.
"Seni yalancı! Bana söylediklerini yiyorsa Onur'a da söylesene!"
Onur, sevdiği kadının davranışlarından dolayı iyice sinirlenmeye başlıyordu.
"Doğanay, yeter artık! Odaya çık hemen!"
Doğanay kendini savunmak istedi;
"Ama Onur-"
Onur genç kadını elini kaldırarak susturdu; "Sana odaya çık, dedim!"
Doğanay yüzündeki kırgın ifadeyle yanlarından geçti ve içeri girdi. Kafasını geriye çevirip baktığında Onur'un Hande ile ilgilendiğini görünce gözleri doldu. Doğanay bunu hak etmemişti. Ama Hande durumu kendi lehine çevirmeye başarmıştı ve belki de amacı zaten buydu...

Doğanay, yaşadığı mağlubiyet ile Onur'un odasına çıktı. Gözyaşları usul usul yanaklarından süzülürken ne yapacağını bilmiyordu. Belki de ilk defa bu kadar çaresizdi. Onur yeni iyileşmeye başlarken onu terk edemezdi çünkü Onur'un ölme ihtimali bile genç kızı çok sarsmıştı ama gurursuz bir kadın gibi onun yanında da duramazdı. Onur'un böyle davranması genç kadını çok etkilemişti. Genç adamın bu davranışlarını gidecek yeri olmamasına bağlamıştı. Doğanay içinden 'sanırım beni cepte biliyor, ondan böyle!' diye geçirdi. Kapı gürültüyle açıldığında genç kadın hızla gözyaşlarını sildi.
Onur sinirle elini saçına daldırdı.
"Nasıl Hande'yi tartaklarsın Doğanay! Aklım almıyor bunu! Benim değer verdiğim, sevip saydığım arkadaşlarıma ve dostlarıma böyle mi davranacaksın, ha?"
Doğanay, Onur'un dedikleri ile sinirlendi ve ayağa kalktı.
"Dostum, derken? Sen her dostum, arkadaşım dediğinle işi pişirir misin? Ya da sadece SARIŞIN(!) olanlarla mı?"
"Ne saçmalıyorsun sen! Ne işi pişirmesi?" diye sordu.
"Saf ayaklarına yatmayı kes artık Onur! Geçmişte Hande ile sevgili olduğunuzu biliyorum!"
Onur, genç kadının bunu nereden öğrendiğini bilmiyordu ama inkar etmeyecekti.
"O bir hataydı! Daha sonra ikimizde pişman olup ayrıldık! Aslında sevgili bile olduk denemez Doğanay!'' diye açıkladı kendini.
"Hande'nin pek pişman olmuş gibi bir hali yok! Şu an ki tek derdi; beni ne zaman terk edeceğin ve her zaman olduğu gibi(!) onun kollarına atlayacağın!"
"Her zaman?" diye sorguladı Onur.
"Evet, her zaman! Kendisi öyle dedi!"
Onur, ilk başta inanamasa da Hande'den başkasının geçmişte ilişkileri olduğunu Doğanay'a söylemeyeceğini ve sevdiği kadının da bunu söyletene kadar ileri gidebileceğini de biliyordu.
"Senin dilinin kemiği yok ki Doğanay! Kim bilir ne dedin de kıza, sana geçmişte sevgili olduğumuzu söyledi!"
Doğanay ağzı açık bir şekilde Onur'a baktı;
"Ne yani, yine ben mi suçlu oldum! Sana inanamıyorum Onur!"
"Doğanay, geçmişi deşmekten vazgeç artık! Benim hayatımda istesem bile değiştiremeyeceğim senden önce dönemim var! Anla beni!" dedi. Onur geçmişi ile Doğanay arasında sıkışıp duruyordu.
"Tamam o zaman! Geçmiş, geçmişte kaldı! Hande'yi de geçmişte bırak! Bir daha karşımıza çıkmasın!" dedi Doğanay. Genç kızın niyeti Onur'u arada bırakmak değildi. Ama geçmişteki parazitler geçmişte kalsın istiyordu.
"Hande benim en kötü zamanlarımda bile yanımdaydı ve ben ona sırtımı dönemem Doğanay! Ve bu konu burada kapandı."

Aşkıma Mafya - İNFİAL (FİNAL)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant