OPERASYON PLANI

187 12 0
                                    

Bu bölüm epey bir kısa oldu ama umarım beğenirsiniz.

James kendi kendine mırıldandı.  " Şu anda Scorpius' un gelmesini bile yeğlerdim. " Karşısında duran Fred' e ve Albus' a dikkatle baktı. " Merlinin ebesinin soyadına yemin ederim ki daha kötüsü olamazdı! "

Bu kadar lanetlemesinin sebebi Fred' in hiç kimsenin bilmediği (James ve Albus dışında ) bir sırrı olmasıydı. Fred, Rose' u seviyordu. Rose, Scorpius ' u seviyordu ve Fred bunu öğrenmişti. Rose bütün bunlardan habersiz, durumu kendine göre kurtarmak için sevecenlikle sordu. ( Brezilya dizisi oldu resmen ) 

" Sırrımı saklar mısın Freddie ve Al?" Fred kırgınca konuştu.

" Bilmiyorum. "

" Biz yakın arkadaşlarız; günümün büyük bir çoğunluğu seninle geçiyor, kardeşim gibisin." James Albus' un kulağına fısıldadı.

" Bir abi demediği kalmıştı, onu da az önce söyledi. " Albus başını sallayarak onayladı.

" Çok fena pot kırdı. Acaba Rose' a söylesek mi? "

" Fred bir şey demeden yapmayalım, iyice karışır işler. "

" Daha fazla karışabileceğini sanmıyorum ama yine de sen bilirsin. "

Fred durdu, sadece durdu. Düşünüyordu.

Sevdiğini haykırmalı, bağıra bağıra söylemeli miydi? Yoksa kalbinin en derinine gömüp unutmalı mıydı? Rose' un girdiği yol doğru muydu? Kafasını karıştırmalı mıydı?

Bazen, en doğru zamanı bulursunuz ama cesaretinizi bulamazsınız. Bazende tam tersi olur, doğru zamanı bulamazsınız, hatta doğru zaman bile yoktur, ama cesaretiniz, belki de pişman olacak bir şeye sürükler sizi. Bazende tesadüfler sarmalar sizi.

Neden Gryffindor' daydı? Çünkü cesareti olduğunu düşünmüştü seçmen şapka. Hem de her zaman belki de. Ama yoktu görünüşe göre. Yoksa var mıydı?

" Rose, benim sana bir şey söylemem gerekiyor. " Mugglelar bir düşün iki konuş demişler. Fred de bir an durdu. Yaptığı doğru muydu?

"Evet Fred?"

"Immm, bitkibilim ödevime yardım eder misin?"

"Tabi ki de."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Albus, James ve Fred, gece yarısı olmasına rağmen hala ayaktaydı.

" Az daha orada söyleyecektin Fred, neden vaz geçtin? "

" Olmayacak bir şey için 'dostluğumuzu' bozmak istemedim. Sonuçta Scorpius... Beni boş verelim de, Rose için ne yapacağız? Scorpius' tan vaz geçirmek için? Abileri olarak..." Albus hafifçe Fred' e vurdu.

" Iki saniye önce seviyorum diyordun, şimdi de kız kardeşin oldu. "

" Alışacağım. Her neyse, ne yapıyoruz? "

"Benden duymuş olmayın ama galiba Rose bu gece Slytherin yatakhanesine girecek. " Konuşmadan anlaştılar. James Çapulcu Haritası' nı, Albus görünmezlik pelerinini, Fred ise asalarını getirdi.

" Rose' u Engelleme Operasyonu 1! "

HARRY POTTER VE YENİLER İHTİYAÇ ODASINDAWhere stories live. Discover now